Πιθανή ηλικία στο Μόντρεαλ

Ποια είναι η εποχή του νόμιμου ποτού στο Μόντρεαλ;

Τι είναι η εποχή του πόσιμου στο Μόντρεαλ;

Όπως και σε όλη την επαρχία του Κεμπέκ καθώς και στις επαρχίες της Αλμπέρτα και της Μανιτόμπα, η νόμιμη ηλικία κατανάλωσης οινοπνεύματος στο Μόντρεαλ ορίζεται στην ηλικία των 18 ετών. Η ηλικία της ήταν 20 ετών, έως ότου η νομοθεσία άλλαξε σε 18 ετών τον Ιούλιο του 1972. Ο υπόλοιπος Καναδάς έχει την νόμιμη ηλικία κατανάλωσης οινοπνεύματος που έχει οριστεί σε ηλικία 19 ετών

Μήπως αυτό σημαίνει ότι μπορώ να κάνω Frequent Any Bar, Strip Club ή άλλο αλκοόλ που εξυπηρετούν το ίδρυμα στο Μόντρεαλ όσο είμαι 18;

Στην πράξη, ναι.

Ωστόσο, μια μειοψηφία των νυχτερινά κέντρα καθορίζουν την ηλικία εισόδου στα 21, οπότε απλώς πρέπει να επιδιώκουμε τους κανόνες του σπιτιού. Αλλά στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, ναι, μπορείτε να πάρετε απόλυτα συχνές εγκαταστάσεις που σερβίρουν οινοπνευματώδη ή, στην περίπτωση των εστιατορίων, να παραγγείλετε οποιοδήποτε ποτό στο μενού - στο Μόντρεαλ, εφόσον είστε 18 ετών.

Ποια είναι η δημόσια κατανάλωση; Μπορώ να πιω στην οδό στο Μόντρεαλ;

Πιστέψτε το ή όχι, υπάρχει ένας νόμιμος τρόπος για να πιείτε στο ύπαιθρο στο Μόντρεαλ. Αλλά δεν είναι ακριβώς απλό και αν δεν κάνετε την έρευνά σας, θα μπορούσατε να καταλήξετε με ένα δυσάρεστο πρόστιμο. Παρ 'όλα αυτά, είναι ένα κομψό μικρό παραθυράκι , αρκεί να γνωρίζετε πώς να εργαστείτε με τους κανονισμούς .

Τι είναι τα επίπεδα αλκοόλ στο αίμα; Ποιο είναι το μέγιστο επιτρεπόμενο για τους οδηγούς;

Χαίρομαι που ρωτήσατε. Καλύπτω αυτό το κρίσιμο ερώτημα εδώ .

Γιατί είναι η εποχή της νόμιμης κατανάλωσης αλκοόλ τόσο πολύ χαμηλότερη στο Κεμπέκ, παρά στις Ηνωμένες Πολιτείες;

Ίσως το ερώτημα να αναδιατυπωθεί ως "γιατί η νόμιμη ηλικία κατανάλωσης αλκοόλ είναι πολύ υψηλότερη στις Ηνωμένες Πολιτείες απ 'ότι στο Κεμπέκ;" δεδομένου ότι οι περισσότερες χώρες με νόμιμη ηλικία κατανάλωσης τις καθόρισαν σε ηλικία 18 ή 19 ετών και όχι 21 ετών.

Παρόλα αυτά, η νόμιμη ηλικία κατανάλωσης των Ηνωμένων Πολιτειών είναι 21, πράγμα που οδηγεί σταθερά τους Αμερικανούς να εκφράζουν περιοδικά την ανησυχία τους ότι οι νέοι μεταξύ 18 και 21 ετών επισκέπτονται το Μόντρεαλ και την επαρχία του Κεμπέκ για έναν λόγο και μόνο λόγο: να πίνουν.

Κατά ειρωνικό τρόπο, το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού πιθανώς θεωρεί ότι το ίδιο αφορά μια υπερβολική αντίδραση.

Το 2016, οι μόνες άλλες χώρες του κόσμου πέραν των Ηνωμένων Πολιτειών, οι οποίες απαγόρευσαν την αγορά αλκοόλ πριν από την ηλικία των 21 ετών, ήταν η Ακτή Ελεφαντοστού, η Ισημερινή Γουινέα, το Ιράκ, το Κιριμπάτι, η Μικρονησία, η Μογγολία, το Ναουρού, το Ομάν, το Παλάου, Σρι Λάνκα.

Αλλά για κάποιους καναδούς, η συζήτηση για το ποια είναι η καταλληλότερη ηλικία για να επιτρέψει την κατανάλωση αλκοόλ. Το 2013, ο ψυχολόγος Russell Callaghan προσπάθησε να αναζωογονήσει το ερώτημα εάν ο Καναδάς θα πρέπει να τυποποιήσει τη νόμιμη ηλικία κατανάλωσης αλκοόλ σε ολόκληρη τη χώρα, υποδεικνύοντας ότι "η αύξηση της ηλικίας κατανάλωσης έως 19 ετών στην Αλμπέρτα, τη Μανιτόμπα και το Κεμπέκ θα αποτρέψει επτά θανάτους 18- ετησίως άνδρες κάθε χρόνο. "

Το συμπέρασμα αυτό υπολογίστηκε με βάση τα συσχετιστικά ευρήματα που συνέλεξε ο Callaghan και μια ερευνητική ομάδα με επικεφαλής το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Βρετανικής Κολομβίας, η οποία ανέφερε σημαντική αύξηση των θανάτων σε νέους άνδρες κατά το πρώτο έτος της δυνατότητας να καταναλώνουν νόμιμα αλκοόλ. Κυρίες, από την άλλη πλευρά, φαίνεται να χειρίζονται το ποτό τους λίγο καλύτερα. Σύμφωνα με την ίδια μελέτη, δεν διαπιστώθηκαν σημαντικές συσχετίσεις μεταξύ των νέων γυναικών που έφθασαν στη νόμιμη ηλικία κατανάλωσης αλκοόλ και η αυξημένη θνησιμότητα μέσα στο πρώτο έτος του νόμου επέτρεπε την κατανάλωση αλκοόλ.

Της ηλικίας κατανάλωσης; Εδώ είναι πού να πάτε στο Μόντρεαλ

Αγκυλωτό για ένα brewski; Επικεφαλίστε στις καλύτερες μπυραρίες του Μόντρεαλ για νόστιμες μπίρες βιοτεχνίας ή κορυφαία izakayas του Μόντρεαλ για χάρη επιλογών. Ή κρατήστε το απλό με τα κλασικά στην ιρλανδική παμπ του Μόντρεαλ .

Πιείτε ένα μαρτίνι στο ψηλότερο εστιατόριο του Μόντρεαλ .

Το Chinatown έχει επίσης μερικά Ticky-inspired spots. Και στους πιο ζεστούς μήνες, οι καλύτερες βεράντες της πόλης είναι το μέρος όπου μπορείτε να απολαύσετε κοκτέιλ με μια πλευρά που παρακολουθεί τους ανθρώπους.

Ζωντανή μουσική με το ποτό; Πηγαίνετε με τα καλύτερα jazz clubs του Μόντρεαλ ή βρείτε το είδος της μουσικής που σας αρέσει, από indie σε hip hop ή EDM, με αυτή τη λίστα των συνιστώμενων χώρων μουσικής και κλαμπ του Μόντρεαλ .

Αθλητισμός? Πάρε σε σπορ μπαρ του Μόντρεαλ .