Μουσείο Gaylord-Pickens - Αίθουσα της φήμης της Οκλαχόμα

Οι Άννα Β. Κορν, που τιμούν την Οκλαχόμα για την εξυπηρέτηση τους, ίδρυσαν το Ολυμπιακό Μνημόσυνο της Οκλαχόμα και το Hall of Fame της Οκλαχόμα το 1927, αλλά μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 1970 η εγκατάσταση τελικά αφιερώθηκε στην εμφάνιση προτομών και εκθεμάτων για τους τιμητικούς. Το αρχοντικό του Hefner δωρήθηκε για να στεγάσει τα εκθέματα και ο οργανισμός άλλαξε το όνομά του στην ένωση κληρονομιάς της Οκλαχόμα το 1971. Γνωστή ως το κτήριο της κληρονομιάς της Οκλαχόμα, το μουσείο άνοιξε το 1972 και η ένωση ξεκίνησε δημοσιεύσεις λίγα χρόνια αργότερα για να αναγνωρίσει και να γιορτάσουν τις συνεισφορές στο κράτος.

Το 2007, η Ένωση Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Οκλαχόμα μεταφέρθηκε στην σημερινή της θέση, το ιστορικό Κτίριο Ασφάλισης Ζωής Mid-Continent, που χτίστηκε το 1928 αλλά ανακαινίστηκε εκτενώς από το 2004 χάρη στα δώρα του Edward L. Gaylord και του T. Boone Pickens. Σήμερα, το μουσείο διαθέτει διαδραστικά, υψηλής τεχνολογίας εκθέματα για να "πούμε την ιστορία της Οκλαχόμα μέσω των ανθρώπων της".

Τοποθεσία & Οδηγίες

1400 Classen Drive
Οκλαχόμα Σίτι, OK 73106

Το Μουσείο Gaylord-Pickens βρίσκεται κατά μήκος του Classen Drive στη γωνία της 13ης οδού NW και της λεωφόρου Shartel. Βρίσκεται ακριβώς βόρεια της περιοχής Midtown της Οκλαχόμα Σίτι.

Εκθέματα

Τα μόνιμα μουσειακά εκθέματα περιλαμβάνουν:

Ειδικά εκθέματα είναι επίσης διαθέσιμα καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, εξετάζοντας οτιδήποτε και όλα όσα σχετίζονται με την κληρονομιά της Οκλαχόμα, από ιδιώτες σε εταιρείες, μέσα ενημέρωσης και τέχνες.

Διαγωνισμός Εβδομάδας Κληρονομιάς

Κάθε χρόνο λίγο πριν από τη γιορτή του κράτους, τον Νοέμβριο, διοργανώνεται διαγωνισμός για μαθητές βαθμούς 3 έως 12. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, είναι ένα διασκεδαστικό τρόπο για τα παιδιά να «αγκαλιάσουν και να τιμήσουν την κληρονομιά τους». Τα έπαθλα μετρητών έως και $ 350 απονέμονται στους κορυφαίους 3 σε κάθε ηλικιακή ομάδα. Για το 2015, οι υποβολές πρέπει να υποβληθούν στις 5 μ.μ. στις 16 Οκτωβρίου για μία από τις ακόλουθες κατηγορίες ηλικιακών ομάδων:

Οι πλήρεις λεπτομέρειες και τα έντυπα συμμετοχής είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο.

Κανόνες

Όπως και με τα περισσότερα μουσεία, τα είδη εκτός τροφίμων και ποτών, ακόμα και τα ούλα, απαγορεύονται. Επιπλέον, η εγγραφή φωτογραφιών, βίντεο και ταινιών δεν επιτρέπεται χωρίς ειδική άδεια.

Γίνομαι μέλος

Ως μέλος του Hall of Fame της Οκλαχόμα, γίνονται εκπτώσεις σε δημοσιεύσεις, προσκλήσεις γεγονότων, δελτία εισόδου και άλλα, ανάλογα με το επίπεδο συμμετοχής.

Επί του παρόντος, υπάρχουν περισσότερα από 10 επίπεδα συμμετοχής, με κόστος που κυμαίνεται από $ 15 για τους σπουδαστές έως ότου φτάσει σε μια ιδιότητα του προέδρου των $ 10.000.

Λάβετε online περιγραφές επιπέδων για περισσότερες πληροφορίες.