Επισκεφθείτε το Yosemite National Park το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι η πιο δημοφιλής εποχή του χρόνου στο Yosemite National Park . Καθώς τα αγριολούλουδα εξασθενίζουν και οι καταρράκτες αρχίζουν να χαλαρώσουν, οι παραθεριστές φθάνουν από τις χιλιάδες.

Ο καιρός του Yosemite είναι συνήθως ζεστός έως ζεστός το καλοκαίρι. Βροχές μια φορά, όπως οι απογευματινοί βροντές, ιδιαίτερα στα ψηλότερα υψόμετρα. Μπορείτε να ελέγξετε το μέσο Yosemite κλίμα ή να πάρει τα επίπεδα των υδάτων του ποταμού, την κατάσταση των αγριολούλουδων και ούτω καθεξής στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας Εθνικού Πάρκου.

Τα στρατόπεδα Υψηλής Σιέρα στο Yosemite ανοίγουν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Διαχωρισμένα 5 έως 10 μίλια μακριά κατά μήκος ενός διαδρόμου βρόχου στην ψηλή χώρα, είναι τόσο δημοφιλή που θα πρέπει να μπει σε μια λαχειοφόρο αγορά για να μείνει σε αυτά. Οι αιτήσεις είναι διαθέσιμες από τις 15 έως τις 30 Νοεμβρίου για το επόμενο έτος.

Νερό στο Yosemite το καλοκαίρι

Η αποστράγγιση του νερού από την άνοιξη λήγει τον Ιούνιο, κατά μέσο όρο. Μέχρι τον Αύγουστο, πολλοί από τους καταρράκτες μπορούν να είναι εντελώς στεγνοί, αλλά οι Vernal, Nevada και Bridalveil ενδέχεται να διαρρεύσουν όλο το χρόνο.

Κατά τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο, μπορείτε να νοικιάσετε μια σχεδία για να πλεύσετε κάτω από τον ποταμό Merced ή να φέρετε μη μηχανοκίνητο καγιάκ ή μικρή βάρκα. Το Rafting επιτρέπεται μεταξύ της γέφυρας Stoneman (κοντά στο Curry Village) και της περιοχής Sicilian Beach Picnic. Δεν μπορείτε να κάνετε rafting εάν υπάρχει υπερβολικό νερό στο ποτάμι (πάνω από 6,5 πόδια βάθος) ή είναι πολύ κρύο (το άθροισμα της θερμοκρασίας του νερού και του αέρα είναι μικρότερο από 100 ° F).

Αγριολούλουδα στο Yosemite το καλοκαίρι

Η εποχή των αγριολούλουδων μετακινείται σε υψηλότερα υψόμετρα καθώς αρχίζει το καλοκαίρι.

Μέσα Ιουνίου μέχρι Αυγούστου φέρνοντας τις καλύτερες οθόνες στα λιβάδια Crane Flat και κατά μήκος των οδών Glacier Point και Tioga. Στο Tuolumne Meadows, τα υπο-αλπικά λουλούδια ανθίζουν στα τέλη του καλοκαιριού. Αρχίζοντας γύρω από τον Ιούλιο, ψάξτε τα κεφάλια του ελέφαντα, της γεντιανής, του penstemon, του ξιφίας και των αστέγων.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια για την αναγνώριση των αγριολούλουδων γύρω από το Yosemite το καλοκαίρι, δοκιμάστε το βιβλίο Wildflowers της Σιέρα Νεβάδα και της Κεντρικής Σιέρα από τον Laird Blackwell.

Οι πυρκαγιές μπορούν να επηρεάσουν το Yosemite το καλοκαίρι

Οι δασικές πυρκαγιές είναι πάντα μια πιθανότητα γύρω από το Yosemite το καλοκαίρι. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει φωτιά στο πάρκο, μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα του αέρα και να ταξιδέψει στα βουνά. Είναι καλή ιδέα να τα ελέγξετε πριν πάτε στο Yosemite. Ο καλύτερος πόρος είναι ο Χάρτης Πυρκαγιάς της Καλιφόρνια.

Απλά γνωρίζοντας τη θέση των πυρκαγιών δεν αρκεί. Από την εμπειρία μου, είναι δύσκολο να πεις ποιες είναι οι συνθήκες σε ένα συγκεκριμένο σημείο ή ακόμα και στο δρόμο για να φτάσεις εκεί. Το καλύτερο σας στοίχημα είναι να πάτε παλιό σχολείο: καλέστε το ξενοδοχείο σας ή μια τοπική τουριστική επιχείρηση και απλά ρωτήστε.

Τι είναι ανοικτό στο Yosemite Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού

Η ημερομηνία έναρξης για το Tioga Pass εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες και το χρόνο που χρειάζεται για να πάρει το χιόνι του προηγούμενου χειμώνα από το δρόμο. Συνήθως ανοίγει μέχρι τα τέλη Μαΐου ή στις αρχές Ιουνίου. Το Glacier Point συνήθως ανοίγει στις αρχές Μαΐου ή στα τέλη Ιουνίου, ανάλογα με τις συνθήκες του δρόμου.

Όλες οι περιηγήσεις Yosemite λειτουργούν το καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένων των υπαίθριων περιηγήσεων με το τραμ και τις περιηγήσεις σε φεγγαρόφωτο σε νυκτερινές βραδιές.

Το Yosemite Theatre προσφέρει ζωντανές βραδινές παραστάσεις από τα μέσα Μαΐου έως τον Οκτώβριο, που συχνά χαρακτηρίζονται από την καταπληκτική απεικόνιση του Lee Stetson του John Muir.

Yosemite καλοκαιρινές πικνίκ

Το καλοκαίρι είναι μια εξαιρετική στιγμή για ένα πικνίκ Yosemite.

Το πικ-νικ σας θα κοστίσει λιγότερα αν φέρνετε πικνίκ από το σπίτι ή τα παίρνετε σε μια από τις πόλεις στο δρόμο προς το πάρκο. Μπορείτε επίσης να πάρετε ψώνια από το κατάστημα στο Yosemite Village. Μερικά καλά σημεία για να απολαύσετε τα καλούδια σας:

Cascade Creek: Ακόμη και το καλοκαίρι, αυτός ο τόπος είναι σπάνια γεμάτος. Βρίσκεται σε CA Hwy 140 ανατολικά του σταθμού εισόδου Arch Rock. Διαθέτει τραπέζια πικ-νικ, τουαλέτες και μια τρύπα κολύμβησης.

El Capitan Meadow: Θα βρείτε μερικά ωραία πικ-νικ τραπέζια ακριβώς κάτω από το El Capitan στο Northside Drive.

Sentinel Dome: Ένα εύκολο, ένα μίλι με τα πόδια από το Glacier Point Road θα σας οδηγήσει σε ένα σημείο πικνίκ που μοιάζει με την κορυφή του κόσμου. Είναι ιδιαίτερα όμορφο εδώ αν φτάσετε περίπου μια ώρα πριν το ηλιοβασίλεμα, αλλά φέρτε ένα σακάκι, ώστε να μην πάρετε πάρα πολύ κρύο και ένας φακός σε περίπτωση που πάρετε πολύ entraced να φύγει και πρέπει να βρούμε το δρόμο σας πίσω στο σκοτάδι.

Φωτογραφίζοντας το Yosemite το καλοκαίρι

Η υπηρεσία του Εθνικού Πάρκου προσφέρει πρωινές βόλτες στην κάμερα από τα μέσα Απριλίου. Αυτές οι ελεύθερες περιηγήσεις δύο ωρών με έναν επαγγελματία φωτογράφο μπορούν να σας βοηθήσουν να μάθετε πώς να κάνετε καλύτερες φωτογραφίες του Yosemite το καλοκαίρι. Μάθετε περισσότερα για τις βόλτες με φωτογραφίες εδώ.