Το νησί Jekyll - το ιστορικό χρυσό νησί της Γεωργίας

Το νησί Jekyll είναι γραφικό νησί έξω από την ακτή της Γεωργίας

Το νησί Jekyll βρίσκεται στα ανοικτά των ακτών της νοτιοανατολικής Γεωργίας. Αυτό το χρυσό νησί, ένα από ένα νησί που εκτείνεται από τα σύνορα της Φλόριντα μέχρι την ακτή της Γεωργίας και στη Νότια Καρολίνα, είναι ένα συναρπαστικό λιμάνι για μικρές γραμμές κρουαζιερόπλοιων που ταξιδεύουν στην ενδοχώρα, όπως οι Αμερικάνικες κρουαζιέρες ή για όσους οδηγώντας διακοπές στο βαθύ νότο. Η επίσκεψη στην ίδια τοποθεσία για πάνω από 20 χρόνια μου έδωσε την ευκαιρία να εξερευνήσω όλα όσα πρέπει να κάνετε και να δείτε στο νησί Jekyll.

Αισθάνομαι ότι οι αναμνήσεις Jekyll μου είναι σαν μία από εκείνες τις κάμερες που χρονοτριβούν, οι οποίες φωτογραφίζω μια φωτογραφία περιοδικά, μόνο οι φωτογραφίες μου είναι ένα χρόνο μακριά! Σε αντίθεση με πολλά παράκτια νησιά που έχουν γίνει υπερβολικά αναπτυγμένα και υπερδιπλασιασμένα, ο Jekyll βελτιώθηκε πραγματικά με την ηλικία λόγω της σκληρής δουλειάς του κράτους της Γεωργίας και άλλων.

Το νησί είναι καλυμμένο με ζωντανές βελανιδιές, ισπανικό βρύα και παλμέτο. Το Criss-crossing του νησιού είναι πάνω από 20 μίλια ποδηλασία και μονοπάτια πεζοπορίας. Μπορείτε πάντα να βρείτε ένα ήσυχο σημείο στην παραλία. Λίγοι ντόπιοι έρχονται στο Jekyll από το κοντινό Brunswick λόγω του τέλους στάθμευσης που χρεώνεται σε όλα τα αυτοκίνητα που εισέρχονται στο νησί. Υπάρχουν κάποιες κατοικίες όλο το χρόνο, και μια χούφτα ξενοδοχεία κατά μήκος της παραλίας. Δεν είναι σίγουρα ένα μέρος για να επισκεφθείτε αν ψάχνετε για νυχτερινή ζωή!

Ορισμένες μικρές γραμμές κρουαζιέρας πλοίων επισκέπτονται το νησί Jekyll ως λιμάνι. Αυτές οι κρουαζιέρες είναι είτε κατά το φθινόπωρο είτε την άνοιξη κατά μήκος της εσωτερικής οδού.

Δεδομένου ότι πολλά κύρια πλοία αρχίζουν να αναχωρούν από το κοντινό Jacksonville ή Port Canaveral, Φλόριντα, το Jekyll είναι επίσης ένα καλό μέρος για να πάτε για μια μέρα στο δρόμο προς ή από την κρουαζιέρα σας.

Ιστορία του νησιού Jekyll

Ο Jekyll έχει μια συναρπαστική ιστορία που χρονολογείται από το τέλος του δέκατου ένατου αιώνα. Το νησί αγοράστηκε από τον John Eugene duBignon το 1886 για $ 125.000 από μερικούς από τους πλουσιότερους άντρες της Αμερικής ως θέρετρο κυνηγιού.

Η οικογένειά του είχε την κυριότητα του νησιού από το 1800. Τα ονόματα των ιδιοκτητών είναι αναγνωρίσιμα για τους περισσότερους λάτρεις της ιστορίας, όπως οι JP Morgan, Joseph Pulitzer, Marshall Field, John J. Hill, Everett Macy, William Rockefeller, Cornelius Vanderbilt και Richard Teller Crane . Το νησί ήταν βραβευμένο για την "υπέροχη απομόνωση" του.

Τα μέλη του συλλόγου ανέθεσε στον αρχιτέκτονα Charles A. Alexander να σχεδιάσει και να κατασκευάσει ένα εξήντα δωμάτιο Clubhouse. Το Clubhouse ολοκληρώθηκε την 1η Νοεμβρίου 1887, με την πρώτη επίσημη σεζόν να ξεκινάει τον Ιανουάριο του 1888. Το 1901, ένα συνημμένο παράρτημα κατασκευάστηκε για να αντιμετωπίσει τις αυξανόμενες ανάγκες των μελών. Ένα συνδικάτο των μελών, συμπεριλαμβανομένων των JP Morgan και William Rockefeller, έχτισε ένα κτίριο διαμερισμάτων έξι μονάδων το 1896 ονόμαζαν Sans Souci - τα πρώτα συγκυριαρχικά συγκροτήματα!

Οι ιδιοκτήτες συνήθως θα περάσουν μερικούς χειμερινούς μήνες στο νησί Jekyll, φτάνοντας με γιοτ από τη Νέα Υόρκη. (Θυμηθείτε, αυτό ήταν πριν την ανάπτυξη της Φλόριντα ή τον κλιματισμό εφευρέθηκε.) Το Jekyll Wharf όπου έδεσαν τα σκάφη τους εξακολουθεί να χρησιμοποιείται από boaters, ναυτικούς και μικρές γραμμές κρουαζιέρας πλοίων σήμερα. Αν και ο Jekyll ήταν ένα θέρετρο κυνηγιού, σίγουρα δεν μοιάζει με κανένα κυνηγετικό ή αλιευτικό καταυλισμό που έχω πάει ποτέ με τον οδηγό για την αλιεία!

Μεταξύ 1886 και 1928, οι ιδιοκτήτες έχτισαν "εξοχικές κατοικίες" κατά μήκος της ελώδους πλευράς του νησιού, όπου θα προστατευόταν από τον ωκεανό. Πολλά από αυτά τα όμορφα εξοχικά σπίτια (αρχοντικά) έχουν αποκατασταθεί ή βρίσκονται σε εξέλιξη. Το μεγαλύτερο "εξοχικό σπίτι" είναι σχεδόν 8.000 τετραγωνικά πόδια. Το Jekyll Island Clubhouse είναι τώρα ένα ρομαντικό βικτοριανό ξενοδοχείο.

Σε όλη την ιστορία του Club, προστέθηκαν πολλές ψυχαγωγικές ανέσεις. Το πρώτο γήπεδο γκολφ τοποθετήθηκε το 1898, ενώ άλλα δύο έγιναν το 1909. Μια μαρίνα για να χειριστεί γιοτ, μια πισίνα, γήπεδα τένις, bocci, κροκέ και άλλες εγκαταστάσεις αναψυχής ήταν επίσης διαθέσιμες για να βοηθήσουν τα μέλη ενώ μακριά από το χρόνο που πέρασαν για νησί.

Με την έναρξη της Μεγάλης Ύφεσης, τα μέλη της λέσχης του νησιού Jekyll έγιναν απογοητευμένα με το νησί. Άρχισαν να ταξιδεύουν στα ευρωπαϊκά ιαματικά λουτρά και αλλού για την ψυχαγωγία τους.

Μετά την εποχή του 1942, η αμερικανική κυβέρνηση ζήτησε από τα μέλη να μην χρησιμοποιήσουν το νησί για τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια των ισχυρών ιδιοκτητών. Ποτέ δεν επέστρεψαν. Το νησί πωλήθηκε στο κράτος της Γεωργίας το 1947. Το κράτος προσπάθησε, μέχρι το 1972, να λειτουργήσει το Clubhouse, Sans Souci και Crane Cottage ως ξενοδοχειακό συγκρότημα, αλλά οι προσπάθειές του ήταν ανεπιτυχείς και τα κτίρια έκλεισαν. Το 1978, η συνοικία λέσχης των 240 στρεμμάτων χαρακτηρίστηκε Εθνικό Ιστορικό Ορόσημο. Το 1985, άρχισαν οι εργασίες για την αποκατάσταση του Clubhouse, του παραρτήματος και του Sans Souci σε ξενοδοχείο και θέρετρο παγκόσμιας κλάσης με το όνομα Jekyll Island Club Hotel. Τα κεφάλαια αποκατάστασης ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων έχουν επενδυθεί όλα στα κτίρια και στους χώρους, καθώς η εγκατάσταση μπορεί να μισθωθεί. Μεγάλη προσοχή δόθηκε για να δημιουργηθεί μια πιστή αποκατάσταση ενώ εγκαθίστανται σύγχρονες ανέσεις. Ο Όμιλος είναι και πάλι μια βιτρίνα και είναι τώρα διαθέσιμος για να απολαύσει ο καθένας.

Σήμερα το Εθνικό Ιστορικό Ορόσημο των 240 στρεμμάτων ονομάζεται συχνά "Village of Millionaire's Village".

Page 2>> Village Touring Millionaire's>>

Μία ημερήσια ενδιάμεση στάση στο νησί Jekyll πρέπει να περιλαμβάνει περιήγηση στην Ιστορική Περιοχή, που ονομάζεται επίσης Village of Millionaire's Village. Πολλά από τα σπίτια έχουν αποκατασταθεί, και όποιος είναι συναρπασμένος από παλιά σπίτια θα αγαπήσει την περιοδεία. Το σημερινό έργο αποκατάστασης είναι ένα από τα μεγαλύτερα στις Νοτιοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες. Αν φτάσετε μέσω μικρών κρουαζιερόπλοιων στην ενδοχώρα, θα κολυμπήσετε στην ίδια προβλήτα Jekyll Island Wharf που θα χρησιμοποιηθεί από μερικά από τα πιο πολυτελή σκάφη αναψυχής που έχουν κατασκευαστεί ποτέ.

Από την προβλήτα μπορείτε να δείτε το χωριό που βρίσκεται μπροστά σας. Η συναρπαστική θάλασσα του χόρτου στην άλλη πλευρά της πλωτής οδού είναι η περίφημη Γεωργία "Marshes of Glynn" που έγινε γνωστή από τον ποιητή Sidney Lanier.

Οι περιηγήσεις ξεκινούν από τις 10 π.μ. έως τις 3 μ.μ. στο Κέντρο Καλωσορίσματος Εθνικού Ιστορικού Κέντρου, το οποίο βρίσκεται στη Shell Road σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την προβλήτα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις ώρες πριν πάτε. Οι εκδρομές προσφέρονται κάθε μέρα εκτός από τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά και ο αριθμός τηλεφώνου είναι 912-635-4036. Μέσα στο ευπρόσδεκτο κέντρο, μπορείτε να προβάλετε πρώτα μια 8λεπτη παρουσίαση βίντεο στην ιστορία του νησιού Jekyll και να αποκτήσετε εισιτήρια για μια περιοδεία με τραμ στην περιοχή. Η περιηγημένη περιήγηση με το τραμ θα σας μεταφέρει στο χωριό, σταματώντας τουλάχιστον 4 από τις αποκατασταθείσες εξοχικές κατοικίες. Τριάντα τρία από τα αρχικά κτίρια εξακολουθούν να στέκονται. Η περιηγημένη περιήγηση διαρκεί περίπου 90 λεπτά, αλλά μπορείτε εύκολα να περάσετε λίγες ώρες ή μισή μέρα εξερευνώντας τα λίγα μικρά καταστήματα και σπίτια που δεν βρίσκονται στην περιήγηση με ξεναγό ή απλά περιπλάνηση στο χωριό με τα πόδια.

Μπορείτε επίσης να κάνετε μια περιήγηση με τα πόδια στο χωριό των 240 στρεμμάτων. Το περπάτημα σας δίνει την ευκαιρία να δείτε το χωριό με τον αργό ρυθμό που πρέπει να επισκεφθείτε.

Μια προειδοποίηση - μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε σπρέι σφάλματος κατά την περιπλάνηση στο νησί! Τα κουνούπια μπορεί να είναι αρκετά άγρια ​​στη Νότια Γεωργία! Αφού περιηγηθείτε στις εξοχικές κατοικίες και στην ιστορική συνοικία, υπάρχει ακόμα χρόνος για να νοικιάσετε ένα ποδήλατο ή να εξερευνήσετε το υπόλοιπο νησί με αυτοκίνητο ή τουριστικό λεωφορείο.

Page 3>> Εξερευνώντας το νησί Jekyll>>

Ποδηλασία

Μια από τις αγαπημένες ακτές της περιοχής στο νησί Jekyll είναι η ποδηλασία. Το νησί είναι επίπεδο και έχει πάνω από 20 μίλια διαδρομές ποδηλασίας και πεζοπορίας. Υπάρχουν πολυάριθμα μέρη για ενοικίαση ποδηλάτων και όλα θα παρέχουν χάρτη του νησιού με τα ποδήλατα που σημειώνονται. Κατά τη γνώμη μου, η καλύτερη ιππασία στο νησί είναι ένας βρόχος μεγάλου κύκλου που ξεκινά από το χωριό του Millionaire's (ιστορική περιοχή) του νησιού και πηγαίνει βόρεια στην προβλήτα του Jekyll στο βόρειο άκρο του νησιού.

Αφήνοντας την αποβάθρα, περνάτε από τη γέφυρα του ποδιού, μέσα από το βάλτο και κατεβαίνετε στο ποδηλατόδρομο με τον παραλιακό δρόμο προς το συνεδριακό κέντρο, κόβετε το δάσος και τελειώνετε πίσω στο Welcome Center για το χωριό του εκατομμυριούχου. Αυτή η περιήγηση στο κύκλο απαιτεί τουλάχιστον 2 ώρες σταθερού πεταλούσματος, αλλά μπορείτε να το συντομεύσετε περνώντας από το γήπεδο του γκολφ ή χρησιμοποιώντας το δρόμο και όχι το ποδηλατόδρομο.

Υπάρχουν πολλές άλλες συναρπαστικές διαδρομές. Απλά πάρτε ένα χάρτη όταν νοικιάσετε το ποδήλατό σας και σχεδιάσετε το δικό σας μονοπάτι. Μπορείτε να φτάσετε μέχρι το νησί, αλλά το νότιο άκρο του νησιού κοντά στο πάρκο δεν είναι σκιασμένο και μπορεί να ζεσταθεί! Συνήθως διασχίζω το νησί, ακολουθώντας τα μονοπάτια ποδηλάτων ή ήσυχους δρόμους, σταματώντας συχνά να ψάχνω για αλλιγάτορες στο βάλτο.

Παραλία με τα πόδια

Η παραλία Jekyll Island είναι ήσυχη και παρθένα. Μπορείτε να περπατήσετε για ώρες και να δείτε μόνο μια χούφτα άλλων ανθρώπων.

Εάν πηγαίνετε στο νότιο άκρο του νησιού κοντά στην περιοχή πικνίκ Νότιου Νουνών για να περπατήσετε, ίσως να μην δείτε άλλο άτομο! Μου αρέσει να περπατάω στην παραλία στο Jekyll γιατί είναι τόσο απασχολημένος και ειρηνικός. Λόγω της ζέστης, ο Ronnie και εγώ περπατάμε συχνά το βράδυ τον Ιούνιο με το φακό μας με κόκκινα φώτα, αναζητώντας θαλάσσιες χελώνες που έχουν έρθει στην ξηρά για να βάλουν τα αυγά τους.

Αυτά τα ξυλώδη πλάσματα προστατεύονται και υπάρχει πολύ ενεργός θαλάσσια χελώνα περιπολίες το βράδυ στους 4 τροχούς τους. Δεν είμαστε ποτέ πρόθυμοι να μείνουμε όλη τη νύχτα ψάχνοντας για χελώνες, οπότε δεν έχουμε ακόμα να δούμε κάτι για τον Jekyll. Ωστόσο, έχω δει συχνά τις διαδρομές τους από τη θάλασσα μέχρι τους αμμόλοφους. Είναι πολύ διακριτικό! Η θαλάσσια χελώνα περιπολίες σηματοδοτεί και αριθμούς κάθε φωλιά, προειδοποιώντας ο καθένας για να κρατήσει την απόσταση τους. Εκείνοι που αγαπούν τις θαλάσσιες χελώνες θα απολαύσουν μια επίσκεψη στο κέντρο θαλάσσιων χελωνών της Γεωργίας.

Όταν κοιτάξετε έναν χάρτη, θα δείτε ότι ο Jekyll βρίσκεται στο στόμα δύο μεγάλων ποταμών. Αυτά τα ποτάμια απορρίπτουν πλούσιο έδαφος από τα ανοικτά των ακτών και τα ρεύματα το μεταφέρουν σε ορισμένες περιοχές της παραλίας. Λόγω αυτού του φαινομένου, μπορεί να βρείτε τον πυθμένα του ωκεανού που καλύπτεται από λάσπη και όχι από άμμο όταν πηγαίνετε κολύμπι στην άμπωτη. Η άμμος στην παραλία και στην άμπωτη είναι χρυσή και είναι πολύ όμορφη. Δεν είναι απλώς η χιονισμένη λευκή ακανθώδης παραλία που θα βρείτε στην ακτή του Κόλπου. Ωστόσο, ο πλούτος της υπεράκτιας λάσπης σημαίνει ότι θα βρείτε πολλά δολάρια άμμου και άλλα όμορφα όστρακα που θάβονται στη λάσπη ή πλένονται στην ξηρά. Υπάρχει επίσης ένα μεγάλο αμμοθρυμματισμένο σκάφος που εκτείνεται στη θάλασσα. Αυτό το μπαρ άμμου είναι διασκεδαστικό να εξερευνήσετε κατά τη διάρκεια της παλίρροιας.

(Είναι καλυμμένο στην άμπωτη.)

Το μοναδικό οικοσύστημα αλατούχα έλη του Jekyll, οι παραλίες του και τα πτηνά της ακτής αποτελούν το επίκεντρο των περιπάτων που οδηγούνται από το Coastal Encounters Nature Center. Οι περιηγήσεις είναι προγραμματισμένες και διαρκούν 1-2 ώρες. Έχουν επίσης βραδιές χελώνας κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.

Άλλες δραστηριότητες στον Jekyll

Αν η οδήγηση με ποδήλατο ή το περπάτημα στην παραλία είναι πολύ πικρή για εσάς, ο Jekyll έχει επίσης 63 τρύπες για τους παίκτες του γκολφ και 13 γήπεδα γήπεδων τένις ταχείας κατάψυξης. Η ιππασία είναι διαθέσιμη στην αποβάθρα αλιείας, ενώ η παραλία και η ιππασία είναι ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να εξερευνήσετε αυτό το συναρπαστικό κομμάτι της Γεωργίας. Ένα υδάτινο πάρκο 11 στρεμμάτων είναι διασκεδαστικό για όλες τις ηλικίες. Θαλάσσια charter και υπεράκτιες βάρκες και κρουαζιέρες των βάλτων είναι διαθέσιμες από το λιμάνι Jekyll λιμάνι νότια του χωριού στην Intracoastal πλωτή οδό. Τα ταξίδια παρακολούθησης των δελφινιών είναι επίσης δημοφιλή.

Παρακολουθούμε δελφίνια κρουαζιέρα στην παραλία σχεδόν κάθε πρωί, όταν ο ωκεανός είναι ήρεμος, έτσι πρέπει να είναι άφθονα στις πλούσιες θάλασσες έξω από Jekyll.

Για τους λάτρεις της "κουλτούρας", το υπαίθριο θέατρο του νησιού Jekyll εκτελεί μιούζικαλ κατά τη διάρκεια του Ιουνίου και του Ιουλίου. Οι φιλόδοξοι ηθοποιοί από το κρατικό πανεπιστήμιο Valdosta αποτελούν το cast και τα εισιτήρια είναι λογικά. (Μην ξεχάσετε το σπρέι bug για το υπαίθριο θέατρο!) Για ένα τόσο μικρό νησί, υπάρχουν πολλά να κάνουμε! Jekyll Island, Γεωργία είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να περάσετε την ημέρα, ενώ στην κρουαζιέρα σας μέχρι την Intracoastal Πηγές. Επισκεφθείτε την ιστορική περιοχή και εξερευνήστε τα μονοπάτια, τις παραλίες και τις ελώδεις περιοχές. Δεδομένου ότι ο Jekyll ανήκει στο κράτος και η γη διαχειρίζεται, ελπίζω ότι θα συνεχίσει να αλλάζει προς το καλύτερο, ή όχι να αλλάξει καθόλου. Ελπίζω να έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε το νησί. Νομίζω ότι θα διαπιστώσετε ότι μια μέρα δεν είναι αρκετή!