Γιατί η κατοχή ενός 4ου Grader είναι ένα δωρεάν εισιτήριο στα εθνικά πάρκα

Η αγάπη εξερευνώντας την Αμερική την Όμορφη; Είναι πολύ βολικό να έχουμε έναν τέταρτο γκρέιντερ για την ποδηλασία.

Το 2015 ξεκίνησε ένα νέο πρόγραμμα που ονομάζεται Every Kid in a Park, δίνοντας σε όλους τους μαθητές τέταρτης τάξης και τις οικογένειές τους δωρεάν είσοδο σε όλα τα εθνικά πάρκα, τα εθνικά δάση και τα εθνικά καταφύγια άγριων ζώων για ένα ολόκληρο έτος. Ο στόχος είναι να δοθεί μια ευκαιρία σε παιδιά και οικογένειες σε ολόκληρη τη χώρα να γνωρίσουν προσωπικά τα δημόσια εδάφη τους και τα νερά τους.

Κάθε Kid in a Park είναι μια πρωτοβουλία σε συνεργασία με την Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου και το Ίδρυμα Εθνικού Πάρκου. Για οικογένειες που αγαπούν την ύπαιθρο με παιδιά ηλικίας 9 και 10 ετών, προστίθεται ένα κίνητρο για να προγραμματίσετε μια επίσκεψη σε έναν εικονικό προορισμό, όπως το Yellowstone , το Yosemite ή το Grand Canyon , ή να περιηγηθείτε σε μια ομάδα εθνικών πάρκων σε μια περιοχή, όπως το Mighty 5 της Γιούτα .

Πώς λειτουργεί κάθε παιδί σε ένα πάρκο

Το παιδί Every Kid in a Park περνά το Σεπτέμβριο έως τον Αύγουστο και βασίζεται στο σχολικό έτος. Οι τέταρτοι γκρέιντερ μπορούν να κατεβάσουν τα δελτία τους από τον Σεπτέμβριο. Το δελτίο για τους εξερχόμενους τέταρτους γκρέιντερ λήγει στα τέλη Αυγούστου κάθε έτους.

Οι φοιτητές της τέταρτης τάξης μπορούν να εγγραφούν ηλεκτρονικά και να εκτυπώσουν ένα δελτίο που παρέχει είσοδο σε εθνικά πάρκα για τον φοιτητή και ένα φορτίο επιβατών για ένα ολόκληρο έτος. Ένα ετήσιο δελτίο εθνικού πάρκου κοστίζει σήμερα $ 80.

Τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν σε μια διασκεδαστική εκπαιδευτική δραστηριότητα στην ιστοσελίδα Every Kid in a Park και να λάβουν ένα εξατομικευμένο χαρτί για να εκτυπώσουν και να φέρουν μαζί τους για να επισκεφθούν τα δημόσια εδάφη.

Σε ορισμένες τοποθεσίες που συμμετέχουν, οι τέταρτοι γκρέιντερ μπορούν επίσης να ανταλλάξουν το χαρτί για ένα πιο ανθεκτικό πλαστικό το 4ο έτος
Βαθμός πέρασμα.

Το δελτίο Every Kid in a Park παραδέχεται τον τέταρτο γκρέιντερ και όλους τους συνοδούς επιβάτες σε ένα ιδιωτικό όχημα. Το δίπλωμα είναι μόνο για μαθητές τέταρτης τάξης, όχι για εκπαιδευτικούς / δασκάλους.

Οι γονείς που επισκέπτονται τον νέο ιστότοπο μπορούν να βρουν συνδέσμους για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με προγραμματισμό ταξιδιών σε κοντινά δημόσια εδάφη.

Φροντίστε να δείτε το δωρεάν πρόγραμμα Junior Ranger που προσφέρεται σε σχεδόν κάθε εθνικό πάρκο. Με την ολοκλήρωση κάποιων εργασιών και δραστηριοτήτων, τα παιδιά ηλικίας 5-12 ετών μπορούν να λάβουν ένα ειδικό έμπλαστρο ή σήμα από κάθε πάρκο.

Σχεδιάζοντας τις διακοπές των εθνικών πάρκων