Νέα Υόρκη ταξιδιωτικός οδηγός για backpackers

Θέλετε να πάτε στη Νέα Υόρκη; Εγγραφείτε στο σύλλογο! Η Νέα Υόρκη είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς στον πλανήτη, ο οποίος ισούται με υψηλές τιμές και τεράστια πλήθη.

Ως backpacker, όμως, υπάρχουν ακόμα πολλοί τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Αποτελείται από πέντε συνοικίες (Μανχάταν, Λονγκ Άιλαντ, Μπρονξ, Κουίνς και Μπρούκλιν). Η κύρια περιοχή ενδιαφέροντος της Νέας Υόρκης είναι πιθανώς το νησί του Μανχάταν (όπου βρίσκεται το Times Square, το Empire State Building, το Greenwich Village, το Central Park, και όλα αυτά τα πράγματα διασκέδασης είναι), τόσο μεγάλο μέρος αυτού του οδηγού επικεντρώνεται σε αυτό.

Ας αρχίσουμε!

Πώς να Pack για τη Νέα Υόρκη

Ο πρώτος κανόνας ταξιδιού είναι να πακετάρετε ελαφρώς ανά πάσα στιγμή. Σας συνιστούμε να ταξιδεύετε μόνο με μια τσάντα μεταφοράς εάν είναι δυνατόν, καθώς εξοικονομεί την πλάτη σας από τον πόνο και κάνει ευκολότερη τη μετακίνηση. Επιπλέον, σας βοηθά να αποφύγετε τα τέλη αποσκευών αεροπορικών εταιρειών!

Δεν χρειάζεται να φέρετε πολλά στη Νέα Υόρκη γιατί αν ξεχάσετε κάτι ουσιαστικό, θα μπορείτε να το αγοράσετε εκεί. Το πιο σημαντικό στοιχείο για να συσκευάσετε είναι ένα ζευγάρι άνετα υποδήματα για περπάτημα γιατί ακόμα κι αν σχεδιάζετε να πάρετε το μετρό από τόπο σε τόπο, θα καταλήξετε πολύ περισσότερο από ό, τι νομίζετε.

Να φτάσουμε στη Νέα Υόρκη

Δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο να ταξιδέψετε στη Νέα Υόρκη: από όπου και αν ξεκινάτε, μπορείτε να καταλήξετε εκεί.

Πετώντας στη Νέα Υόρκη

Δύο μεγάλα αεροδρόμια εξυπηρετούν τη Νέα Υόρκη (JFK και LaGuardia). τρεις εάν μετρήσετε το αεροδρόμιο του Νιούαρκ.

Δοκιμάστε ένα φοιτητικό πρακτορείο αεροπορικών εισιτηρίων, όπως το STA, για να εξοικονομήσετε έναν τόνο χρημάτων στους ναύλους σπουδαστών, αλλά μην ξεγελιέστε από τις «αεροπορικές μαθητές μαθητών» ορισμένων αεροπορικών εταιρειών, οι οποίες είναι συνήθως τόσο ακριβές όσο τα τακτικά εισιτήρια.

STA είναι ο τρόπος για να πάει για φοιτητικό αεροπορικό εισιτήριο.

Οι πωλήσεις αεροπορικών εισιτηρίων συμβαίνουν, αν και σπουδαστές ή όχι. Ελέγξτε το Skyscanner για προσφορές πριν κλείσετε κάτι.

Μόλις φτάσετε στο Big Apple, μπορείτε να πάρετε το Air Train από το Newark (κάτω από $ 12) ή το JFK (κάτω από $ 3) προς και από το σταθμό Penn στο κέντρο της Νέας Υόρκης. Θα μπορούσατε επίσης να μοιραστείτε μια καμπίνα από την JFK στην πόλη για μια κατ 'αποκοπή $ 45 για το αυτοκίνητο ή να πάρετε το αστικό λεωφορείο (κάτω από $ 5) προς και από LaGuardia.

Πάρτε το τρένο στη Νέα Υόρκη

Εάν μπορείτε να βρείτε μια διαδρομή Amtrak που λειτουργεί για σας, η λήψη του τρένου στη Νέα Υόρκη είναι πολύ διασκεδαστική. Το Amtrak κατευθύνεται κατευθείαν στον σταθμό Penn στις 7 / 8th Avenue και 34th Street στο κεντρικό Μανχάταν, από όπου μπορείτε να μεταβείτε σε ένα λεωφορείο για οπουδήποτε στην πόλη.

Και μπορείτε ακόμη και να πάρετε το τρένο για να Penn σταθμό σε όλη την Αμερική από το Σαν Φρανσίσκο, αν σας fancied μια πραγματική περιπέτεια στο ταξίδι σας.

Εάν είστε φοιτητής των ΗΠΑ, μπορείτε να πάρετε μια έκπτωση ISIC για να εξοικονομήσετε χρήματα σε τρένα.

Πάρτε το λεωφορείο στη Νέα Υόρκη

Υπάρχουν πολλές επιλογές για φθηνά λεωφορεία στις ΗΠΑ , και στην Ανατολική Ακτή, υπάρχουν πολύ περισσότερες επιλογές από ό, τι το Greyhound . Και αν γνωρίζετε ήδη ότι το Greyhound μπορεί να είναι φθηνότερο από την οδήγηση (ειδικά με τις εκπτώσεις μαθητών Greyhound), γνωρίζετε ότι ο Megabus και οι γραμμές γνωστές ως "Chinatown λεωφορεία" είναι συχνά ακόμα φθηνότερες.

Πού να μείνετε στη Νέα Υόρκη

Οι ξενώνες είναι ο τρόπος να πάτε όταν κάνετε backpacking στη Νέα Υόρκη, καθώς σας βοηθούν να εξοικονομήσετε χρήματα και να σας παρουσιάσουμε σε ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Είναι επίσης πολύ διασκεδαστικό. Μας άρεσε το Chelsea Hostel στο κεντρικό Μανχάταν (η γειτονιά της Chelsea) για τη γειτνίαση του με το σταθμό Penn και τη σχετική ησυχία, και την Jazz στο πάρκο στο Harlem για την ατμόσφαιρα του.

Αν δεν έχετε μείνει ποτέ ξανά σε ξενώνα, το συστήνω ιδιαίτερα.

Τι να κάνετε στη Νέα Υόρκη

Πού να αρχίσω; Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε στη Νέα Υόρκη ότι δεν θα μπορούσατε να κοιμηθείτε (και τελικά, αυτή είναι η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ) για ένα μήνα και εξακολουθούν να έχουν χιλιάδες πράγματα που μένουν να κάνουν.

Ένας από τους αγαπημένους μου τρόπους να γνωρίσω μια νέα πόλη είναι μέσω μιας περιήγησης με τα πόδια .

Η Νέα Υόρκη είναι φανταστική και για τα ψώνια παραθύρων. Επικεφαλής για τις οδούς Canal, Center, Elizabeth, Grand, Mott και Mulberry στην Chinatown για να κάνετε κρουαζιέρα στις μυρωδιές των αγορών ψαριών και μπαχαρικών και να δείτε την εμπορική περιοχή Orchard Street (Houston to Canal along Orchard και Ludlow), Soho, περισσότερο. Τα ψώνια εδώ δεν αφορούν το πάρκο Avenue και τον πολυτελή Columbus Circle (όπου ένας backpacking φίλος εξερχόταν έξω από μια φρουρά για να φανεί υπερβολικά φουσκωμένος) ή ακόμα και το South Street Seaport (Gap, Abercombie, κλπ), είναι το μοναδικό πράγμα.

Επικεφαλής για την Chinatown , Soho , Nolita (Βόρεια της Μικρής Ιταλίας), την αγορά του St. Marks Place (8η οδός μεταξύ Λεωφόρου Α και 3ης Ave) και κρουαζιέρα από Cobblestones τουλάχιστον μία φορά για ρούχα vintage.

Και τότε υπάρχει φαγητό. Α, ναι. Όπως και σε οποιαδήποτε σημαντική πόλη, η Νέα Υόρκη είναι μια από τις καλύτερες πόλεις στον κόσμο για φαγητό, και αν βρίσκεστε σε ένα budget backpacking, υπάρχουν ακόμα πολλές επιλογές για φανταστικό φαγητό.

Και δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τα κλαμπ. Όπως και οι υπόλοιπες Ηνωμένες Πολιτείες, η ηλικία κατανάλωσης είναι 21 ετών, αλλά υπάρχει νυχτερινή ζωή για όλες τις ηλικίες (και όλες τις ώρες) στη Νέα Υόρκη.

Γύρω από τη Νέα Υόρκη

Ετοιμαστείτε να περπατήσετε, να περπατήσετε και να περπατήσετε ακόμα περισσότερο: Τα μπλοκ του Μανχάταν είναι πάντα μακρύτερα από ό, τι φαίνονται σε ένα χάρτη. Τούτου λεχθέντος, η είσοδος στη γειτονιά που αναζητάτε δεν είναι ποτέ δύσκολη, καθώς υπόγειες γραμμές και λεωφορεία διασχίζουν την πόλη όλη την ημέρα και τη νύχτα.

Αυτό το άρθρο έχει επεξεργαστεί και ενημερωθεί από την Lauren Juliff.