Πίνοντας στο Δημόσιο: Στυλ Μόντρεαλ

Πώς να πάρει μακριά με το ποτό αλκοόλ στο κοινό στο δρόμο και στα πάρκα

Το Μόντρεαλ είναι ανοιχτό σε όλα τα μέτωπα. Η νόμιμη ηλικία κατανάλωσης αλκοόλ για παράδειγμα Ρυθμίσαμε τη μπάρα χαμηλή σε αυτό.

Αλλά το ποτό στο κοινό; Λάθος μπροστά, παιδιά. Νέα Ορλεάνη, αυτό δεν είναι. Το μόνο δημόσιο πόσιμο που θα πάρετε είναι σε εγκαταστάσεις που κατέχουν άδεια αλκοόλ που εκδίδεται από την Régie des permis d'alcool du Québec όπως σε αυτές τις επιλεγμένες μπουρνούζες του Μόντρεαλ και σε φεστιβάλ και υπαίθριες εκδηλώσεις που επιτρέπεται να πουλήσουν αλκοόλ.

Υπάρχει όμως εξαίρεση στον κανόνα αυτό.

Μπορώ να πίνω ποτό στο δρόμο;

Όχι. Δεν μπορείτε να πιείτε αλκοόλ στους δρόμους του Μόντρεαλ. Ή στα σοκάκια του Μόντρεαλ. Ή πάνω από μια ορεινή στέγη στο κέντρο της πόλης. Και πάλι, ποιος δεν έχει κάνει αυτά τα πράγματα τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους στο Μόντρεαλ, σωστά; Αλλά η ευδιάκριτη, υπεύθυνη, νομική απάντηση των ενηλίκων είναι ακόμα όχι.

Μπορώ να πίνω ποτό στο πάρκο;

Ναι μπορείς. Αλλά πρέπει, χωρίς εξαίρεση, να καταναλώνετε ένα γεύμα με αυτό το αλκοολούχο ποτό. Αυτή είναι η συμφωνία. Θέλεις το φυσαλίδες σου; Καλύτερα να φάτε.

Τι συνιστά ένα έγκυρο «γεύμα»;

Αυτή είναι η ακριβής λέξη που χρησιμοποιεί η ρύθμιση της πόλης, αν και στα γαλλικά. Για να χρησιμοποιήσετε άλλες λέξεις, πρέπει να έχετε καλό πικνίκ για να μπορείτε να πιείτε νόμιμα στα πάρκα του Μόντρεαλ χωρίς να διακινδυνεύσετε νομικές επιπτώσεις. Αυτό σημαίνει ότι μια τσάντα από τσιπ ή ένα muffin δεν αρκεί για να θεωρηθεί γεύμα. Το πικ-νικ σας πρέπει πραγματικά να είναι ακριβώς αυτό.

Ενα γεύμα. Σάντουιτς, φρούτα, λαχανικά, τυρί, έργα. Bonus Points αν έχετε ψυγείο που φαίνεται ιδιαίτερα picnicky.

Είναι πολιτισμένο. Και δουλεύει θαυμάσια για τους Montrealers που εκμεταλλεύονται πλήρως το παραθυράκι της ρύθμισης με όλα τα είδη δροσερών ζευγαριών ψύξης τροφίμων. Δοκίμασε το. Θα το λατρέψετε επίσης.

Απλά κρατήστε τα πράγματα κομψά και διακριτά. Η αστυνομία θα μπορούσε να παρέμβει πολύ καλά εάν χτυπάτε και προκαλείτε σκηνή ή αν συνδυάζετε 12 κουτιά με ένα μικρό ζαμπόν και τυρί.

Οτιδήποτε άλλο πρέπει να ξέρω για αυτό το κενό;

Υπάρχει και άλλη διάταξη στον κανονισμό. Το υπαίθριο γεύμα πρέπει να καταναλώνεται σε μια περιοχή του πάρκου που έχει πικ-νικ τραπέζια. Έτσι, απλά να γεμίζεις κάτω σε οποιοδήποτε κομμάτι δημόσιου χώρου που συμβαίνει να έχει γρασίδι δεν το κόβει. Ένας αστυνομικός θα μπορούσε να σας εισπράξει σε αυτή την τεχνική, επιβάλλοντάς σας πρόστιμο οπουδήποτε από $ 100 έως $ 1.000.

Από το Δικαστήριο που ασχολείται με τη δημόσια τάξη και τη δημόσια τάξη:

Ο παρών κανονισμός είναι δεσμευτικός ως προς όλα τα μέρη του και ισχύει άμεσα σε κάθε κράτος μέλος.
1ο dans un cafe-terrasse instalé sur le domaine public à la vente de boissons
τα αλκοολούχα ποτά είναι δικαιολογημένα.
2ο σε μια ευκαιρία για την επισκευή του αέρα σε ένα μέρος του πάρκου στο Ville a
installé des tables de pique-nique;
Ορισμένες φορές υπάρχουν ορισμένες περιστάσεις ή άλλες ευκαιρίες, όπως π.χ.
εκδηλώσεις, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα την εξουσιοδότηση.

Αυτό σημαίνει ότι θα πάρετε ένα εισιτήριο αν πικνίκετε με κρασί και δεν υπάρχουν τραπέζια για πικνίκ; Πιθανώς όχι. Αλλά σε αυτές τις δοκιμασμένες οικονομικές περιόδους όπου η επιβολή προστίμων θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά μεταξύ του Δημαρχείου να εξισορροπήσει τον προϋπολογισμό του και να επιβάλει ακόμη υψηλότερη φορολογία σε μια ήδη εκνευρισμένη ιθαγένεια, μην προωθήσετε την τύχη σας.