Οι πιο βιώσιμες ζυθοποιίες στις ΗΠΑ

Ο συνδυασμός της μπύρας και του καλοκαιριού είναι τόσο φυσικός όσο ο καυτός και ο μπέιζμπολ, η ψηφοφορία και η δημοκρατία. Στην υπερευαίσθητη καταναλωτική κουλτούρα, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η βιοτεχνική ζυθοποιία υιοθέτησε τη βιωσιμότητα τόσο στο ήθος όσο και στη διαδικασία. Η παραγωγή μπύρας είναι εντατική σε ενέργεια, απαιτεί μεγάλο όγκο νερού ενώ παράγει μια γενναιόδωρη ποσότητα αποβλήτων σε αναλωμένους κόκκους. Τα πιο βιώσιμα ζυθοποιεία επικεντρώνονται στην εναλλακτική ενέργεια και τη μείωση τόσο της χρήσης του νερού όσο και της ανακύκλωσης των χρησιμοποιημένων σιτηρών ως ζωοτροφών.

Αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι ότι κανένα από τα ζυθοποιεία δεν κάνει ενεργά την αποστολή τους βιωσιμότητας ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας τους. Δεν αναφέρεται στη συσκευασία τους ή σε διαφημίσεις. Ανάλογα με το ζυθοποιείο, μπορείτε να βρείτε τις πληροφορίες στον ιστότοπό τους, αλλά χρειάζεται κάποια σκάψιμο.

Η έλλειψη προβολής στη συζήτηση για την προσπάθεια της ζυθοποιίας να είναι βιώσιμη και κοινωνικά υπεύθυνη είναι έκπληξη. Η έρευνα του Nielson δείχνει ότι το 66% των παγκόσμιων καταναλωτών δηλώνουν ότι είναι πρόθυμοι να πληρώσουν περισσότερα για βιώσιμα εμπορικά σήματα - και αποτελεί προτεραιότητα για την Millennials.

Γιατί θα μπορούσαν τα ζυθοποιεία αυτά να επενδύσουν στη βιωσιμότητα εάν δεν αποτελούν μέρος των προσπαθειών τους να ικανοποιήσουν τους πελάτες τους και να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες;

Βλέποντας ότι το μεγαλύτερο μέρος της αειφόρου βιοτεχνικής ζυθοποιίας είναι λίγο ντροπαλός στο να τραγουδήσει τις δικές της επαίνους, εδώ είναι ένας κατάλογος πέντε ζυθοποιών που έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά για να κόψουν το αποτύπωμα άνθρακα τους. Θυμηθείτε τα ονόματά τους, οπότε την επόμενη φορά που βρίσκεστε μπροστά σε μια υπόθεση γεμάτη από IPA, επιλέγοντας μεταξύ ενός από το Πόρτλαντ και ενός από τη Φιλαδέλφεια, δοκιμάστε το ένα με μειωμένο αποτύπωμα άνθρακα.