Εβδομάδα Εστιατόριο Αριζόνα - 2017

Μια εξαιρετική τιμή για μια ωραία εορταστική εμπειρία

Αρκετές μεγάλες πόλεις της χώρας αφιερώνουν μια εβδομάδα όπου τα τοπικά εστιατόρια μπορούν να παρουσιάσουν τα μενού τους προσφέροντας ένα ειδικό γεύμα σε μια ειδική τιμή. Η Εβδομάδα Εστιατορίων της Αριζόνα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γνωρίσετε μερικές από τις τοπικές επιλογές για φαγητό γύρω από την πόλη, μερικές από τις οποίες μπορεί να έχουν τιμές που είναι λίγο μακριά από το γεγονός ότι δεν εκτελούν ειδική προώθηση όπως αυτή. Το 2011 Εβδομάδα Εστιατόριο Αριζόνα πήγε statewide για πρώτη φορά, με περισσότερα από 200 εστιατόρια που συμμετέχουν σε όλη την Αριζόνα.

Πότε είναι Εβδομάδα Εστιατόριο Αριζόνα;

Δύο φορές το χρόνο τα τοπικά εστιατόρια προσφέρονται για αυτή την εκδήλωση.

Οι ημερομηνίες της Άνοιξης είναι: 19 - 28 Μαΐου 2017
Οι ημερομηνίες πτώσης είναι: 15 - 24 Σεπτεμβρίου 2017

Τι συμβαίνει στην Εβδομάδα Εστιατορίων της Αριζόνα;

Η Εβδομάδα Εστιατορίου της Αριζόνα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να δοκιμάσετε την εξαιρετική κουζίνα που προσφέρονται από πολλά από τα τοπικά εστιατόρια της περιοχής μας, χωρίς να χάνετε εκατοντάδες δολάρια.

Περίπου 100 εστιατόρια στην περιοχή Phoenix και πολλά άλλα σε άλλες περιοχές της Αριζόνα, θα προσφέρουν μια ειδική γαστρονομική γιορτή τριών γευμάτων σε ένα ειδικό βραβείο γεύματος. Πολλά από τα εστιατόρια που συμμετέχουν θεωρούνται τα καλύτερα στην Κοιλάδα του Ήλιου. Μια ποικιλία από εστιατόρια που συμμετέχουν, από μπάρμπεκιου στην ασιατική σύντηξη και τα πάντα στο μεταξύ. Κάθε συμμετέχων εστιατόριο θα προσφέρει μια επιλογή από 3 ορεκτικά, 3 εισόδους και 3 επιδόρπια από τα οποία θα επιλέξουν.

Υπάρχουν εισιτήρια;

Όχι, δεν υπάρχουν εισιτήρια.

Το μόνο που κάνετε είναι να καλέσετε ένα από τα εστιατόρια που συμμετέχουν στην εκδήλωση και να κάνετε κράτηση κατά την καθορισμένη εβδομάδα.

Πόσο κοστίζει ένα γεύμα κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Εστιατορίων της Αριζόνα;

Εάν παραγγείλετε το ειδικό γεύμα που προσφέρεται για το συγκεκριμένο γεγονός, το κόστος στην περιοχή του Greater Phoenix θα είναι είτε $ 33 ή $ 44 ανά άτομο, εξαιρουμένων των ποτών, του φόρου και της άκρης, ανάλογα με το εστιατόριο.

Η τιμολόγηση ενδέχεται να είναι διαφορετική σε άλλα μέρη της πολιτείας.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζω;

  1. Μπορείτε να δείτε το μενού που προσφέρεται ηλεκτρονικά κάνοντας κλικ στο όνομα του εστιατορίου και στη συνέχεια στο κουμπί Μενού προβολής.
  2. Κάντε τις κρατήσεις σας νωρίς - αυτά τα εστιατόρια θα είναι απασχολημένα!
  3. Αυτό το ξεχωριστό γεγονός είναι μόνο για δείπνο. οι προσφορές δεν είναι διαθέσιμες κατά το μεσημέρι.
  4. Εάν έχετε το γεύμα prix-fixe, μην περιμένετε να μπορείτε να κάνετε αντικαταστάσεις. Εάν δεν ενδιαφέρεστε για το γεύμα εκδήλωσης, τα συμμετέχοντα εστιατόρια θα προσφέρουν τα τυπικά μενού τους (στις κανονικές τους τιμές).
  5. Ας υποθέσουμε ότι τα κουπόνια ή τα πιστοποιητικά έκπτωσης ΔΕΝ θα γίνουν δεκτά για τα ειδικά γεύματα της Εβδομάδας Εστιατορίων της Αριζόνα.
  6. Ορισμένα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές χορτοφαγίας και γλουτένης χωρίς γεύματα.
  7. Ορισμένα εστιατόρια προσφέρουν γεύματα στα $ 33 ή $ 44 ανά ζευγάρι!

Τι γίνεται αν έχω περισσότερες ερωτήσεις;

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον Σύνδεσμο Εστιατορίων Αριζόνα στο 602-307-9134 ή επισκεφτείτε τις στο διαδίκτυο.

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.