2018 Έκθεση Αυτοκινήτου της Ουάσιγκτον

Όλα για το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Ουάσιγκτον

Η Έκθεση Αυτοκινήτου της Ουάσινγκτον είναι ένα τεράστιο γεγονός που εμφανίζει περισσότερες από 700 νέες μάρκες και μοντέλα αυτοκινήτων, φορτηγών, μικρών φορτηγών και αθλητικών οχημάτων από 42 εγχώριες και αυτοκινητοβιομηχανίες εισαγωγής. Η Περιοχή της Ουάσινγκτον Η Ένωση Νέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (WANADA) χρηματοδοτεί κάθε χρόνο την εκπομπή αυτοκινήτων για να προσελκύσει, να εκπαιδεύσει και να ψυχαγωγήσει εκατοντάδες χιλιάδες καταναλωτές. Οι τελευταίες καινοτομίες στον τομέα της ασφάλειας και της βιωσιμότητας θα διαδραματίσουν κεντρικό ρόλο στο Auto Show της Ουάσινγκτον το 2018.

Το Intelligent Transportation SuperHighway θα παρουσιάσει ένα εκθετήριο για αυτο-οδήγηση αυτοκίνητα. Το Camp Jeep επιστρέφει για να προσφέρει βόλτες κατά μήκος μιας εσωτερικής πορείας με εμπόδια με απότομες αναρτήσεις και συγκινήσεις. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε για περισσότερες εξελίξεις στο υδρογόνο, καθαρό πετρέλαιο ντίζελ, ηλεκτρική, τεχνολογίες βιοκαυσίμου και φυσικού αερίου καθώς και στην ασφάλεια. Οι επισκέπτες θα βρουν επίσης δωρεάν δώρα αυτοκινήτου, ειδικές προσκεκλημένες, διαφημιστικούς διαγωνισμούς, δραστηριότητες για παιδιά και ζωντανή ψυχαγωγία.

Δείτε τις φωτογραφίες του Auto Show της Ουάσινγκτον

Ημερομηνίες και ώρες

26 Ιανουαρίου - 4 Φεβρουαρίου 2018

Δευτέρα-Πέμπτη, μεσημέρι - 9:00 μ.μ.
Παρασκευή, μεσημέρι - 10:00 μ.μ.
Σάββατο, 10:00 π.μ. - 10:00 μ.μ.
Κυριακή, 10:00 π.μ. - 7:00 μ.μ. (κλείσιμο στις 6 μ.μ. στις 1 Φεβρουαρίου)

Εμφάνιση τοποθεσίας και μεταφοράς

Το Συνεδριακό Κέντρο της Ουάσινγκτον , 801 Mount Vernon Place, ΒΔ Ουάσιγκτον, DC.
Ο χώρος στάθμευσης είναι περιορισμένος. Ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε στο συνεδριακό κέντρο είναι ο μετρό. Ο πλησιέστερος σταθμός του μετρό είναι το Mt.

Vernon Place / Συνεδριακό Κέντρο. Δείτε έναν οδηγό για χώρους στάθμευσης κοντά στο συνεδριακό κέντρο.

Αδεια

Ενήλικες (13 ετών και άνω) - 12 €
Ηλικιωμένοι - $ 10
Παιδιά (6-12) $ 5
παιδιά κάτω των 6 ετών είναι ελεύθερα.
Τα ηλεκτρονικά εισιτήρια διατίθενται για $ 12 στο διαδίκτυο στη διεύθυνση www.washingtonautoshow.com

Στρατιωτική Ημέρα Αφιερώματος

Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018. ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα σε όλους τους στρατιώτες ενεργούς υπηρεσίας και τους βετεράνους που παρουσιάζουν έγκυρη στρατιωτική ταυτότητα, συνταξιούχο ID, VA ID ή DD214 και ταυτότητα με φωτογραφία.

Η μέρα θα κορυφωθεί με μια παράσταση από το στρατό συγκρότημα, το συγκρότημα της πρωτεύουσας του έθνους. Ο αμερικανικός Ερυθρός Σταυρός θα έχει μια έκθεση με εθελοντές και ένα από τα οχήματα αντίδρασης σε καταστροφές.

Κατασκευαστές οχημάτων στην οθόνη

Η Acura, Audi, BMW, Buick, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Dodge, Fisker, Ford, GMC, Honda, Η Toyota και η Volkswagen.

2018 Εμφανίσεις διασημοτήτων

Έκθεση τέχνης ART-Motion

Μια εξαιρετικά αξιόλογη ομάδα καλλιτεχνών θα παρουσιάσει τα ζωντανά τους ταλέντα στην ART-of-Motion. Η οθόνη αυτοκινήτων τέχνης θα περιλαμβάνει πάνω από 8000 τετραγωνικά πόδια βιωματικών γραφικών σκηνικών που αποτελείται από μοτοσικλέτες, autos, μόδα και τοιχογραφίες. Εκτός από τη ζωγραφική των οχημάτων επί τόπου, μοντέλα μόδας που παρουσιάζουν γραφικά ειδώλια θα ευθυγραμμίσουν την εφευρετική σύντηξη και ψυχαγωγία. Η λειτουργία ART-Motion θα βρίσκεται στο επάνω επίπεδο του συνεδριακού κέντρου.

Οι σχεδιαστές θα ζωγραφίζουν οχήματα και τοιχογραφίες σε πραγματικό χρόνο.

Η προηγμένη τεχνολογία SuperHighway

Η Έκθεση Αυτοκινήτου της Ουάσιγκτον παρουσιάζει καινοτομίες 65.000 τετραγωνικών μέτρων στην ασφάλεια αυτοκινήτου και στην πράσινη τεχνολογία με την τεχνολογία "Advanced Technology SuperHighway" (ATS). Αυτό το περίπτερο αναδεικνύει την ιστορία της σειράς λύσεων που προκαλούν επανάσταση στην αυτοκινητοβιομηχανία, παρουσιάζοντας τις εξελίξεις στον τομέα των ηλεκτρικών, υβριδικών, υδρογόνων, καθαρού ντίζελ, φυσικού αερίου, αιθανόλης, βιοκαυσίμων και προηγμένων τεχνολογιών πετρελαίου - και της τελευταίας σκέψης στην ασφάλεια των αυτοκινήτων. Εμφανίζοντας περισσότερα πράσινα αυτοκίνητα από οποιαδήποτε άλλη εγχώρια εκδήλωση αυτοκινήτου της πρώτης βαθμίδας, η προηγμένη τεχνολογία SuperHighway της Washington Show παρουσιάζει την πιο φιλόδοξη προσπάθεια της έκθεσης να υποστηρίξει και να προωθήσει προοδευτικές καινοτομίες για την αυτοκινητοβιομηχανία.

Επίσημη Ιστοσελίδα: www.washingtonautoshow.com

Κοντινά δείπνα και αξιοθέατα

Το συνεδριακό κέντρο της Ουάσινγκτον βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την περιοχή Penn Quarter, η οποία φιλοξενεί πολλά μουσεία, εστιατόρια, ξενοδοχεία, νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, γκαλερί τέχνης, θέατρα και μοντέρνα καταστήματα. Αυτό το κομμάτι της Washington DC έχει πολλά ωραία εστιατόρια που προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα της κουζίνας από τη σύγχρονη αμερικανική έως την ασιατική σύντηξη, με ιταλικό ή λατινοαμερικάνικο ναύλο. Δείτε έναν οδηγό για τα εστιατόρια του Penn Quarter.