Το ξενοδοχείο Hamilton Crowne Plaza στην Ουάσιγκτον

Πολυτελές ξενοδοχείο, βραβευμένο εστιατόριο, κομψό χώρο εκδηλώσεων και περισσότερα

Το Hamilton Crowne Plaza Hotel στην Ουάσιγκτον είναι ένα ιστορικό ξενοδοχείο σε στιλ μπουτίκ που βρίσκεται δίπλα στην πλατεία Franklin Square στην καρδιά της πρωτεύουσας του έθνους μέσα σε λίγα τετράγωνα από το Λευκό Οίκο και τα κορυφαία αξιοθέατα της πόλης. Το εστιατόριο και το lounge του ξενοδοχείου διαθέτει βραβευμένη αμερικανική αμερικανική σύγχρονη κουζίνα και ο χώρος εκδηλώσεων του ξενοδοχείου προσφέρει μια εξαιρετική τοποθεσία για συγκεντρώσεις έως και 700 ατόμων.

Το Hamilton έχει πρόσφατα ολοκληρώσει έναν επανασχεδιασμό πολλών εκατομμυρίων δολαρίων και έχει μετατρέψει τα δωμάτια, τους χώρους υποδοχής και τις αίθουσες συσκέψεων σε σύγχρονους χώρους διατηρώντας παράλληλα πολλά κλασικά σχεδιαστικά στοιχεία. Το ακίνητο ονομάζεται για τον Αλέξανδρο Χάμιλτον, έναν από τους πιο σημαντικούς πατέρες της Αμερικής. Νέα χαρακτηριστικά σχεδιασμού γιορτάζουν το ύφος και τις συνεισφορές του Χάμιλτον στο έθνος.

Αξιοσημείωτα Χαρακτηριστικά Ξενοδοχείου

14K εστιατόριο και σαλόνι

Το εστιατόριο και το Lounge 14K διαθέτει τοπική αμερικανική σύγχρονη κουζίνα, premium μαρτίνι και χειροποίητη λίστα κρασιών. Το αίθριο του εστιατορίου 14K έχει θέα στο πάρκο Franklin Square και είναι το μέρος που πρέπει να το δείτε, οι άνθρωποι παρακολουθούν και απολαμβάνουν καλό φαγητό. Πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο σερβίρονται καθημερινά Το μενού περιλαμβάνει μια ποικιλία από μικρές πλάκες, σαλάτες, μπριζόλα, θαλασσινά, ζυμαρικά και διάφορες πλευρές. Για κρατήσεις και περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε το hamiltonhoteldc.com/food-drink/14k

Τοποθεσία

Το Hamilton Crowne Plaza Hotel βρίσκεται στην καρδιά του Downtown Washington DC, βορειοανατολικά του Λευκού Οίκου και ένα τετράγωνο από το σταθμό McPherson Square του μετρό. Είναι επίσης με μια εύκολη βόλτα στο National Mall και πολλά από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της πόλης, εστιατόρια, καταστήματα και χώρους διασκέδασης.

Διεύθυνση: 1001 14th St NW, Washington, DC
Τηλέφωνο: (202) 682-0111
Ιστοσελίδα: www.HamiltonHotelDC.com

Διαβάστε κριτικές για ταξιδιώτες και ελέγξτε τιμές για TripAdvisor

Συγκρίνετε τιμές με όλα τα ξενοδοχεία της Washington DC