Ηλιοβασίλεμα Sunnyslope Art: Βόρειο Φοίνιξ

Στο δεύτερο Σάββατο του μήνα οι τοπικοί και περιφερειακοί τεχνίτες crafters και κοσμηματοπωλεία φιλοξενούν καμπίνες και τραπέζια για να εκθέσουν και να πουλήσουν τη δουλειά τους σε ένα περιστασιακό, οδοιπορικό περιβάλλον. Είναι γεγονός φιλικό προς την οικογένεια.

Τι ή πού είναι το Sunnyslope; Το Sunnyslope είναι ένα αστικό χωριό στο βόρειο Φοίνιξ.

Sunnyslope Art Walk

Πότε: Οκτώβριος (ημερομηνία 2016 δεν έχει ακόμη αναγγελθεί) από τις 17:00 έως τις 22:00

Πού: Κεντρική Λεωφόρο και Dunlap.

Εάν το χαρτογραφείτε, χρησιμοποιήστε το "Sunnyslope Plaza Shopping Center, Phoenix" ή "Grinders Coffee Co, Phoenix". Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη στάθμευση εκεί, όμως. Πηγαίνετε νότια σε λίγα τετράγωνα, στην λεωφόρο Townley ή στην λεωφόρο Alice, για να βρείτε ένα σημείο στάθμευσης από την κεντρική.

Πόσο: Η είσοδος είναι δωρεάν. Ελάτε και πηγαίνετε όπως θέλετε. Ο χώρος στάθμευσης στην περιοχή είναι επίσης δωρεάν.

Τι πρέπει να ξέρετε:

  1. Αυτός ο περίπατος τέχνης είναι λίγο διαφορετικός από τους άλλους γύρω από την πόλη, καθώς οι πωλητές είναι εγκατεστημένοι σε διαφορετικούς χώρους (χώρους στάθμευσης) μέσα σε λίγα τετράγωνα μεταξύ τους. Από το μεγαλύτερο μέρος στο Dunlap και το Central, περπατήστε νότια στο Central και ελέγξτε και τις δύο πλευρές του δρόμου.
  2. Να είστε βέβαιος να χρησιμοποιήσετε διαδρόμους και να δώσουν προσοχή στα φώτα, δεδομένου ότι είναι ένας πολυσύχναστος δρόμος. Όταν ήμουν εκεί, το Αστυνομικό Τμήμα βοήθησε στην κυκλοφορία και τη ροή πεζών.
  3. Θα βρείτε θαλάμους σνακ καθώς και χώρο για φορτηγά τροφίμων. Τα τοπικά καφέ και εστιατόρια θα είναι επίσης ανοιχτά. Το 2015 προστέθηκε ένας κήπος κρασιού και μπίρας.
  1. Το βράδυ που παρακολούθησα υπήρχαν μουσικοί και στους πέντε χώρους των καμπαναριών.
  2. Sunnyslope είναι μια αστική περιοχή του Φοίνιξ, και ο περίπατος τέχνης προορίζεται να είναι περίπου ντόπιους προσκαλώντας όλους στη γειτονιά. Δεν υπάρχει υψηλή μόδα, δεν υπάρχουν τεράστια χάλκινα αγάλματα προς πώληση, καρότσια. Μόνο οι λαοί και οι τεχνικές και βιοτεχνίες τους προς πώληση, και μια ωραία ευκαιρία για τους άλλους να βγουν έξω και να κάνουν μια βόλτα, να ακούσουν μουσική και ίσως να αγοράσουν κάτι. Χαλαρώστε. Δεν είναι περίπλοκο.

Περισσότερες πληροφορίες: www.sunnyslopeartwalk.com

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.