Απόδραση στην περιοχή Lassen

Πώς να περάσετε μια μέρα ή ένα Σαββατοκύριακο γύρω από το όρος Lassen

Η περιοχή που επικεντρώνεται στο Όρος Lassen, ένα ενεργό ηφαίστειο που ξέσπασε τελευταία το 1917 και η νοτιότερη κορυφή στις Cascades, επισκέπτεται ελαφρώς, καθιστώντας το ένα εξαιρετικό μέρος για ένα χαλαρωτικό ξεγνοιασιά από το σαββατοκύριακο.

Μπορείτε να προγραμματίσετε το ταξίδι της ημέρας Lassen ή την απόδραση του Σαββατοκύριακου χρησιμοποιώντας τους παρακάτω πόρους.

Γιατί πρέπει να πάτε; Θα σας αρέσει το όρος Lassen;

Καλύτερος χρόνος να πάτε στο Lassen

Ο καιρός του Lassen είναι καλύτερος το καλοκαίρι, μια σύντομη εποχή που μπορεί να μην ξεκινήσει μέχρι και τον Ιούνιο. Ο χειμώνας φέρνει χιόνι. Αν πάτε εκτός εποχής και μεσαίας εβδομάδας, θα βρείτε πολλά μέρη κλειστά.

Μην χάσετε

Αν έχετε μόνο μια μέρα, κάντε ένα ταξίδι μέσω του εθνικού ηφαιστειακού πάρκου Lassen για να δείτε τι φαίνεται το τοπίο σχεδόν 100 χρόνια μετά από μια ηφαιστειακή έκρηξη. Ενώ είστε εκεί, εξερευνήστε τα ηφαιστειακά και γεωθερμικά χαρακτηριστικά της περιοχής.

4 Περισσότερα μεγάλα πράγματα να κάνουμε γύρω από το Lassen

Shasta Country : Βγείτε βόρεια στις ΗΠΑ Hwy 89 στο Mount Shasta, στη συνέχεια γυρίστε προς τα νότια προς τα νότια προς το σημείο που ξεκινήσατε. Το Burney Falls νότια του McCloud είναι μία από τις πιο δημοφιλείς στάσεις κατά μήκος της διαδρομής.

Γευσιγνωσία του κρασιού: Μερικά νεοσυσταθέντα οινοποιεία γύρω από το Μάντον. Οι περισσότεροι δεν έχουν χώρους γευσιγνωσίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να δοκιμάσετε τα προϊόντα τους. Περάστε στο μπαρ Manton Corner και ενταχθούν στους τοπικούς χαρακτήρες στη βεράντα. Σερβίρουν κρασιά από διάφορα κοντινά μέρη, και αν σας αρέσει, η γειτονική γενική κατάστημα το πουλάει από το μπουκάλι.

Το Anselmo Vineyards ήταν η πρώτη πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα γευσιγνωσίας στην περιοχή. Προσφέρουν επίσης ένα αθλητικό γήπεδο ποδοσφαίρου.

Coleman National Fish Hatchery: Ο μεγαλύτερος σολομός Chinook και το εκκολαπτήριο Steelhead στις γειτονικές ΗΠΑ είναι ανοιχτό για εκδρομές με ξεναγό καθημερινά. Είναι νότια από το Lassen και λίγα μίλια ανατολικά του I-5, μια καλή στάση στο δρόμο για το σπίτι αν κατευθυνθείτε νότια.

Ραδιοφωνικό Παρατηρητήριο Hat Creek: Το Παρατηρητήριο ραδιοφωνικού σταθμού Hat Creek ονομάζεται επίσης Arlen Τηλεσκόπιο Arlen. Το παρατηρητήριο βρίσκεται εδώ και πάνω από 50 χρόνια, διευθύνεται από το UC Berkeley Radio Astronomy Lab και το Ινστιτούτο SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence). Όταν ολοκληρωθεί, ο πίνακας θα έχει 350 μεμονωμένες μονάδες. Πρόκειται για μια εγκατάσταση που προσφέρει μια ξεχωριστή περιήγηση εκτός εποχής και περιηγήσεις με ξεναγό κατά τη διάρκεια των πολυάσχολων περιόδων, αλλά είναι μόνο ανοιχτές καθημερινές.

Συμβουλές για την επίσκεψη στο Lassen

Καλύτερα δαγκώματα

Αν δεν το μαγειρέψετε μόνοι σας, δεν είναι πιθανό να βρείτε υψηλής ποιότητας κουζίνα στο πιάτο σας σε αυτή την περιοχή. Στην πραγματικότητα, το μόνο εστιατόριο στο Manton είναι το Diner της Julia. Παίρνει το νεύμα από τους ντόπιους και είναι βέβαιο ότι θα γεμίσει την κοιλιά σας μέχρι την επόμενη στάση σας.

Που να μείνω

Η πρώτη σας απόφαση πρέπει να είναι αν θα παραμείνει νότια του Mt. Lassen ή βόρεια του, και στη συνέχεια επιλέξτε μια πόλη ή δύο.

Redding είναι το πλησιέστερο μέρος για να μείνετε που έχει μια ποικιλία ξενοδοχείων. Μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές και να διαβάθμεις κριτικές πελατών Redding Ξενοδοχεία σε Tripadvisor.

Εάν ταξιδεύετε σε ένα RV ή τροχόσπιτο - ή ακόμα και σε μια σκηνή - ελέγξτε αυτές τις περιοχές Shasta campgrounds .

Μετάβαση στην τοποθεσία

Η απόσταση από το Lassen εξαρτάται από την πλευρά του πάρκου που μένετε. Από το Redding, το οποίο είναι περίπου 50 μίλια δυτικά του πάρκου, είναι 215 μίλια από το Σαν Φρανσίσκο, 160 μίλια από το Σακραμέντο και περίπου 200 μίλια από το Ρίνο.