Νέα Υόρκη: Οκτώβριος Καιρός και εκδηλώσεις

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι στη Μεγάλη Μήλο τον Οκτώβριο και αναρωτιέστε τι είναι ο καιρός στη Νέα Υόρκη; Ο δροσερός, τραγανός αέρας πτώσης είναι ο ιδανικός καιρός για να εξερευνήσετε τη μεγάλη μήλα. Τα πλήθη και η θερμότητα του καλοκαιριού έχουν φύγει και οι επισκέπτες δεν έχουν ακόμη κατεβεί στην πόλη, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσατε να βρείτε τον εαυτό σας να εξερευνήσετε μια γειτονιά ή μια περιοδεία που δεν είναι σε πλήρη λειτουργία. Ο Οκτώβριος μπορεί να είναι ο καλύτερος μήνας για να επισκεφθείτε τη Νέα Υόρκη.

Έτσι, shhh ... μην πείτε σε κανέναν.

Εκτός από το καλό καιρό, υπάρχουν πολλά γεγονότα τον Οκτώβριο που το καθιστούν ένα διασκεδαστικό μήνα για να επισκεφθείτε. Ένα ζευγάρι περιλαμβάνει το Open House New York και τη μεγαλύτερη αποκριάτικη παρέλαση στον κόσμο.

Οκτώβριος Ο καιρός στην Νέα Υόρκη

Ο Οκτώβριος είναι ένας ιδανικός μήνας για να επισκεφτείτε εδώ. Ο καιρός τείνει να είναι άνετος για εξερευνώντας τις ζεστές μέρες και τις δροσερές νύχτες είναι ιδανικές για περπάτημα στην πόλη. Επιπλέον, δεν υπάρχουν δραστικές αλλαγές θερμοκρασίας καθώς μπαίνετε και βγαίνετε σε κλιματιζόμενα αξιοθέατα, μουσεία και καταστήματα.

Τι να φοράτε τον Οκτώβριο στη Νέα Υόρκη

Αν πρόκειται να επισκεφθείτε την πόλη της Νέας Υόρκης τον Οκτώβριο, μπορείτε ακόμα να είστε σε θέση να ξεφύγετε με κοντομάνικα πουκάμισα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ωστόσο, φέρτε μαζί ένα πουλόβερ ή ένα μεσαίο βάρος σακάκι για να σας κρατήσει ζεστό τα βράδια. Τα υποδήματα μπορούν να κάνουν ένα διάλειμμα για ένα ταξίδι, οπότε βεβαιωθείτε ότι είστε άνετοι για περπάτημα σε μεγάλα αστικά συγκροτήματα ή στο Central Park.

Συνιστώνται παπούτσια ανθεκτικά και ανθεκτικά στο νερό.

Οκτώβριος Perks

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επισκεφθείτε το Big Apple οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου, αλλά ο Οκτώβριος είναι ιδιαίτερα καλός, διότι μετά από ένα καυτό καλοκαίρι ο καιρός ημέρας στη Νέα Υόρκη είναι πλέον ιδανικός για να απολαύσετε πεζοπορίες και άλλες υπαίθριες δραστηριότητες.

Ένα υπαίθριο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να κάνετε μια βόλτα στο Central Park . Με το πάρκο στην καρδιά της πόλης, δεν χρειάζεται να πάτε σε ένα ταξίδι της Κυριακής για να βρείτε όμορφο κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο και μοβ φύλλωμα πτώσης.

Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι οι διακοπές της ημέρας Columbus, που πάντοτε πέφτουν τη δεύτερη Δευτέρα του μήνα, επιτρέπουν σε μερικούς να έχουν ένα τριήμερο Σαββατοκύριακο. Περισσότερες παροχές περιλαμβάνουν τις αποδράσεις της Ημέρας του Κολόμβου και των αποκριών.

Τιμές ταξιδιού Οκτωβρίου

Παρά τα πλεονεκτήματα της επίσκεψης στη Νέα Υόρκη τον Οκτώβριο, υπάρχει ένα μειονέκτημα ειδικότερα: οι τιμές των ταξιδιών. Καθώς η Νέα Υόρκη εισέρχεται στο μέγιστο χρόνο ταξιδιού της, αναμένεται να πληρώσει υψηλότερες τιμές για ξενοδοχεία και αεροπορικά εισιτήρια.

Οκτώβριος εκδηλώσεις στη Νέα Υόρκη