Οικογενειακές θερινές διακοπές και περιπέτειες σε Cool Mountain Resorts

Όταν ο ήλιος θερμαίνει τα πεζοδρόμια της πόλης παίρνει την οικογένεια σε καλοκαιρινές διακοπές σε πιο δροσερά κλίματα. Εδώ είναι τα ορεινά θέρετρα, Ανατολή και Δύση, όπου εσείς και τα παιδιά μπορείτε να απολαύσετε οικογενειακές περιπέτειες πεζοπορίας, ορεινή ποδηλασία, rafting ποταμών και μάθετε περισσότερα για τους φυσικούς ρυθμούς της φύσης. Ορισμένα θέρετρα διαθέτουν κατασκηνώσεις περιπέτειας για παιδιά, έτσι ώστε τα παιδιά σας θα έχουν πολλή διασκέδαση ενώ παίζετε γύρο γκολφ, πηγαίνετε να πετάξετε ψάρεμα, να χαλαρώσετε σε ένα σπα ή να παρακολουθήσετε μια υπαίθρια συναυλία.

Όλα αυτά τα ορεινά θέρετρα προσφέρουν μια ποικιλία οικογενειακών πακέτων κάθε χρόνο. Ακολουθεί μια δειγματοληψία των πακέτων που μπορείτε να απολαύσετε εσείς και τα παιδιά σας. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με συγκεκριμένα θέρετρα και να βρείτε άλλα πακέτα οικογενειακών διακοπών, κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους.

Βερμόντ: Διασκέδαση φαντασμάτων διασκεδαστών των ψυχαγωγών ψυχαγωγεί την οικογένεια

Τα πακέτα FamilyFest με ενιαία τιμή στο Notch Smugglers 'Notch στα πράσινα βουνά του Βερμόντ φορτώνονται με ένα συνδυασμό συναισθηματικής και ηλικιακής δραστηριότητας. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, κάνετε μια πεζοπορία ή παίζετε το Aqua-Volleyball, ενώ ο 16χρονος σας εισάγεται στο καγιάκ ή σε μια περιπέτεια υψηλών συρματόσχοινων. Οι νεώτερες ηλικιακές ομάδες έχουν τη δική τους ψυχαγωγία, από τις τέχνες και τις τέχνες για παιδιά ηλικίας 5 ετών, σε ένα ταξίδι λεκανοπέδιου ή δάσους εξήγηση για την άγρια ​​φύση. Οι τιμές και το μήκος των διαμερισμάτων ποικίλλουν καθ 'όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και τα καταλύματα μπορούν να είναι σε μονάδες ενός και δύο υπνοδωματίων.

Κολοράντο: Θερινά φεστιβάλ στο Keystone

Το Keystone Resort, ψηλά στην καρδιά των Rockies του Κολοράντο, έχει φεστιβάλ σχεδόν εβδομαδιαία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Είναι εύκολο να κλείσετε μια επίσκεψη γύρω από μία από αυτές τις ειδικές εκδηλώσεις. Κάντε κράτηση απευθείας με το Keystone Resort και θα έχετε ένα Passport Adventure που περιλαμβάνει μια ποικιλία από δωρεάν δραστηριότητες από ενοικιάσεις ποδηλάτων και μοτοποδηλάτων σε μια χρυσή συνεδρίαση. Για λεπτομέρειες, επισκεφτείτε το Keystone Resort.

Κολοράντο: Κοινή με τη μητέρα φύση στο Winter Park

Πάρτε το οικογενειακό ράφτινγκ στον ποταμό Κολοράντο και εξερευνήστε το γύρω εθνικό δάσος ενώ ποδηλασία βουνού στα 600 χιλιόμετρα μονοπάτια στο Fraser, Colorado, μια γραφική ώρα-ώρα από το Ντένβερ για την Continental Divide.

Το πακέτο Family Mountain Adventure στο Winter Park Resort περιλαμβάνει διαμονή τεσσάρων διανυκτερεύσεων σε ένα διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, ένα ταξίδι στον ποταμό Κολοράντο, ενοικιάσεις ποδηλάτων και ένα ολοήμερο πέρασμα για δραστηριότητες θέρετρου, το οποίο περιλαμβάνει βόλτες στο chairlift Zephyr Express και η αλπική διαφάνεια, το μίνι γκολφ, το Ανθρώπινο λαβύρινθο, τα Leaps & Bounds Bungee και πολλά άλλα. Για λεπτομέρειες επισκεφθείτε Winter Park Resort.

Καλιφόρνια / Νεβάδα: Είναι Heavenly Above Lake Tahoe

Όταν οδηγείτε μέχρι την γόνδολα στο Heavenly Resort, η λίμνη Tahoe εμφανίζεται παρακάτω. Ενώ περπατάτε μονοπάτια πεζοπορίας που σκαρώνουν τις πλαγιές του σκι, θα δείτε ιστιοφόρα και μηχανοκίνητα σκάφη που σκαρμίζουν τη λίμνη πολύ πιο κάτω. Πάρτε τα παιδιά για μια κρουαζιέρα paddleboat, πηγαίνετε αερόστατο με αερόστατο, απολαύστε τις θερμές πηγές ή απλά χαλαρώστε στην παραλία και βοηθήστε τα παιδιά να χτίσουν κάστρα με άμμο. Εδώ, όπου η Καλιφόρνια και η Νεβάδα βρίσκονται μεταξύ τους, οι επιλογές διαμονής κυμαίνονται από άνετες συγκυριαρχίες έως δωμάτια σε ξενοδοχεία με καζίνο. Δύο διανυκτερεύσεις πακέτα διατίθενται σε μια ποικιλία καταλυμάτων, η οποία περιλαμβάνει μια κρουαζιέρα για δύο στην λίμνη Tahoe Queen.

Ένα βράδυ μπορείτε να παρακολουθήσετε μία από τις συναυλίες της τζαζ, της bluegrass ή άλλων συναυλιών στο φεστιβάλ θερινής τέχνης & μουσικής Valhalla. Ή, πάρτε ένα δείπνο για πικνίκ, καθίστε στην ακτή της λίμνης Tahoe και εισαγάγετε τα μεγαλύτερα παιδιά σας σε ένα σαιξπηρικό παιχνίδι.

Μοντάνα: Εξερευνήστε τη χώρα του μεγάλου ουρανού

Μια είσοδος στο Εθνικό Πάρκο του Yellowstone απέχει μόλις μία ώρα από το Big Sky Resort στη Μοντάνα, ώστε να απολαύσετε όλες τις δραστηριότητες στο θέρετρο για να δείτε το Old Faithful. Μπορείτε να οδηγήσετε μια γραμμή με φερμουάρ, να κάνετε μια βόλτα με γόνδολα και να κάνετε πεζοπορία ή ποδηλασία βουνού σε μονοπάτια, να κάνετε ένα ταξίδι με ράφτινγκ ή να κάνετε ιππασία. Το Kids Camp μπορεί να είναι δωρεάν εάν κάνετε κράτηση μέσω των κεντρικών κρατήσεων του Big Sky.

Κολοράντο: Aspen και Snowmass προσφέρουν δωρεάν οικογενειακή διασκέδαση

Πολλοί ταξιδιώτες σκέφτονται την Aspen ως Glitter Gulch και το γειτονικό Snowmass ως ένα πολυτελές οικογενειακό θέρετρο και υπάρχει αλήθεια και στις δύο εικόνες. Αλλά το καλοκαίρι, οι τιμές καταλύματος είναι χαμηλότερες και η ψυχαγωγία κυμαίνεται από τις ελεύθερες δραστηριότητες της εβδομάδας, που κυμαίνονται από τα κυνήγι των σκαπανιστών και των μαθήματα μαγειρικής έως την αφήγηση και ένα εργαστήρι ζογκλέρ.

Οι δραστηριότητες των παιδιών τόσο στο Camp Aspen όσο και στο Camp Snowmass εκτείνεται από το mountainboarding και το skateboarding μέχρι το paintball και την ορεινή ποδηλασία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την οικογενειακή διασκέδαση, επισκεφθείτε το Aspen / Snowmass.

Γιούτα: Καλοκαιρινή Περιπέτεια Καλοκαιρινής Περιπέτειας Kids Valley

Τα παιδιά στο καλοκαιρινό στρατόπεδο περιπέτειας του Deer Valley θα έχουν μεγάλη διασκέδαση κατά τις εξερευνήσεις στο βουνό που είναι κατάλληλες για την ηλικία, τις ημερήσιες εκδρομές και τις πεζοπορίες. Σε αυτό το θέρετρο που φτάνει μέχρι το πάρκο City, Utah, τα καλοκαιρινά πακέτα, τα οποία περιλαμβάνουν μια εκδρομή με καρέκλα στην κορυφή όπου ξεκινούν πολλά μονοπάτια πεζοπορίας και ποδηλασίας, είναι διαθέσιμα σε standard δωμάτια και condos στο Park City, καθώς και τα καλαίσθητα condos στην Deer Valley και μονάδες στο πολυτελές Stein Eriksen Lodge. Για καλοκαιρινές τιμές επισκεφθείτε το Deer Valley.

Νέο Χάμσαιρ: Δράσεις γεμάτες δράση στην Waterville Valley

Τα πακέτα Summer Unlimited στο Waterville Valley του Νιού Χάμσαϊρ είναι ένα διαβατήριο για απεριόριστη καλοκαιρινή διασκέδαση. Μια τιμή περιλαμβάνει καταλύματα συν μια επιλογή από ποδήλατο βουνού, καγιάκ, γκολφ, τένις και άλλες δραστηριότητες.

Βερμόντ: Το Killington προσφέρει καλοκαιρινές περιπέτειες για όλη την οικογένεια

Τα πακέτα Killington Summer Adventures σας επιτρέπουν σε εσάς και τα παιδιά να κάνετε ποδηλασία βουνού ή πεζοπορία στις πλαγιές και σε διάφορα μονοπάτια, να προκαλέσετε τον τοίχο αναρρίχησης, να κάνετε τις αλπικές διαφάνειες και να απολαύσετε άλλες δραστηριότητες μαζί. Τα πακέτα περιλαμβάνουν διαμονή 2 διανυκτερεύσεων και διήμερο κέντρο περιπέτειας 2 ημερών. (Πακέτο μιας διανυκτέρευσης διατίθεται για ελαφρώς υψηλότερη τιμή.) Για λεπτομέρειες επισκεφθείτε το Killington ή καλέστε το 800-621-MTNS.

Μίτσιγκαν: Wakeboarding στη χώρα Boyne

Τραβήξτε οικογενειακές διακοπές σε ένα από τα wakeboard ή κατώτερα στρατόπεδα γκολφ, ή απλά να απολαύσετε μια σειρά από δραστηριότητες από την οδήγηση μιας γραμμής φερμουάρ και ορεινή ποδηλασία για όλη την οικογένεια στο στρατόπεδο περιπέτειας Fritz για παιδιά στο Boyne Mountain. Οι τιμές ανά διανυκτέρευση για δωμάτια και διαμερίσματα είναι διαθέσιμα. Οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση στα μονοπάτια για ποδηλασία και πεζοπορία, γήπεδα τένις, γήπεδο γκολφ με δίσκους 18 οπών, βόλτες με καθίσματα και άλλες δραστηριότητες.

Καλιφόρνια: Σκεπάστε και κολυμπήστε στο High Camp του Squaw Valley

Το Squaw Valley, το High Camp Bath & Tennis Club της Η.Π.Α., μια βόλτα με το αυτοκίνητο από την περιοχή βάσης του θερέτρου, διαθέτει ένα παγοδρόμιο και μια μεγάλη ελεύθερη πισίνα που περιβάλλεται από βουνοκορφές. Σε αυτό το θέρετρο της Καλιφόρνια, εσείς και τα παιδιά μπορείτε να αντιμετωπίσετε τον αναρριχητικό τοίχο, να κάνετε πεζοπορία ή ποδηλασία βουνού και στη συνέχεια να δροσιστείτε με βάρκα στη λίμνη Tahoe.

Περισσότερες ταξιδιωτικές καταχωρήσεις οικογενειακής περιπέτειας

Μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες εταιρείες για οικογενειακές διακοπές ταξίδια περιπέτειας, συμβουλές για τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού ταξίδι οικογενειακής περιπέτειας και πολλά άλλα σε Οικογενειακές διακοπές περιπέτειες .