Πώς να προετοιμάσει το φαγητό για τον καύση του ανθρώπου

Τι να φάτε και πώς να κρατήσετε στη θερμότητα

Σε ένα φεστιβάλ τέχνης που βασίζεται στην έρημο, χωρίς τίποτα άλλο από τον πάγο, το νερό και τα καφεϊνούχα ποτά για πώληση, πώς μπορεί κανείς να επιβιώσει από την εβδομάδα της διασκέδασης; Εκτός από το να φανεί το προφανές, το οποίο είναι πολύ και πολύ νερό, τι άλλο πρέπει να φέρει μαζί για να αποτρέψει την πείνα και να παίξει μια άλλη μέρα στο γιγαντιαίο sandbox που είναι Burning Man; Οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να προγραμματίσετε ποιο φαγητό θα προετοιμαστείτε για τα γεύματά σας για το Burning Man:

Αφαιρέστε τη συσκευασία

Ο καυτός άνθρωπος έχει να κάνει με το να είναι ριζικά αυτοδύναμο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κάδους αποβλήτων οπουδήποτε! Όλα τα συσσωρευμένα απορρίμματα, επίσης γνωστά ως MOOP (θέμα εκτός τόπου) όλα πρέπει να συσκευάζονται πίσω με σας. Αυτό σημαίνει, αν μπορείτε να μειώσετε την παραγωγή αποβλήτων σας, φροντίστε να το κάνετε.

Το πρώτο βήμα είναι η αφαίρεση όλων των υπερβολικών συσκευασιών από τα είδη διατροφής σας. Αγοράσατε δημητριακά; Βγάλτε το κουτί από χαρτόνι. Υπάρχει ένα λεπτό πλαστικό περιτύλιγμα γύρω από τα αντικείμενα σας σε κιβώτιο που μπορούν να απορριφθούν; Οτιδήποτε δεν είναι απολύτως απαραίτητο για να διατηρήσετε το φαγητό φρέσκο ​​και προστατευμένο μπορεί επίσης να απορριφθεί πριν φτάσετε στο Black Rock City. Ανατρέξτε στον Οδηγό προετοιμασίας της ιστοσελίδας Burning Man για περισσότερους τρόπους για να μειώσετε τη δημιουργία σκουπιδιών.

Μαγειρέψτε μπροστά από το χρόνο και το φούρνο μικροκυμάτων ή το μαγειρικό σκεύος

Ο καλύτερος τρόπος για να φάτε καλά στο Playa είναι να μαγειρέψετε και στη συνέχεια να στεγνώσετε ή να συσκευάσετε τα γεύματα πριν από καιρό.

Τρόφιμα όπως ινδικά κάρυ, γεύματα βαριά με λαχανικά όπως μπιζέλια και καρότα που κρατούν καλά κατεψυγμένα, ακόμη και κατεψυγμένα σούπες μπορεί να είναι μια μεγάλη διατροφή βασικά.

Αποφύγετε να χρησιμοποιείτε πολύτιμο νερό μαγειρεύοντας πράγματα όπως ζυμαρικά όταν βρίσκεστε στο BRC. Μαγειρέψτε μπροστά από το χρόνο, τοποθετήστε τις σε τσάντες Ziploc και, στη συνέχεια, κάντε μικροκύματα ή μαγειρέψτε ξανά.

Το τελευταίο πράγμα που θα νιώσετε σαν να το κάνετε όταν στο Burning Man μαγειρεύει για ώρες. Πραγματοποιήστε το πριν από καιρό στο σπίτι και στη συνέχεια αναθερμάνετε με ευκολία.

Αφήστε τα αναλώσιμα στο σπίτι

Πράγματα όπως τα φρέσκα φρούτα και τα λαχανικά είναι φοβερά, αλλά θα χαλάσουν γρήγορα στην ξηρή ζέστη. Τα μήλα θα κρατήσουν το μακρύτερο, ενώ πράγματα όπως τα πορτοκάλια και τα ροδάκινα θα χαθούν γρήγορα. Προτεραιότητα με την κατανάλωση αλλοιώσιμων προϊόντων προτού πάνε άσχημα. Θυμηθείτε, δεν μπορείτε να ρίξετε τίποτα μακριά, οπότε οτιδήποτε πάει άσχημα θα κολλήσει μαζί σας στη σκηνή ή την RV σας!

Στοιχεία όπως το ωμό κρέας είναι επίσης γενικά δύσκολο να φέρει μαζί. Τα μπάρμπεκιου μπορούν να είναι πολύ διασκεδαστικά στο playa, αλλά είναι καλύτερα οργανωμένα και διεξάγονται με απόψυξη των κατεψυγμένων κρεάτων. Είναι αρκετά ζεστό εκεί έξω για να τα ξεπαγώσει αρκετά γρήγορα! Προ-μαγειρεμένα χοτ-ντογκ και μπιφτέκια που μπορούν να ζεσταθούν γρήγορα στη σχάρα είναι επίσης εξαιρετικές επιλογές

Φάτε το ψωμί τις πρώτες ημέρες

Δεδομένου ότι το BRC είναι τόσο στεγνό, το ψωμί τείνει να πάει γεμάτο αρκετά γρήγορα. Επίπεδα ψωμιά όπως το νάνο ή pitas θα κρατήσει λίγο καλύτερα, όπως θα βαριά ψωμιά γεμάτη καρύδια και δημητριακά. Τα σάντουιτς είναι υπέροχα και εύκολα να γίνουν στο playa, αλλά φροντίστε να καταναλώσετε πρώτα τα πράγματα που θα στεγνώσουν. Κανείς δεν του αρέσει ένα παλιό βούτυρο φυστικοβούτυρου και ένα σάντουιτς ζελέ!

Φέρτε γάλα σόγιας ή αμυγδάλου αντί γάλακτος αγελάδας

Μια από τις χειρότερες μυρωδιές είναι το αλλοιωμένο γάλα, οπότε αν σκέφτεστε να έχετε δημητριακά τα πρωινά, φέρτε ένα υποκατάστατο γαλακτοκομικών προϊόντων που θα διαρκέσει περισσότερο και θα παραμείνει πιο φρέσκο ​​καθ 'όλη τη διάρκεια της εγκατάλειψης. Το αμυγδαλωτό γάλα είναι πολύ καλό και χρησιμεύει ως μεγάλο υποκατάστατο του αγελαδινού γάλακτος σε δημητριακά, καφέ και τσάι.