Οδηγός για την Parade of Lights του Βανκούβερ

Μοναδική Χριστουγεννιάτικη και Παραθεριστική Παράδοση του Βανκούβερ

Κάθε Δεκέμβριο, το Βανκούβερ γιορτάζει τις χειμερινές διακοπές με πολλά αξιοθέατα και φανταστικές προβολές φωτός. Ένα από τα Top 6 Vancouver Holiday Light Displays - και αυτό που είναι το πιο μοναδικό Vancouver - είναι το ετήσιο Parade των φώτων Carol Lights . Βρίσκεται στα ύδατα μέσα και γύρω από το κέντρο του Βανκούβερ, το Carol Params of Lights είναι μια νυχτερινή πομπή εορταστικών πλοίων που εκτυλίσσονται σε παραθεριστικά φώτα που διενεργούνται την Παρασκευή και το Σάββατο, 2 - 17 Δεκεμβρίου 2016 .

Το Parade of Light Lights ξεκίνησε πριν από 50 χρόνια με μία μόνο βάρκα. σήμερα, πάνω από 50 βάρκες συμμετέχουν στο φεστιβάλ, cruising Coal Harbour και False Creek, που μεταφέρουν 30.000 άτομα το μήνα Δεκέμβριο. Τα σκάφη είναι τόσο εμπορικές κρουαζιέρες - για τις οποίες μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια - όσο και τα ιδιωτικά σκάφη των Βανκουβερτών που αγαπούν να ενταχθούν.

Πώς μπορώ να απολαύσω το Parade of Lights του Vancouver Carol;

Υποθέτοντας ότι δεν έχετε δικό σας σκάφος (αν το κάνετε, μπορείτε να συμμετάσχετε), υπάρχουν δύο τρόποι για να απολαύσετε την Parade Ships Parade of Lights: Πηγαίνετε σε ένα δημόσιο κρουαζιερόπλοιο ή παρακολουθήστε την Parade από μια ελεύθερη πλευρά Εκδήλωση.

Δημόσιες κρουαζιέρες στο Vancouver Carol Πλοία των Φώτων

Οι εμπορικές κρουαζιέρες που συμμετέχουν στο Parade of Lights Parade φεύγουν συνήθως από το Coal Harbour (κοντά στο Stanley Park , στη βόρεια πλευρά του West End του Vancouver) ή στο νησί Granville (στα εισερχόμενα νερά του False Creek). Οι κρουαζιέρες έχουν μήκος περίπου δύο έως τριών ωρών και συνήθως περιλαμβάνουν δείπνο, χριστουγεννιάτικα κάλαντα και άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

(Ναι, πολλοί έχουν επίσης μπαρ στο πλοίο). Τα εισιτήρια για τις κρουαζιέρες δείπνου συνήθως διαρκούν περίπου 45 έως 75 δολάρια ανά άτομο, με εκπτώσεις για μικρά παιδιά.

Οι εμπορικές κρουαζιέρες που συμμετέχουν στο Parade of Lights Parade των φώτων περιλαμβάνουν:

Παρακολουθήστε την παρέλαση των πλοίων Carol Lights για ΔΩΡΕΑΝ, από την πλευρά της ακτής

Η Parade of Lights Parade of Lights έκανε την λίστα μου με τα καλύτερα Χριστούγεννα & Holiday Holiday Ελεύθερου Βανκούβερ γιατί μπορείτε να απολαύσετε τα φώτα δωρεάν σε μια ακτοπλοϊκή εκδήλωση. Φυσικά, μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε δωρεάν οποιαδήποτε νύχτα του φεστιβάλ (Παρασκευή και Σάββατο, 2 - 17 Δεκεμβρίου 2016).

Αυτά τα γεγονότα στην ξηρά - τα οποία επισημάνθηκαν από το μη κερδοσκοπικό Parade of Lights Society - είναι ένας ελεύθερος τρόπος να απολαύσετε το θέαμα. μερικά περιλαμβάνουν μια δωρεάν γιορτή Shoreside - μουσική και διασκέδαση - μαζί με την υπέροχη θέα των πλοίων:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Parade of Lights του Vancouver Carol, δείτε την ιστοσελίδα Parade of Lights Society του Carol Ships Parade.