Άγιος Χριστόφορος και Νέβις ταξιδιωτικός οδηγός

Οδηγός Ταξιδίων, Διακοπών και Διακοπών στο Σεντ Κιτς και Νέβις

Η φυσική ομορφιά, τα καλά διατηρημένα οικοσυστήματα, η χαμηλή υγρασία, οι παραλίες με λευκή άμμο και τα καλοδιατηρημένα θέρετρα κάνουν αυτά τα ήρεμα νησιά δύο από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς της Καραϊβικής.

Έλεγχος διαθεσιμότητας Δείτε τιμές και κριτικές για St. Kitts and Nevis

Σεντ Κιτς και Νέβις Βασικές πληροφορίες ταξιδιού

Τοποθεσία: Στην Καραϊβική Θάλασσα, περίπου το ένα τρίτο του δρόμου μεταξύ Πουέρτο Ρίκο και Τρινιδάδ και Τομπάγκο

Μέγεθος: 100 τετραγωνικά μίλια (Άγιος Χριστόφορος, 64 τετραγωνικά μίλια, Νέβις, 36 τετραγωνικά μίλια).

Δείτε το χάρτη

Πρωτεύουσα: Basseterre

Γλώσσα: Αγγλικά

Θρησκείες: Αγγλικανός, άλλος προτεσταντικός, Ρωμαιοκαθολικός

Νόμισμα: Δολάριο της Ανατολικής Καραϊβικής, το οποίο διαπραγματεύεται σταθερό επιτόκιο περίπου 2,68 με το δολάριο ΗΠΑ, το οποίο είναι επίσης αποδεκτό από τα περισσότερα καταστήματα και επιχειρήσεις

Κωδικός περιοχής: 869

Συρρίκνωση: 10 έως 15 τοις εκατό

Καιρός: Η μέση θερμοκρασία είναι 79 μοίρες. Η εποχή των τυφώνων είναι από τον Ιούνιο έως τον Νοέμβριο.

Σεντ Κιτς και Νέβις Σημαία

Δραστηριότητες και αξιοθέατα του Αγίου Χριστόφορου και Νέβις

Στο St. Kitts, δύο από τις κορυφαίες τοποθεσίες κατάδυσης είναι το Nag's Head και το Booby Shoal. Από το Nevis, το Monkey Shoals έχει καταρράκτες υφάλους μέχρι 100 πόδια βάθος. Το ιστορικό αξιοθέατο του Αγίου Χριστόφορου είναι το φρούριο Brimstone Hill, που χρονολογείται από το 1690. οι καλά διατηρημένες του πολεμικές τέχνες αποτελούν το κεντρικό σημείο ενός πάρκου με μονοπάτια πεζοπορίας. Στο Νέβις, μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία είναι η γενέτειρα του Αλέξανδρου Χάμιλτον, ένα εβραϊκό νεκροταφείο που περιείχε τοιχογραφίες από το 1679 έως το 1768 και τα ερείπια της παλαιότερης συναγωγής στην Καραϊβική.

Παραλίες Αγίου Χριστόφορου και Νέβις

Οι καλύτερες παραλίες του Αγίου Κιτς βρίσκονται στο νότιο τμήμα του νησιού. Από αυτά, το Sand Bank Bay είναι ίσως το καλύτερο, με παρθένα λευκή άμμο και υπέροχη θέα στο Νέβις.

Το βόρειο St. Kitts έχει παραλίες με μαύρη και γκρίζα ηφαιστειακή άμμο, όπως το Belle Tete στο Sandy Point και η παραλία του Dieppe Bay, η οποία έχει καλό ψαροντούφεκο. Η πιο διάσημη παραλία στο Νέβις είναι η παραλία Pinney, με ήρεμο, ρηχό νερό που είναι ιδανικό για βόλτα και κολύμπι. Η παραλία Oualie, βόρεια του Pinney, έχει καλές ευκαιρίες για καταδύσεις και ψαροντούφεκο.

Ξενοδοχεία και θέρετρα Αγίου Χριστόφορου και Νέβις

Το Four Seasons on Nevis είναι ίσως το καλύτερο ξενοδοχείο του νησιού, με μια όμορφη αντανακλαστική πισίνα, μια καλή επιλογή εστιατορίων και τόνοι δραστηριοτήτων για παιδιά όλων των ηλικιών. Το St. Kitts Marriott Resort είναι μακράν το μεγαλύτερο ξενοδοχείο του νησιού, αντλώντας την πλειοψηφία των επισκεπτών των ΗΠΑ στο νησί. Άλλες επιλογές περιλαμβάνουν το Golden Lemon, όπου ορισμένες από τις σουίτες διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες. Το Plantation Inn του Ottley, το οποίο στεγάζει ένα από τα καλύτερα εστιατόρια του νησιού, The Royal Palm. και το Rawlins Plantation, το οποίο διαθέτει μοναδικά δωμάτια σε μια πρώην φυτεία ζάχαρης. Το Nevis είναι γνωστό για τα ξενοδοχειακά πολυτελή ξενοδοχεία, το πρόσφατα ανακαινισμένο θέρετρο Four Seasons και διαθέτει μια ποικιλία πιο μικρών (και προσιτών) καταλυμάτων .

Σαν Κιτς και Νέβις Εστιατόρια και Κουζίνα

Τα περισσότερα εστιατόρια στο St. Kitts σερβίρουν ηπειρωτική κουζίνα με τοπικά καρυκεύματα ή τοπικά αλιεύματα θαλασσινών όπως ακανθώδες αστακό και καβούρια. Το φαγητό στο Νέβις είναι λιγότερο αντανακλαστικό στις διεθνείς προτιμήσεις. Τα τοπικά αγαπημένα περιλαμβάνουν κάρυες. roti, μια λεπτή ζύμη γεμάτη με πατάτες, ρεβίθια και κρέας. και pelau, που είναι ένας συνδυασμός ρυζιού, περιστεριών και κρέατος. Το Stonewalls στο Basseterre διαθέτει υπαίθριο μπαρ όπου μπορείτε να απολαύσετε καραϊβικές σπεσιαλιτέ. Παραλία μπαρ όπως αυτή στο Turtle Beach εξυπηρετούν εκπληκτικά καλό φαγητό.

Πολιτισμός και Ιστορία του Αγίου Χριστόφορου και Νέβις

Οι Αραβίκοι Ινδοί, ακολουθούμενοι από τους Caribs, ήταν οι πρώτοι γνωστοί κάτοικοι των νησιών, οι οποίοι ανακαλύφθηκαν από τον Κολόμβο το 1493. Οι Γάλλοι και οι Βρετανοί εμπόδισαν τον έλεγχο των νησιών προτού οι Άγγλοι πήραν τον έλεγχο για το καλό το 1783.

Η Ομοσπονδία του Αγίου Χριστόφορου και Νέβις, καθιερωμένη ως ανεξάρτητο έθνος το 1983, είναι μια δημοκρατία. Ο πολιτισμός στον Άγιο Χριστόφορο και το Νέβις έχει τις ρίζες του κυρίως στις παραδόσεις της Δυτικής Αφρικής του πληθυσμού των σκλάβων που εισάγονται για να δουλέψουν στις φυτείες ζάχαρης. Η βρετανική επιρροή φαίνεται κυρίως στην επίσημη γλώσσα.

Εκδηλώσεις και φεστιβάλ του Αγίου Χριστόφορου και Νέβις

Το Καρναβάλι του St. Kitts, το οποίο διαρκεί από τον Δεκέμβριο μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου, και το Φεστιβάλ Μουσικής τον Ιούνιο είναι δύο από τα μεγαλύτερα, πιο συναρπαστικά γεγονότα σε αυτά τα νησιά. Το Καρναβάλι πραγματοποιείται σε ένα ιδιαίτερο χωριό στο Basseterre, και τα κυριώτερα σημεία περιλαμβάνουν μια Πρωτοχρονιά Παρέλαση, "j'ouvert" χορό, και το στέμμα του καρναβαλιού βασιλιά και βασίλισσα. Το Φεστιβάλ Μουσικής πραγματοποιείται επίσης στο Basseterre και προσελκύει μεγάλα διεθνή αστέρια όπως ο Michael Bolton και ο Sean Paul.

Νυχτερινή ζωή του Αγίου Χριστόφορου και Νέβις

Νότια Frigate Bay είναι η πρωτεύουσα της Νυχτερινής Ζωής του Αγίου Χριστόφορου, γεμάτη με δημοφιλή beach bars όπως το Ziggy's, το Monkey Bar και το Shiggedy Shack. Το 24ωρο Royal Beach Casino στο Marriott είναι ένα από τα μεγαλύτερα στην Καραϊβική και διαθέτει επιτραπέζια παιχνίδια, κουλοχέρηδες και ένα βιβλίο αγώνα. Όπως συμβαίνει σε πολλά από τα πιο ήσυχα νησιά της Καραϊβικής, το μεγαλύτερο μέρος της νυχτερινής ζωής στο Νέβις επικεντρώνεται στα ξενοδοχεία. το Four Seasons είναι όπου θα βρείτε το μεγαλύτερο μέρος της οργανωμένης ψυχαγωγίας.