Βανκούβερ τον Σεπτέμβριο Οδηγός Καιρού και Εκδηλώσεων

Ο Allan Fotheringham κάποτε κάλεσε το Βανκούβερ την πόλη του Καναδά με το καλύτερο κλίμα και τον χειρότερο καιρό. Το σχόλιό του αναφέρεται στις μετριοπαθείς θερμοκρασίες του χρόνου, σε αντίθεση με τον θαμπό ουρανό, την ομίχλη και μερικές φορές φαινομενικά ατέλειες βροχές που επικρατούν στη δυτική αυτή ακτή για μεγάλο μέρος του χρόνου.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο: ο καιρός σε οποιαδήποτε στιγμή στο Βανκούβερ είναι απρόβλεπτος. Παρόλο που αυτό μπορεί να κάνει τη συσκευασία δύσκολη για τους τουρίστες, θεωρήστε τον εαυτό σας ενημερωμένο και να φέρει στρώματα και ανθεκτικά στη βροχή φθορά για κάθε μήνα, συμπεριλαμβανομένου του Σεπτεμβρίου.

Ο Σεπτέμβριος πιθανότατα θα παρουσιάσει μερικούς από τους καλύτερους καιρούς του Βανκούβερ - ήπιους και ξεκάθαρους. Ωστόσο, μια άλλη δυνατότητα είναι η υγρή, η θαμπή και η γκρίζα.

Δείτε περισσότερα για τον καιρό στον Καναδά .

Τι να Pack

Σκεφτείτε όταν συσκευάζετε ότι το Βανκούβερ είναι μια χαλαρή πόλη, πιο μερική για κάλτσες και σανδάλια από τα ψηλά τακούνια και τις κάλτσες. Οι κάτοικοι είναι γενικά ένα ενεργό μάτσο που φορούσε τα αθλητικά ρούχα.

Perks

Μειονεκτήματα

Καλό να ξέρω

Πολιτιστικά στοιχεία

Στιγμιότυπα για τα παιδιά