Καραϊβικός Cruise Travel, διακοπές και οδηγός διακοπών

Οδηγός για κρουαζιερόπλοια, κρουαζιέρες και λιμάνια κρουαζιέρας στην Καραϊβική

Η Καραϊβική είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς κρουαζιέρας στον κόσμο, αλλά δεν δημιουργούνται ίσες όλες οι κρουαζιέρες της Καραϊβικής. Πάρτε στο πλοίο με τον Οδηγό Κρουαζιέρας της Καραϊβικής για να σχεδιάσετε μια κρουαζιέρα που ταιριάζει καλύτερα στον προϋπολογισμό σας, τα ενδιαφέροντά σας και το χρονοδιάγραμμα.

Επιλέγοντας μια γραμμή κρουαζιέρας της Καραϊβικής

Περίπου 20 γραμμές κρουαζιέρας πλέουν σήμερα την Καραϊβική. Οι περισσότεροι Αμερικανοί επιλέγουν μεγάλες κρουαζιέρες όπως αυτές που προσφέρονται από την Royal Caribbean και το Καρναβάλι. αυτά τα πλοία προσφέρουν τόνους ανέσεων και δραστηριοτήτων, αλλά περιορίζονται από το μέγεθος μόνο στα μεγαλύτερα λιμάνια.

Μικρότερα πλοία που εκτελούνται από εταιρείες όπως το Windstar μπορούν να φτάσουν σε μικρότερα λιμάνια με λιγότερα ταξίδια. Οι κυνηγοί συμφώνησαν με τα μεγάλα πλοία. γραμμές όπως το Seaborn και το Cunard παρέχουν μια πολυτελή εμπειρία.

Ελέγξτε τις τιμές κρουαζιέρας της Καραϊβικής στο CruiseDirect

Τι πρέπει να κάνω για το δρομολόγιο κρουαζιέρας της Καραϊβικής;

Όχι κάθε νησί της Καραϊβικής έχει λιμάνι κρουαζιέρας, αλλά ο κατάλογος αναπτύσσεται και τα κρουαζιερόπλοια σταματούν σε πιο εξωτικές τοποθεσίες. Οι περισσότερες γραμμές κρουαζιέρας προσφέρουν δρομολόγια δυτικών και ανατολικών Καραϊβικών , γι 'αυτό είναι συχνά η πρώτη επιλογή που θα χρειαστεί να κάνετε. Αν πάτε με τα μεγάλα πλοία, θα δείτε συνήθως τα λιμάνια όπως ο Σαν Χουάν και το Grand Cayman . τα μικρότερα πλοία θα σας οδηγήσουν σε μέρη όπως η Virgin Gorda, η BVI και η Nevis . Γραμμές όπως η Royal Caribbean και η Disney Cruise Line προσφέρουν στάσεις σε ιδιωτικά νησιά.

Πόσο καιρό θα έπρεπε να κρουαζιέρα στην Καραϊβική;

Οι περισσότερες κρουαζιέρες της Καραϊβικής είναι είτε 3, 4, 7 ή 10 νύχτες. Οι μακρύτερες κρουαζιέρες συνδυάζουν συχνά τα λιμάνια της Καραϊβικής με στάσεις στην Riviera Maya του Μεξικού, στην Κεντρική ή Νότια Αμερική, συμπεριλαμβανομένης της διαμετακομίσεως του Καναλιού του Παναμά.

Μεγαλύτερη επανατοποθέτηση κρουαζιέρων μπορεί να ξεκινήσει ή να τελειώσει στην Καραϊβική, καθώς οι γραμμές μετακινούν πλοία προς την Ευρώπη εποχικά. Η τιμή είναι ένας παράγοντας για το πόσο καιρό σας κρουαζιέρα? ένα άλλο είναι πόσο καιρό σας αρέσει να είστε στη θάλασσα. Ακόμη και ένα μεγάλο πλοίο μπορεί να αισθάνεται περιορισμένο μετά από λίγες μέρες. η επιλογή δρομολογίων με περισσότερες, μεγαλύτερες κλήσεις σε λιμάνια μπορεί να σας βοηθήσει.

Πότε πρέπει να κρουαζιέρα στην Καραϊβική;

Οι κρουαζιερόδρομοι καλύπτουν τα νερά της Καραϊβικής όλο το χρόνο. ο χειμώνας είναι η πιο δημοφιλής σεζόν και όταν έχετε τα περισσότερα από τα πλοία για να διαλέξετε. Το καλοκαίρι είναι η ώρα για κυνηγόσκυλο και κρουαζιέρες προς τις Βερμούδες . Η άνοιξη και η πτώση είναι όταν οι γραμμές κρουαζιέρας επανατοποθετούν τα πλοία μεταξύ της Καραϊβικής και της Ευρώπης, προσφέροντας μακρύτερα διατλαντικά ταξίδια. Η πτώση είναι εποχή τυφώνα στην Καραϊβική, αλλά τα κρουαζιερόπλοια - σε αντίθεση με τα νησιά - μπορούν να αναπροσανατολιστούν για να αποφύγουν τις περισσότερες καταιγίδες.

Ποιες εκδρομές στην Καραϊβική θα πρέπει να κλείσω;

Μπορείτε να δείτε ένα λιμάνι κρουαζιέρας της Καραϊβικής μόνοι σας ή με μια ακτοπλοϊκή εκδρομή που έχετε κάνει με την κρουαζιέρα σας. Ορισμένα λιμάνια, όπως το Νασάου και το Σαουθάμπτον, Βερμούδες, προσφέρουν εύκολη πρόσβαση στην πόλη. άλλοι είναι απομακρυσμένοι και απαιτούν μεταφορά εδάφους. Οι ομαδικές εκδρομές είναι ευκολότερες να οργανωθούν, αλλά συχνά πιο ακριβές και γεμάτες. ο σχεδιασμός της δικής σας εκδρομής είναι πιο ικανοποιητικός αν θέλετε να ξεφύγετε από τις τουριστικές περιοχές και να γνωρίσετε την πραγματική νησιωτική κουλτούρα.

Τι πρέπει να συσκευάσω για μια κρουαζιέρα στην Καραϊβική;

Υπάρχουν δύο παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν συσκευάζετε: κρουαζιέρα και Καραϊβική. Και οι δύο σας απαιτούν να φέρετε ταξιδιωτικά έγγραφα όπως το διαβατήριό σας. Για κρουαζιέρες, ίσως θελήσετε να φέρετε ένα σκούπισμα ή μια βραδινή φόρεμα για το παραδοσιακό δείπνο του καπετάνιου, για παράδειγμα, ενώ θα χρειαστείτε αντηλιακό και σπρέι σκουπιδιών για το τμήμα του ταξιδιού σας στο νησί. Σας συνιστούμε επίσης να φέρετε ένα σακίδιο για να μεταφέρετε αντικείμενα στις ακτοπλοϊκές εκδρομές, με μια αδιάβροχη τσάντα, ώστε να μπορείτε να αλλάζετε από βρεγμένα ρούχα πριν από τη νέα αναρρίχηση.