Το Vegas Uncork'd από τον Bon Appetit: Celeb Chef Food Fest, 10-13 Μαΐου 2018


Vegas Uncork'd από τον Bon Appétit: Το πιο φτωχό φεστιβάλ τροφίμων παγκοσμίως




Ο José Andrés, ο Michael Chow,

Χοσέ Άντρες, Μάικλ Τσόου, • Καλιφόρνια υπερκαινοφανείς

Vegas Uncork'd από Bon Appétit είναι ένα άγριο δημοφιλές και επιεικής φεστιβάλ τροφίμων Vegas, που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχεία και εστιατόρια στο Las Vegas Strip κάθε άνοιξη. Εγκαινιάστηκε το 2007 από το περιοδικό Bon Appétit και το τουριστικό συμβούλιο του Vegas, έγινε το πιο ευρέως παρευρισμένο και αναμενόμενο ετήσιο Φεστιβάλ Vegas του Sin City.

10-13 Μαΐου, 2018: Η 12η επέτειος της Vegas Uncork'd

Να είσαι εκεί! Συνεχίστε να ελέγχετε τον ιστότοπο του Vegas Uncork'd για τη σειρά και τα εισιτήρια και καταχωρίστε τις ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. (Κάθε χρόνο, τα γεύματα με τους σεφ όπως ο Bobby Flay, ο Guy Savoy, ο Nobu Masuhisa και ο Gordon Ramsay ξεπουλώνουν μέσα σε λίγες ημέρες από την κυκλοφορία του προγράμματος).

Τι Vegas Uncork'd από Bon Appétit είναι σαν

Αυτό το φεστιβάλ είναι πολλά πράγματα. Είναι ένας τρόπος να γνωρίσετε τα καλύτερα εστιατόρια του Λας Βέγκας σε gala γεύματα, με τον διάσημο αρχιμάγειρα του εστιατορίου που βρίσκεται στην κατοχή του για μία φορά. Είναι μια ευκαιρία να συναντήσετε αυτούς τους σεφ ένα-σε-ένα. Είναι μια ευκαιρία να δοκιμάσετε υπέροχα φαγητά και ποτά και να δείτε τι νέο υπάρχει στο Vegas. Και τέλος, το Vegas Uncork's από το Bon Appetit υπόσχεται μεγάλα πάρτυ - και δεν είναι αυτό που ήθελε από το Vegas;

Vegas Uncork'd από τους διακεκριμένους σεφ του Bon Appétit

Σχεδόν κάθε διάσημος σεφ που μπορείτε να σκεφτείτε έχει ένα υπέροχο εστιατόριο στο Vegas.

Οι εκδηλώσεις του Vegas Uncork'd περιστρέφονται γύρω από αυτούς τους σεφ διασημότητες και τα εστιατόριά τους στο Vegas. Οι εκδηλώσεις Uncork'd προβάλλουν αυτά τα εστιατόρια, με ειδικά γεύματα, δείπνα εστιατορίων "Master Series", γευσιγνωσίες και πολλά άλλα.

Ονομάζουμε ονόματα Chef Celeb!

Η σειρά των σεφ των διασημοτήτων στο Vegas Uncork'd 2017 υπόσχεται να είναι θεός της κουζίνας του Who's Who of Vegas.

Μερικά πιθανά ονόματα και πρόσωπα μπορεί να γνωρίζετε: οι αστέρες της τηλεόρασης Bobby Flay, ο Tom Colicchio, ο Giada de Laurentiis, ο Gordon Ramsay. μύθοι West Coast toques Nobu Matsuhisa , Wolfgang Puck, Mary Sue Milliken και Susan Feniger, Ευρωπαϊκά σουπερνόβα José Andres, Alain Ducasse, François Payard, αγαπημένοι Αμερικανοί σεφ όπως ο Michael Mina, ο Scott Conant, ο Charlie Palmer, ο Michael Chow, καθώς και τους εγχώριους θρύλους του Vegas, όπως η Mariena Mercer, ο Rick Moonen και η Akira Back. (Αγαπάστε τους chefs σας τρελά; Δείτε την ολοκληρωμένη σειρά του περασμένου έτους των chefs Uncork'd 2017.)

Το είδος των εκδηλώσεων που περιμένουν στο Uncork's από το Bon Appétit

Οι τρεις και μισές μέρες του φεστιβάλ είναι γεμάτες με κοινωνικά, νόστιμα πράγματα. Περίπου δύο ντουζίνα εντυπωσιακές εκδηλώσεις συνθέτουν το Vegas Uncork'd από τον Bon Appétit. Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκινούν καθημερινά με ένα μεσημεριανό γεύμα σε ένα από τα μεγάλα εστιατόρια του Vegas. Οι εκδηλώσεις κατανάλωσης κρασιού, ποτού ή μπύρας ξεκινούν μετά το μεσημεριανό γεύμα, με γευστικές γευστικές δοκιμασίες και μαθήματα. Κάθε βράδυ φέρνει ένα μπακχανικό: ένα γκαλά εκδήλωση γευσιγνωσίας. Μερικοί είναι dress-up? άλλοι είναι πιό casual clambakes και μπάρμπεκιου

Η Μεγάλη Γευσιγνωσία στο Vegas Uncork'd

Το Grand Degustation είναι η υπογραφή του Vegas Uncork'd από τον Bon Appétit, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του φεστιβάλ του φεστιβάλ (12 Μαΐου 2018).

Αυτό το λαμπερό δείπνο για φαγητό και ποτό προβάλλει τους πιο συναρπαστικούς σεφ από εστιατόρια και μπάρμαν από τα μπαρ του Vegas, που σερβίρουν τα πιάτα και τα ποτά τους. Οι ξενώνες μπορούν επίσης να βιώσουν νέες και αγαπημένες μάρκες κρασιού, σαμπάνιας, μπύρας βιοτεχνίας, καθώς και καινοτόμα και νόστιμα νέα τρόφιμα και ποτά.

Προετοιμαστείτε για το Revels στον Κήπο των Θεών

Το Vegas Uncork'd από την εκθαμβωτική και νόστιμη Μεγάλη Γευσιγνωσία του Bon Appétit πραγματοποιείται σε εξωτερικούς χώρους στον λαμπερό κήπο του θεάτρου Pool Oasis στο Caesars Palace (που φαίνεται παραπάνω). Δεν είναι μόνο η υπογραφή του φεστιβάλ, είναι ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα του ετήσιου ημερολογίου του Βέγκας. Μην χάσετε τη Μεγάλη Γευσιγνωσία. Ατρόμητοι επισκέπτες πηγαίνουν στις βδομάδες μετά το πάρτι σε ένα ζεστό ξενοδοχείο στο Βέγκας.

Ποιος πηγαίνει στο Vegas Uncork'd από τον Bon Appétit

Vegas Uncork'd από Bon Appétit έχει κερδίσει μια αφιερωμένη πολυετή μετά από:
• Vegas επισκέπτες από τις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο
• Οι ντόπιοι των Vegas
• Γκουρμέ, φαγητοί, ηδονιστές, γνώστες
• Σεφ, μάγειρες, αρτοποιεία, μαγαζιά, μαθήτριες μαγειρικής
• Επαγγελματίες τροφίμων και ποτών, όπως σεφ, μπάρμαν, σομελιέρ, οινοποιοί
• Ιδιοκτήτες εστιατορίων, διαχειριστές, συμβούλους
• Συγγραφείς τροφίμων, bloggers, αναθεωρητές, φωτογράφους, τηλεοπτικά συνεργεία, Instagrammers, YouTubers
• Οπαδοί του περιοδικού Bon Appétit Magazine
Bon vivants και όποιος αγαπάει έναν καλό χρόνο

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια;

Τα εισιτήρια στο Vegas Uncork'd από Bon Appétit είναι σύμφωνα με άλλες καρτέλες του φεστιβάλ. Πωλούνται με διάφορους τρόπους: σε μεμονωμένα γεγονότα, για σειρά εκδηλώσεων. και ως VIP πακέτο, με πολλά γεγονότα. Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια μέσω τηλεφώνου στο 877.884.8993, ή μπορείτε να παραγγείλετε εισιτήρια online.

Μάθετε για το Vegas Uncork'd από Bon Appétit

• Στο Vegas Uncork'd από την ιστοσελίδα Bon Appétit
• Vegas Uncork'd στο Twitter (© VegasUncorkd)
• Επίσημη τουριστική περιοχή του Fabulous Las Vegas
• Ακριβώς τι αγαπούν οι πολυτελείς ταξιδιώτες για το Vegas
Bon Appétit online