Ενηλίκων προορισμών διακοπών άνοιξης

Ξεκουραστείτε από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες της ανοιξιάτικης άνοιξης με αυτήν την έμπνευση σχεδιασμού ταξίδι

Είτε πρόκειται για να ακούσετε τρελές ιστορίες στις ειδήσεις είτε για να δείτε μια ροή τροπικών φωτογραφιών Instagram, πιθανότατα γνωρίζετε ότι ο Μάρτιος είναι ο μήνας κατά τον οποίο οι φοιτητές συνεχίζουν την εαρινή διακοπή τους. Μερικές φορές, οι μέσες εβδομάδες του Μαρτίου δεν είναι η καλύτερη στιγμή για ταξίδια, καθώς οι ορδές των άγριων, μεθυσμένων νέων φράζουν τα πάντα από τα παραλιακά θέρετρα μέχρι τα αεροδρόμια . Ωστόσο, τον Μάρτιο και τον Απρίλιο μπορεί να είναι μια ωραία στιγμή για να ξεφύγετε, επειδή είναι ένα είδος μισής διαδρομής στο φαράγγι μεταξύ των διακοπών και της άφιξης του καλοκαιριού, καθιστώντας τις διακοπές τον ιδανικό τρόπο για να διαλύσετε τους αργά χειμωνιάτικους blahs.

Εάν αισθάνεστε ότι χρειάζεστε ένα διάλειμμα ακριβώς όπως κάθε φοιτητής (πιθανώς περισσότεροι), τότε ελέγξτε έξω τρεις προορισμούς που είναι τέλειοι για μια εαρινή απόδραση.

Βοστώνη, ΜΑ

Παρόλο που δεν περιλαμβάνει τον ήλιο, την άμμο και την περιήγηση που σχετίζεται συνήθως με την εαρινή διακοπή, η Βοστώνη είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να επισκεφθείτε τον Μάρτιο, και ο λόγος έχει πράγματι να κάνει με τους φοιτητές. Η Βοστώνη έχει το υψηλότερο ποσοστό σπουδαστών ανά κάτοικο οποιασδήποτε πόλης στις ΗΠΑ, οπότε όταν όλοι έχουν πετάξει νότια, γίνεται όνειρο τουριστών, καθώς δεν υπάρχουν γραμμές έλξης ή γεμάτα αυτοκίνητα μετρό.

Η Βοστώνη είναι ίσως πιο γνωστή για το ρόλο της στο αμερικανικό κίνημα ανεξαρτησίας, αλλά η εμπειρία της ιστορίας της σε λίγες μέρες μπορεί να είναι αποθαρρυντική, καθώς σχεδόν κάθε δρόμος στο κέντρο της πόλης έχει ένα τουλάχιστον κτίριο που χρησίμευσε ως μυστική αίθουσα συνεδριάσεων ή φιλοξένησε διάσημο πατριώτη. Ο καλύτερος τρόπος να τα πάρετε όλα μέσα σε λίγες μόνο ώρες είναι να πάτε στο Freedom Trail Tour.

Για λιγότερο από 20 δολάρια, ένας οδηγός θα σας περιηγηθεί στις πιο ιστορικές γειτονιές της Βοστώνης και θα επισημάνει 11 διάσημα αξιοθέατα, όπως η εκκλησία όπου σχεδιάστηκε το Τσάι της Βοστώνης και η πλατεία όπου έλαβε χώρα η σφαγή της Βοστώνης. Οι οδηγοί είναι τακτικοί κωμικοί και καταφέρνουν να παρεμβάλουν τα τρέχοντα γεγονότα στην παρουσίασή τους, ώστε ακόμη και οι άνθρωποι που δεν είναι λάτρεις της ιστορίας θα έχουν πολύ χρόνο.

Πολλές από τις περιηγήσεις τελειώνουν στο Faneuil Hall, μια αγορά και ένα συνεδριακό κτίριο που χτίστηκε στις εποχές Colonial που τώρα χρησιμεύει ως η καλύτερη αγορά τροφίμων της πόλης. Μέσα από το εκπληκτικό πέτρινο κτήριο, θα περπατήσετε σε σειρές και σειρές από τα πάντα, από το μεσημεριανό και το δείπνο έως τα επιδόρπια και τα βρώσιμα δώρα. Ενώ η απόφαση για το φαγητό θα είναι σχεδόν αδύνατη, δεν μπορείτε να πάτε στραβά, παραμένοντας στα θαλασσινά, ειδικά στη σούπα ψαριού, καθώς η τοποθεσία του λιμανιού της Βοστώνης εξασφαλίζει ότι είναι πάντα φρέσκο ​​και νόστιμο. Πριν φύγετε, φροντίστε να περπατήσετε γύρω από την περιοχή γύρω από την αγορά, καθώς είναι γεμάτη με ένα ωραίο μείγμα αλυσίδων, καταστημάτων με σουβενίρ και μπουτίκ, καθιστώντας το ιδανικό μέρος για να ψωνίσετε μόνοι σας ή άλλους στο σπίτι.

Αφού κάνετε την περιήγηση και επισκεφθείτε την αίθουσα Faneuil, πιθανότατα θα θέλετε να γίνετε με τουριστικές περιοχές για λίγο. Για να αποκτήσει μια πιο αυθεντική αίσθηση της Βοστώνης, είχε πίσω στην Boston Common, όπου ξεκίνησε το Freedom Tour. Το κοινό μπορεί να θεωρηθεί ως έκδοση του Boston Central Park, καθώς είναι κεντρικά τοποθετημένο και πάντα γεμάτο με ανθρώπους που περπατούν, ηλιοθεραπεία, και απλά απολαμβάνουν ένα μικρό σημείο της φύσης στην πόλη. Καθώς περπατάτε μέσα, θαυμάστε τα κομψά σπίτια και το χρυσοκάμαλο κρατίδιο και σκεφτείτε επίσης την ιστορία του τόπου όπου βρίσκεστε, καθώς το κοινό είναι το παλαιότερο πάρκο της χώρας.

Ενώ βρίσκεστε στη Βοστώνη, μπορείτε επίσης να δείτε το Boston Common ή το Central Park της Βοστώνης. Είναι ένα τέλειο σημείο της φύσης στη μεγάλη πόλη. Ο Κοινός οδηγεί στην οδό Newbury Street, ένα εμπορικό και εστιατόριο για τους τουρίστες και τους ντόπιους. Είναι το ιδανικό μέρος για να τελειώσετε το ταξίδι σας!

Νήσος Σαιντ Σίμωνς, GA

Εάν εξακολουθεί να είναι ψυχρός από όπου και αν βρίσκεστε, αν και (ακόμα χειρότερα, αν υπάρχει ακόμα χιόνι ), μπορεί να θέλετε να πάτε κάπου που έχει την αίσθηση ενός παραδοσιακού προορισμού διακοπών άνοιξης. Μια ομάδα μικρών νησιών από τη νότια ακτή της Γεωργίας ταιριάζει στο νομοσχέδιο, καθώς έχουν μια ξεχωριστή αίσθηση του θέρετρου, όμως, δεν προσελκύουν κακόβουλα πλήθη άνοιξης. Ενώ μπορείτε να επισκεφθείτε εύκολα πολλά διαφορετικά νησιά, είναι πιο βολικό να μείνετε στο νησί St. Simons, το οποίο είναι το μεγαλύτερο και πιο ανεπτυγμένο.

Ο Άγιος Σίμωνας έχει επίσης τα περισσότερα από όλα τα νησιά.

Το highlight είναι η περιοχή του κέντρου της πόλης, γνωστή ως The Village. Εκεί, θα βρείτε μια συλλογή από παστέλ έγχρωμες εκθεσιακές περιόδους που περιέχουν γοητευτικές μπουτίκ που πωλούν preppy, παράκτια-με θέμα τα εμπορεύματα. Θα βρείτε επίσης μεσημεριανά γεύματα που σερβίρουν αγαπημένα πρωινά σε μερίδες νότιου στυλ και βραβευμένα με θαλασσινά εστιατόρια. Το χωριό βρίσκεται επίσης σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από πολλά από τα καλύτερα αξιοθέατα του νησιού, όπως μια προβλήτα που προσφέρει εκπληκτική θέα στο νερό και ένα ιστορικό φάρο.

Το ιστορικό γεγονός για το οποίο ο Άγιος Σίμωνας είναι πιο γνωστός είναι η μάχη του Bloody Marsh, κατά τη διάρκεια της οποίας βρετανοί άποικοι εμπόδισαν τους Ισπανούς, οι οποίοι κατείχαν τη Φλώριδα, να προχωρήσουν περισσότερο σε αυτό που θα γινόταν στις ΗΠΑ. Μπορείτε να μάθετε για τη μάχη στο χώρο όπου συνέβη και επίσης να γνωρίσετε το φρούριο και την πόλη που μεγάλωσε κατά τη διάρκεια των τεταμένων χρόνων σύγκρουσης μεταξύ των δύο αποικιακών δυνάμεων στο Εθνικό Μνημείο του Fort Frederica.

Αν φτάσετε μόνο σε ένα από τα άλλα νησιά που απέχουν λιγότερο από μία ώρα από τον St. Simons, βεβαιωθείτε ότι είναι Jekyll . Κατά τη διάρκεια της χρυσής εποχής, αυτό το μικρό νησί ήταν η ιδιωτική παιδική χαρά των πλουσίων και διάσημων, καθώς σχεδόν κάθε μία από τις πλουσιότερες οικογένειες της χώρας, από τα Vanderbilts μέχρι το Rockefellers, πέρασε εκεί το χρόνο. Το κέντρο της ζωής στο νησί, τόσο τότε όσο και τώρα, είναι το Jekyll Island Club Hotel, το οποίο, όπως υποδηλώνει το όνομα, ήταν κάποτε ένα country club και τώρα είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Μέσα στο ξενοδοχείο μπορείτε να δείτε φωτογραφίες και να διαβάσετε υλικό την εποχή που ήταν ο τόπος όπου οι ισχυρότεροι άνθρωποι έφταναν να γευματίζουν, να παίζουν σπορ και να συμμετέχουν στην κοινωνική σκηνή. Εάν θέλετε μια πιο εμπεριστατωμένη εξήγηση για το παρελθόν του νησιού, επισκεφθείτε το μουσείο, το οποίο απέχει μόνο λίγα βήματα από το ξενοδοχείο. Εάν δεν είναι άνοιξη διάλειμμα χωρίς μια παραλία στο μυαλό σας, Jekyll μπορεί να βοηθήσει.

Υπάρχουν πολλές παραλίες για να εξερευνήσετε, αλλά αυτό που δεν μπορεί να χάσετε είναι η Παραλία Driftwood, καθώς είναι γεμάτη με τεράστια κομμάτια ξύλου και ακόμη και ολόκληρα δέντρα που έχουν υποστεί λεύκανση από το νερό. Το μοναδικό σκηνικό της παραλίας κάνει και τη χρυσή φωτογραφία. Μπορείτε ακόμη να δημοσιεύσετε τις φωτογραφίες σας στο Instagram για να αισθανθείτε, για ένα λεπτό, σαν φοιτητής για την άνοιξη.

Austin , TX

Μερικοί προορισμοί σάς επιτρέπουν να επιστρέψετε στο σπίτι αισθάνεστε καλύτερα καλύτερα από ό, τι πριν φύγετε (πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα έχετε επιπλέον 5 κιλά ως αναμνηστικό δώρο διακοπών, όπως συμβαίνει με τα παραδοσιακά ελαφριά διαλείμματα κολλεγίων). Το θέρετρο προορισμού και το Spa Travaasa Austin είναι ένα από αυτά τα μέρη. Λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο του Ώστιν (που επίσης παρέχει μια όαση από το γεμάτο φεστιβάλ South By Southwest που φιλοξενεί το Austin τον Μάρτιο), δεν σας επιτρέπει μόνο να αντικατοπτρίσετε, αλλά και να προσφέρετε προγράμματα που σας βοηθούν να ανακαλύψετε νέα ενδιαφέροντα ή να ξεκινήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής .

Μπορείτε να δοκιμάσετε τις υπαίθριες περιπέτειες (όπως το μάθημα Πρόκλησης Pearly Pear Challenge). μαθήματα μαγειρικής (χρησιμοποιώντας λαχανικά από την κτηνοτροφική τους φάρμα). πολιτιστικές συναντήσεις (μάθετε το Texas Two-Step)? τα μαθήματα γυμναστικής (προσφέρουν μια μηχανική προπόνηση ιππασίας). και εργαστήρια ευεξίας (όπως εργασία αναπνοής). Ή βρείτε Zen σας με μια ενέργεια εξισορρόπησης και θεραπείας θεραπείας spa ή να θαυμάσετε τη θέα με θέα 210 στρέμματα των Balcones Canyonlands Preserve και λίμνη Travis.