Μια αναθεώρηση του Grand Hyatt της Νέας Υόρκης στο Grand Central

Μεγάλο, προσανατολισμένο προς τις επιχειρήσεις ξενοδοχείο που συνδέεται με το Grand Central Terminal

Όταν πρόκειται για ξενοδοχεία (και σχεδόν όλα τα άλλα), η Νέα Υόρκη έχει πολλές επιλογές για επαγγελματίες ταξιδιώτες. Σε οποιαδήποτε πόλη όπως η Νέα Υόρκη, είναι σημαντικό για έναν επαγγελματία ταξιδιώτη να επιλέξει ένα ξενοδοχείο ή μια βάση τοποθεσιών που βρίσκονται κοντά στο σημείο όπου θέλουν (ή πρέπει να) να κάνουν επιχειρήσεις. Γι 'αυτό το Grand Hyatt New York στο Grand Central είναι μια τέτοια μεγάλη επιλογή, αν σχεδιάζετε ένα επαγγελματικό ταξίδι στη Νέα Υόρκη.

Είναι άμεσα συνδεδεμένο με το Grand Central Terminal , διευκολύνοντας έτσι τους επαγγελματίες ταξιδιώτες να φτάσουν σε ένα ευρύ φάσμα γραμμών του μετρό για να προσεγγίσουν σχεδόν οποιοδήποτε προορισμό στη Νέα Υόρκη.

Επισκόπηση ξενοδοχείου

Το Grand Hyatt Νέα Υόρκη στο Grand Central Terminal είναι ένα μεγάλο ξενοδοχείο με επαγγελματικά ταξίδια που διαθέτει πάνω από 1.300 δωμάτια. Το ξενοδοχείο έχει ανακαινιστεί και δείχνει. Το λόμπι είναι άνετο αλλά επιχειρηματικό, οι διάδρομοι και τα δωμάτια αισθάνονται φρέσκα και οι υπηρεσίες όπως το 24ωρο κατάστημα τροφίμων στο λόμπι είναι εξαιρετική για επαγγελματίες ταξιδιώτες οι οποίοι είναι στο δικό τους πρόγραμμα.

Το Grand Hyatt New York είναι μια καλή επιλογή για επαγγελματίες ταξιδιώτες που θέλουν μια βολική, κεντρική τοποθεσία που έχει καλή πρόσβαση στις γραμμές του μετρό της Νέας Υόρκης, καθώς και σημεία ενδιαφέροντος όπως το Times Square, το Empire State Building και πολλά άλλα.

Τα δωμάτια του Hyatt είναι όμορφα ανανεωμένα ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες επαγγελματικών ταξιδιών. Ενώ δεν είναι τεράστια, τα δωμάτια δεν είναι τρομερά μικρά ούτε (όπως κάποια δωμάτια ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη είναι).

Λεπτομέρειες δωματίου

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου στο ξενοδοχείο, έμεινα σε αναβαθμισμένο δωμάτιο. Ενώ το δωμάτιο ήταν καλό, το μπάνιο δεν ήταν. Όπως πολλά ακίνητα της Νέας Υόρκης, το μπάνιο μου στο Grand Hyatt της Νέας Υόρκης ήταν αξιοσημείωτα μικρό. Από τη θετική πλευρά, ήταν πολύ όμορφα διακοσμημένα, με ένα πολυτελές εσωτερικό που ήταν πολύ καλά μελετημένο.

Το ντους ήταν ιδιαίτερα ωραίο, τόσο με την πολύ ευέλικτη χειροκίνητη καμπίνα ντους, όσο και με μια συμπαγή και καλά κατασκευασμένη συρόμενη πόρτα. Ωστόσο, το μπάνιο σίγουρα θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει λίγο περισσότερο χώρο για την τουαλέτα, η οποία ήταν εξαιρετικά κοντά στο ντους.

Το κρεβάτι στο δωμάτιό μου ήταν πολύ άνετο και το κρεβάτι ταιριάζει καλά. Το δωμάτιο είχε άφθονο αποθηκευτικό χώρο (το οποίο ήταν ωραίο), συμπεριλαμβανομένης μιας μεγάλης ντουλάπας με θυρίδα ασφαλείας στο δωμάτιο και κάποιων συρταριών / κυβόλιθων. Είχε επίσης ένα ωραίο σαλόνι, με καρέκλες και ένα μικρό καθιστικό, κοντά στην τηλεόραση επίπεδης οθόνης που περιστρέφεται εύκολα για διαφορετικές οπτικές γωνίες. Το δωμάτιο είχε επίσης ένα παράθυρο που άνοιξε (το οποίο είναι ωραίο αν θέλετε λίγο φρέσκο ​​αέρα). Η ολισθαίνουσα σκιά του δωματίου λειτούργησε καλά για να αποκλείσει το φως, αλλά θα ήθελα μια δευτερεύουσα διαφανή σκιά για να διατηρήσω την ιδιωτικότητα αλλά να αφήσω σε κάποιο φως.

Πρέπει να ομολογήσω ότι αρχικά είχα πρόβλημα με τους νέους ηλεκτρονικούς ελέγχους φωτισμού του δωματίου. Το ξενοδοχείο έχει αντικαταστήσει τους τυπικούς διακόπτες φωτισμού με τους νεότερους, ηλεκτρονικούς διακόπτες φωτισμού. Υπάρχει ακόμα κάτι που πρέπει να ειπωθεί για παλιομοδίτες διακόπτες που μπορείτε εύκολα να λειτουργήσετε στο σκοτάδι για να ανάψετε τα φώτα. Ωστόσο, μετά από μερικές ημέρες, τα νέα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου φωτισμού είχαν σίγουρα αυξηθεί σε μένα στο σημείο που θα μπορούσα να τα ευνοούσε πάνω από τα παλιομοδίτικα.

Τα μαξιλαράκια ελέγχου φωτός κοντά στο κρεβάτι καθιστούν εύκολο τον έλεγχο μιας σειράς φώτων χωρίς να σηκώνεται.

Ο κλιματισμός του δωματίου μου φάνηκε να λειτουργεί πολύ καλά. Τα δωμάτια διαθέτουν συνδρομητικά / δορυφορικά κανάλια και δωρεάν εμφιαλωμένο νερό.

Η προβολή του Business Traveler

Εάν ταξιδεύετε στη Νέα Υόρκη, είναι δύσκολο να νικήσετε την τοποθεσία του Grand Hyatt της Νέας Υόρκης. Φυσικά, αν έχετε δουλειά κάτω από τη Wall Street ή στην πάνω δυτική πλευρά, θα θελήσετε να αναζητήσετε ξενοδοχεία σε αυτές τις τοποθεσίες. Αλλά για τη γενική πρόσβαση στην πόλη, η τοποθεσία Grand Hyatt της Νέας Υόρκης δίπλα στο Grand Central είναι ένα ισχυρό πλεονέκτημα. Όχι μόνο έχετε όλες τις συνδέσεις με το τρένο και το μετρό (συμπεριλαμβανομένου του λεωφορείου προς Times Square ), αλλά έχετε επίσης πρόσβαση στα καταστήματα και τις στάσεις των τροφίμων στο Grand Central.

Οι επιχειρηματίες ταξιδιώτες θα θέλουν να βεβαιωθούν ότι θα επωφεληθούν από το σαλόνι Grand Club της Νέας Υόρκης, που βρίσκεται στον 16ο όροφο. Ανοιχτό για πρωινό, κατά τη διάρκεια της ημέρας, καθώς και για βραδινά σνακ και ποτά, το Grand Club lounge είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να απολαύσετε λίγο αναψυκτικό (από σάντουιτς μέχρι εξειδικευμένους καφέδες) ενώ βγαίνετε από τα δωμάτιά σας. Το σαλόνι του Grand Club προσφέρει ένα άνετο μέρος για επαγγελματίες ταξιδιώτες για να κάνουν κάποια δουλειά ή να βγείτε έξω στο ελκυστικό υπαίθριο κατάστρωμα του τελευταίου ορόφου και αίθριο με ωραία τραπέζια και άνετες καρέκλες.

Οι επιχειρηματίες ταξιδιώτες θα εκτιμήσουν την αίθουσα γυμναστικής Grand Hyatt της Νέας Υόρκης, η οποία διαθέτει μια σειρά από καρδιο και σταθμούς βάρους για τους επισκέπτες. Το Grand Hyatt της Νέας Υόρκης διαθέτει επίσης ένα επιχειρηματικό κέντρο εύλογου μεγέθους που παρέχει μια σειρά επιχειρηματικών υπηρεσιών, από ενοικιάσεις εξοπλισμού έως φωτοτυπίες και φαξ.

Όπως τα περισσότερα ξενοδοχεία μεγάλων πόλεων, το Grand Hyatt New York χρεώνει για πρόσβαση στο Internet. Τα δωμάτια και οι κοινόχρηστοι χώροι έχουν ασύρματη σύνδεση, ενώ οι αίθουσες συσκέψεων έχουν ασύρματη και ενσύρματη πρόσβαση. Η τιμολόγηση ξεκινάει από περίπου 13 δολάρια την ημέρα, με πρόσθετη δυνατότητα εύρους ζώνης για άλλα 4 δολάρια.

Το Grand Hyatt της Νέας Υόρκης παρέχει επιπλέον υπηρεσία στάθμευσης με επιπλέον χρέωση. Τα αυτοκίνητα είναι $ 65 για τη νύχτα, ενώ τα υπερμεγέθη / SUV είναι $ 75. Δεν διατίθεται αυτόνομος χώρος στάθμευσης. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν υπάρχουν δικαιώματα εισόδου και εξόδου. Ο χώρος στάθμευσης είναι πραγματικά απέναντι από το ξενοδοχείο και είναι ένα ασφαλές μέρος. (Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μου στη Νέα Υόρκη και την παραμονή μου στο Grand Hyatt, χρησιμοποίησα ένα τοπικό γκαράζ μερικά τετράγωνα μακριά, το οποίο προσέφερε σημαντικά χαμηλότερο επιτόκιο. τα καλύτερα σημεία στάθμευσης για το ταξίδι της Νέας Υόρκης.)

Τροφή

Το Grand Hyatt New York διαθέτει μια σειρά από επιλογές για φαγητό, όπως:

Συνεδριακές αίθουσες και επιχειρηματικές εκδηλώσεις

Όπως σημειώνεται στην εισαγωγή, ένα από τα μεγάλα οφέλη του Grand Hyatt της Νέας Υόρκης είναι η κεντρική του θέση. Δεν είναι μόνο κοντά στο κέντρο της Νέας Υόρκης, αλλά επειδή είναι άμεσα συνδεδεμένο με το Grand Central Terminal, βρίσκεται στο κέντρο της υποδομής μεταφορών της Νέας Υόρκης. Αυτό σημαίνει ότι είναι μια βολική τοποθεσία για επιχειρηματικές εκδηλώσεις και συναντήσεις.

Το Grand Hyatt της Νέας Υόρκης διαθέτει χώρο συνεδριάσεων και εκδηλώσεων άνω των 60.000 τετραγωνικών ποδιών, καθώς και δωμάτια με υπέροχη θέα στη Νέα Υόρκη. Οι χώροι συνεδριάσεων κυμαίνονται από 10 επισκέπτες μέχρι 2.500. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης ένα εξαιρετικό επίπεδο εκτελεστικής διάσκεψης που διαθέτει προηγμένο οπτικοακουστικό εξοπλισμό.

Όλες οι αίθουσες συσκέψεων και οι κοινόχρηστοι χώροι διαθέτουν πρόσβαση υψηλής ταχύτητας στο Internet. Όπως θα περιμένατε, το ξενοδοχείο προσφέρει επίσης ολοκληρωμένες υπηρεσίες τροφοδοσίας. Διατίθεται υπηρεσία στάθμευσης με παρκαδόρο για συναντήσεις και εκδηλώσεις. Το Grand Hyatt της Νέας Υόρκης διαθέτει επίσης 24ωρο επιχειρηματικό κέντρο με τα πάντα, από προμήθειες και πρόσβαση σε υπολογιστές για ενοικιάσεις εξοπλισμού και γραμματειακές υπηρεσίες.

Όλες οι αίθουσες συσκέψεων του Grand Hyatt της Νέας Υόρκης διαθέτουν ανεξάρτητους ελέγχους για θέρμανση και κλιματισμό. Πολλές από τις αίθουσες συνεδριάσεων του ξενοδοχείου έχουν ανακαινιστεί πρόσφατα και έχουν ενημερωθεί με όλα τα τελευταία χαρακτηριστικά.

Το Grand Hyatt της Νέας Υόρκης διαθέτει μια σειρά από αίθουσες συσκέψεων και εκδηλώσεων, όπως:

Για μια επισκόπηση όλων των λεπτομερειών της αίθουσας συσκέψεων Grand Hyatt της Νέας Υόρκης, συμβουλευτείτε τις δυνατότητες δωματίου του ιστότοπού τους και τις σελίδες διάταξης . Εκτός από τις αίθουσες συνεδριάσεων, το Grand Hyatt New York διαθέτει πλήρεις υπηρεσίες υποστήριξης εκδηλώσεων. Οι επαγγελματίες ταξιδιώτες που ενδιαφέρονται για τις συναντήσεις και τις εκδηλώσεις του Grand Hyatt της Νέας Υόρκης μπορούν να επικοινωνήσουν με το τμήμα πωλήσεων της Grand Hyatt της Νέας Υόρκης απευθείας στο 646-213-6830 ή στο salesnycgh@hyatt.com.

Grand Hyatt Νέα Υόρκη Πληροφορίες ξενοδοχείου

109 East 42nd Street στο Grand Central Terminal
Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη 10017

Τηλέφωνο: 212-883-1234
Ιστοσελίδα: Grand Hyatt Νέα Υόρκη

Συγκρίνετε τιμές στο Grand Hyatt Hotel

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.