Εξερευνήστε το ζωολογικό κήπο του Roer: ζωολογικός κήπος κοντά στο Reston, VA

Απολαύστε το ζωολογικό κήπο Petting και τις συναντήσεις με ζώα στη Βόρεια Βιρτζίνια

Το Zoofari του Roer, πρώην ζωολογικό κήπο Reston, είναι ζωολογικός κήπος 30 στρεμμάτων που βρίσκεται στην καρδιά της κομητείας Fairfax κοντά στο Reston της Βιρτζίνια . Τα παιδιά αγαπούν ιδιαίτερα αυτό το αξιοθέατο, καθώς μπορούν να «πάρουν κοντά και προσωπικά» με τα ζώα και να τα ταΐσουν επίσης! Τα επιτόπια ζώα περιλαμβάνουν μικροσκοπικά άλογα, λάμα, ζέβρα, βουβάλια, watsui, emus και πολλά άλλα. Μπορείτε να ταΐσετε τα πρόβατα, τα κατσίκια, τους χοίρους, τα λαλά, τα κουνέλια και πολλά άλλα αγαπημένα barnyard.

Μπορείτε επίσης να μπουκίζετε αρνιά, αιγοειδή και χοιρίδια. Υπάρχει επίσης δωρεάν πτητική κρουαζιέρα όπου μπορείτε να τροφοδοτείτε πολύχρωμα πουλιά (το stick sticks είναι ένα επιπλέον χρέωση).

Το Zoofari του Roer είναι το ιδανικό μέρος για να επισκεφτείτε μικρά παιδιά. Υπάρχει αφθονία για να τους κρατήσετε ευτυχείς και αυτός ο μικρός ζωολογικός κήπος είναι πολύ διαδραστικός και πολύ πιο εύκολη εκδρομή από το κεφάλι στην Ουάσιγκτον DC για να επισκεφθείτε το Smithsonian National Zoo. Μπορείτε να δείτε τα πάντα σε μια ώρα ή δύο χωρίς να εξαντληθεί και να αντιμετωπίσει την ταλαιπωρία της κυκλοφορίας στην πόλη. Σχολικές ομάδες και πάρτι γενεθλίων μπορούν να κλείσουν εκ των προτέρων. Οι χώροι πικνίκ βρίσκονται στους χώρους και οι επισκέπτες επιτρέπεται να φέρουν το δικό τους φαγητό.

Αξιοθέατα στο Zoofari

Διεύθυνση

1228 Hunter Mill Rd. Vienna, VA (703) 757-6222. Το Zoo Reston βρίσκεται δυτικά της Γωνιάς Tyson, δίπλα στη διαδρομή 7. Από το Dulles Toll Road (VA-State Route 267) Πάρτε την έξοδο 14 Βορρά / Δύση, πηγαίνετε 2 μίλια.

Ο ζωολογικός κήπος είναι στα αριστερά.

Ωρες

Ανοιχτό καθημερινά, από τις 9 π.μ. έως τις 4 μ.μ. Ταξιδέψτε με βαγόνι στις 11 π.μ., 1 μ.μ. και 3 μ.μ. (πιο συχνά κατά τις ημέρες μεγάλου όγκου)

Εισπράξεις

$ 15 Ενήλικες, $ 13 Ηλικιωμένοι και μέλη του Στρατιωτικού, $ 10 Παιδιά (2-12 ετών), Παιδιά κάτω των 2 είναι ελεύθερα. Επιπλέον χρεώσεις: Ζωοτροφές, καμήλες και καμηλοπάρδαλες, μπαστούνια και υπαίθριες εκδρομές με λεωφορείο. Οι εκπτωτικές τιμές είναι διαθέσιμες για ομάδες 15 ετών και άνω.

W ebsite: www.roerszoofari.com

Reston, Βιρτζίνια είναι ένα προάστιο της Ουάσινγκτον, DC, που βρίσκεται στο διάδρομο τεχνολογίας Dulles κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Dulles. Πρόκειται για μια προγραμματισμένη κοινότητα που χτίστηκε τη δεκαετία του 1960 με μια ποικιλία στυλ στέγασης, με κέντρο το Reston Town Center, ένα εμπορικό κέντρο με εμπορικά κτίρια, εστιατόρια, κινηματογράφο, παγοδρόμιο, ξενοδοχείο και καταστήματα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την περιοχή, ανατρέξτε στο Top 12 Things to Do Near Reston, VA