Πώς να δωρίσετε ένα ζωντανό χριστουγεννιάτικο δέντρο - 2016/2017

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας μπορεί να ζει σε ένα τοπικό πάρκο

Εάν αγοράσατε ένα ζωντανό χριστουγεννιάτικο δέντρο σε ένα δοχείο και δεν σκοπεύετε να το φυτέψετε στο δικό σας ακίνητο, μπορείτε να το δωρίσετε σε ένα τοπικό πάρκο, έτσι ώστε όλοι να το απολαύσουν για τα επόμενα χρόνια.

Ακολουθούν οι λεπτομέρειες σχετικά με τη δωρεά ζωντανών δέντρων. Φρέσκα δέντρα δεν γίνονται δεκτά σε αυτούς τους χώρους.

Εάν δεν ζείτε σε μία από αυτές τις πόλεις, επικοινωνήστε με το Τμήμα Δημοσίων Έργων, Ανακύκλωσης ή Στερεών Αποβλήτων της πόλης σας.

Μπορούν να σας ενημερώσουν αν δέχονται χριστουγεννιάτικα δέντρα με γλάστρες για δωρεές και εκ νέου φύτευση.

Πόλη του Chandler

Τα ζωντανά χριστουγεννιάτικα δέντρα μπορούν να δωροδοτηθούν για αναφύτευση στα πάρκα της πόλης. Κλήση 480-782-2745 για πληροφορίες.

Πόλη του Gilbert

Ζουν 15 γαλόνια ή μεγαλύτερα Χριστουγεννιάτικα δέντρα γεμάτα γλάστρες μπορούν να δωρηθούν για πιθανή αναφύτευση στα πάρκα της πόλης.
Τραβήξτε τους στο δημόσιο εργοστάσιο Βόρεια συντήρηση στο 658 N. Freestone Parkway, Gilbert, AZ 85234. Τα δέντρα μπορούν να πέσουν έξω από την πύλη συντήρησης. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε το τηλέφωνο 480-503-6262.

Πόλη του Μέσα

Η πόλη Mesa δέχεται επίσης τη δωρεά ζωντανών χυτών χριστουγεννιάτικων δέντρων, πέντε πόδια ή ψηλότερα, για φύτευση στα πάρκα της πόλης. Οι κάτοικοι μπορούν να τους εγκαταλείψουν στις παρακάτω τοποθεσίες:

Κατά την απόρριψη ζωντανών γλάστρων, ενημερώστε τη ρεσεψιόν. Καλέστε το Τμήμα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων του Mesa στο τηλέφωνο 480-644-2688 ή επισκεφθείτε τις στο διαδίκτυο για περισσότερες πληροφορίες.

Πόλη του Φοίνιξ

Τα ζωντανά δένδρα που καλλιεργούνται με κοντέινερ μπορούν να δωρηθούν για φύτευση στην πόλη των πάρκων Phoenix. Τα πάρκα δέχονται μόνο δέντρα μεγέθους 15 γαλόνι ή 24 ιντσών.

Τα δέντρα πρέπει να είναι ένα από τα ακόλουθα τέσσερα είδη:
- Πεύκο αλεπού (Pinus halepensis)
- πεύκο Eldrica ή πεύκο Goldwater (Pinus eldarica)
- Καρυά (Pinus canariensis)
- Πεύκα (Pinus roxburghii)
Καλέστε το 602-495-3762 για θέσεις απόρριψης ή για πρόσθετες πληροφορίες.

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.