Κουμπώνω! Wisconsin αυστηρή νομοθεσία για την ασφάλεια των καθισμάτων

Οι νόμοι περί συγκράτησης παιδιών ποικίλλουν ανάλογα με την κατάσταση και οι νόμοι του Wisconsin σχετικά με τα συστήματα συγκράτησης για παιδιά, τα καθίσματα ενίσχυσης και τις ζώνες ασφαλείας είναι λίγο πιο αυστηροί από αυτούς που ίσως έχετε δοκιμάσει σε άλλες πολιτείες. Είτε είστε για πρώτη φορά γονέας, δεσποτικός συγγενής ή φροντιστής, ή ταξιδιώτης στο Ουισκόνσιν έξω από το κράτος, εδώ είναι αυτό που πρέπει να ξέρετε.

Wisconsin νόμου για το κάθισμα αυτοκινήτου

Οι νομοθέτες στο Wisconsin είναι σοβαροί για να διασφαλίσουν ότι οι γονείς προστατεύουν επαρκώς τα παιδιά ενώ οδηγούν σε οχήματα, είτε πρόκειται για μια κοντινή γειτονιά για το απόγευμα είτε για οδικό ταξίδι σε όλη την πολιτεία.

Ακολουθήστε το νόμο και επιτύχετε δύο πράγματα: κρατήστε τα παιδιά ασφαλή και αποφύγετε να πληρώσετε πρόστιμο. Στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Μεταφορών του Ουισκόνσιν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες. χρησιμοποιήστε αυτό ως κατευθυντήρια γραμμή. Περαιτέρω ερωτήματα μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο του Τμήματος Μηχανοκίνητων Οχημάτων στην πρωτεύουσα Madison, 608-264-7447 (γενικές ερωτήσεις οδήγησης) ή 608-266-1249 (ασφάλεια).

Ο νόμος του κράτους του Ουισκόνσιν ορίζει την ακόλουθη τετραβάθμια πρόοδο των συστημάτων ασφαλείας για παιδιά. Γενικά, τα μωρά ηλικίας μικρότερης του ενός έτους πρέπει να συγκρατούνται σε ένα παιδικό κάθισμα που βλέπει προς τα πίσω, τα παιδιά ηλικίας άνω του 1 αλλά μικρότερα των 4 ετών πρέπει να συγκρατούνται σε παιδικό κάθισμα ασφαλείας και τα παιδιά ηλικίας 4 έως 8 ετών πρέπει να συγκρατούνται σε αναμνηστικό παιδί κάθισμα κατά την οδήγηση σε ένα όχημα. Αυτοί είναι οι συγκεκριμένοι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε.

  1. Ένα παιδί ηλικίας μικρότερου του ενός έτους ή το οποίο ζυγίζει λιγότερο από 20 κιλά πρέπει να συγκρατείται σωστά σε ένα παιδικό κάθισμα που βρίσκεται πίσω από το κάθισμα του πίσω καθίσματος του οχήματος, εάν το όχημα είναι εφοδιασμένο με πίσω κάθισμα.
  1. Ένα παιδί ηλικίας τουλάχιστον ενός έτους που ζυγίζει τουλάχιστον 20 κιλά αλλά είναι μικρότερο των 4 ετών ή ζυγίζει λιγότερο από 40 λίβρες πρέπει να συγκρατείται κατάλληλα σε ένα παιδικό κάθισμα ασφαλείας προς τα εμπρός στο πίσω κάθισμα του οχήματος εάν το όχημα είναι εξοπλισμένο με πίσω κάθισμα.
  2. Ένα παιδί ηλικίας τουλάχιστον 4 ετών αλλά μικρότερης των 8 ετών ζυγίζει τουλάχιστον 40 κιλά αλλά όχι περισσότερο από 80 λίβρες και δεν υπερβαίνει τα 57 ίντσες και πρέπει να συγκρατείται κατάλληλα σε παιδικό κάθισμα.
  1. Ένα παιδί ηλικίας 8 ετών ή μεγαλύτερου ή ζυγίζει περισσότερο από 80 λίβρες ή είναι ψηλότερο από 57 ίντσες πρέπει να συγκρατείται σωστά από μια ζώνη ασφαλείας.
  2. Συνιστάται όλα τα παιδιά να οδηγούν στο πίσω κάθισμα του οχήματος μέχρι να φτάσουν την ηλικία των 12 ετών.

Το πρόστιμο για παραβίαση ασφαλείας που αφορά παιδί ηλικίας κάτω των 4 ετών είναι απότομο - και έτσι αξίζει να διαβάσετε και να ακολουθήσετε τους κανόνες. Το πρόστιμο είναι 175,30 δολάρια και το πρόστιμο για παραβίαση που αφορά παιδί ηλικίας 4 έως 8 ετών είναι $ 150,10. Αυτές οι δαπάνες αυξάνονται για τα επόμενα αδικήματα εντός περιόδου τριών ετών.