Τα πιο παράξενα καλοκαιρινά φεστιβάλ για επίσκεψη στις Η.Π.Α.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες φιλοξενούν ανθρώπους που έχουν κάποια περίεργα και υπέροχα πάθη και κάθε καλοκαίρι πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους έρχονται μαζί για να μοιραστούν αυτά τα πάθη με τον κόσμο, φιλοξενώντας ένα καλοκαιρινό φεστιβάλ. Αυτά μπορεί να κυμαίνονται σε μέγεθος από σχετικά μικρά φεστιβάλ που σχεδιάζουν μόλις μερικές εκατοντάδες ανθρώπους μέχρι και μαζικά γεγονότα με διαφορετικές πτυχές του φεστιβάλ που γιορτάζονται σε διαφορετικές μέρες καθ 'όλη τη διάρκεια του αγώνα. Εδώ είναι μερικές προτάσεις αν ψάχνετε για ένα πραγματικά εναλλακτικό φεστιβάλ που μπορείτε να απολαύσετε αυτό το καλοκαίρι.

Φεστιβάλ Nalukataq, Barrow, Αλάσκα

Το Φεστιβάλ Nalukataq είναι μια εκδήλωση που διεξάγεται τον Ιούνιο κάθε χρόνο ως εορτασμός στο τέλος της περιόδου κυνηγιού φαλαινών για τους Inupiat Eskimos που ζουν σε αυτό το τμήμα της Αλάσκας, με την εκδήλωση στο Barrow να είναι μία από τις μεγαλύτερες στην κοινότητα. Μαζί με τα παραδοσιακά γεγονότα, όπως η αφήγηση και η μουσική, οι ντόπιοι θα τρώνε επίσης πολλά διαφορετικά πιάτα φτιαγμένα από φάλαινα, ενώ μια παραδοσιακή κουβέρτα Nalukataq από γούνα σφραγίδας απλώνεται ανάμεσα σε ένα κύκλο ανθρώπων και καθώς βγάζουν μαζί, την κουβέρτα στον αέρα, ενώ οι αρχηγοί των φαλαινοθηρικών πληρώνονται συνήθως αρχικά.

Το Φεστιβάλ Υποβρύχιας Μουσικής, Φλόριντα

Αυτό το περίεργο και θαυμάσιο γεγονός συνήθως απολαμβάνει καλύτερα εάν μπορείτε να κάνετε κατάδυση κατάδυσης ή αναπνευστήρα, καθώς η πλειοψηφία του γεγονότος λαμβάνει χώρα υποβρύχια κοντά στον μοναδικό ζωντανό κοραλλιογενή ύφαλο γύρω από τις ακτές των Ηνωμένων Πολιτειών, στο Looe Key της Φλόριντα.

Ειδικά σχεδιασμένα όργανα που μπορούν να κάνουν υποβρύχιο θόρυβο είναι κατασκευασμένα για το φεστιβάλ, και για εκείνους που δεν είναι πολύ καλός υποβρύχιος, το φεστιβάλ μεταδίδεται επίσης online.

Humungus Fungus Fest, Crystal Falls, Μίτσιγκαν

Ένα φεστιβάλ που είναι αφιερωμένο σε έναν τεράστιο υπόγειο μύκητα, αυτό το περίεργο και ενδιαφέρον φεστιβάλ έχει μια σειρά εκδηλώσεων από το πρωινό κέικ και το τουρνουά πεταλούδων μέχρι την επίδειξη πυροτεχνημάτων και το μαγείρεμα μιας τεράστιας πίτσα μανιταριού που παράγεται από μανιτάρια που ξεφλουδίζουν το γιγάντιο υπόγειο μύκητα.

Πάνω από 1.500 χρόνια και καλύπτει έκταση περίπου 37 στρεμμάτων, είναι σίγουρα ένας εντυπωσιακός μύκητας, ακόμα και αν δεν είναι ορατός από το επίπεδο του εδάφους.

Φεστιβάλ Duck Tape, Avon, Οχάιο

Με τα χρόνια, έχουν υπάρξει πολλά προϊόντα που έχουν επιτύχει μια λατρεία μετά, αλλά το Duck Tape Festival είναι ίσως ένα από τα πιο ασυνήθιστα παραδείγματα αυτού του τύπου πάθους για ένα προϊόν. Η ταινία πάπιας χρησιμοποιείται για ποικίλες διαφορετικές εκδηλώσεις, από παρέλαση με κοστούμια Duck Tape έως καλλιτεχνικούς διαγωνισμούς και παρουσιάσεις μόδας που μοντελοποιούν αντικείμενα από την ταινία. Που πραγματοποιήθηκε στα μέσα Ιουνίου, αυτό είναι ένα φανταστικό και ιδιόμορφο γεγονός για να επισκεφθείτε.

Το φεστιβάλ Gilroy Garlic, Gilroy, Καλιφόρνια

Ο Gilroy εδώ και πολύ καιρό φιλοξενεί τον μεγαλύτερο εξαγωγέα σκόρδου στον κόσμο και αυτό το φεστιβάλ κρατιέται στην πόλη για πάνω από τριάντα χρόνια, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια δολάρια για καλές αιτίες κάθε χρόνο. Από αγώνες τέχνης και χειροτεχνίας έως και εκθέσεις ομορφιάς, μαζί με μια υπέροχη εκδήλωση τροφίμων και μαγειρικής, αυτό το μάλλον πικάντικο φεστιβάλ είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά και μακρόβια φεστιβάλ τροφίμων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Slug Fest, Eatonville, Ουάσιγκτον

Κάθε φορά που διεξάγεται τον Ιούνιο, αυτό το φεστιβάλ κρατά ένα από τα λιγότερο αξιοσημείωτα μέλη της άγριας ζωής της περιοχής, τη σφαίρα μπανάνας, και γιορτάζει την ύπαρξή της.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο Πάρκο Άγριας Ζωής του Northwest Trek, ενώ οι εκδηλώσεις έχουν ανθρώπινα γυμνοσάλιαγκες και προσωρινά τατουάζ γυμνοσάλιαγκας, ενώ υπάρχουν και πολλές δραστηριότητες για να βοηθήσουν τα παιδιά να μάθουν για αυτά τα ζώα, τα οποία τους επιτρέπουν επίσης να γίνουν πολύ γλοιώδη!

Το Φεστιβάλ Μουσικής Πλυσίματος, Logan, Οχάιο

Ως το σπίτι της τελευταίας εταιρείας που παράγει πλέγματα, η εταιρεία Columbus Washboard Company, είναι φυσικό το Logan του Οχάιο να είναι επίσης το σπίτι του φεστιβάλ που γιορτάζει τη χαρακτηριστική μουσική που παράγει αυτά τα οικιακά εργαλεία που χρησιμοποιούνται ως όργανα. Υπάρχει μια μεγάλη παρέλαση, μια εκδήλωση παλαιού τρακτέρ και μια ποικιλία από πάγκους και πωλητές που δείχνουν μερικά από τα καλύτερα τρόφιμα και ποτά που παράγονται στην περιοχή.