Το Awaken Summer της Disney υπόσχεται νέες εμπειρίες σε όλα τα πάρκα

Νέες εμφανίσεις, βόλτες και περισσότερα που έρχονται στο Walt Disney World Orlando

Αυτή είναι μια συναρπαστική στιγμή για να είσαι οπαδός της Disney! Μια εκπληκτική σύνθεση νέων εκδηλώσεων και αξιοθέατων θα κάνει το ντεμπούτο αυτό το καλοκαίρι σε όλα τα πάρκα Orlando Disney, υποσχόμενος κάτι για όλους να απολαύσουν.

Μαγικό βασίλειο:

Το Magic Kingdom προσθέτει πάντα κάτι νέο και φρέσκο ​​για τους επισκέπτες, όπως το σούπερ δημοφιλές τρέιλερ Mine Train. Αυτό το έτος δεν θα απογοητεύσει.

Οι πριγκίπισσες Rapunzel της "Tangled" και η Tiana της "Princess and the Frog" θα εμφανιστούν στο μεγάλο στάδιο μπροστά από το Κάστρο της Σταχτοπούτας, που θα ενώσουν τους συναδέλφους Άννα και Έλσα και άλλους κλασικούς χαρακτήρες της Disney.

Το νέο Mickey's Royal Friendship Faire είναι μια αστεία ιστορία φιλίας που παρουσιάστηκε από τους Mickey και Minnie Mouse, Donald, Goofy και Daisy, κατά τη διάρκεια των οποίων ο θίασος Merry Makers καλεί 10 νέους φίλους από διαφορετικούς κινούμενους κόσμους για να τους ενώσει.

Επίσης στο Magic Kingdom, οι επισκέπτες θα καλωσορίσουν την Έλενα του Avalor, την πρώτη λατινική πριγκίπισσα της Disney. Η Έλενα της Avalor θα εμφανιστεί αργότερα αυτό το καλοκαίρι, ακολουθώντας το ντεμπούτο της σε μια νέα κινούμενη σειρά στο Disney Channel.

Ζωικό βασίλειο:

Αν νομίζετε ότι το Animal Kingdom είναι ένα εκπληκτικά όμορφο πάρκο κατά τη διάρκεια της ημέρας, περιμένετε μέχρι να το δείτε τη νύχτα!

Το Animal Kingdom εισάγει κάποια εκπληκτική νυχτερινή εμπειρία για τους επισκέπτες του πάρκου. Αυτές θα είναι οι πρώτες νυχτερινές δραστηριότητες στο 18χρονο ιστορικό του πάρκου.

Το εικονικό Δέντρο της Ζωής ξυπνά με μια αναταραχή των πυγολαμπίδων και ζωηρόχρωμο κινούμενο σχέδιο. Κάθε βράδυ, το Δέντρο της Ζωής θα «ξυπνήσει» καθώς τα ζωικά πνεύματα του πάρκου ζωντανεύουν με μαγικές φωτιές, αποκαλύπτοντας ιστορίες γοητείας και θαύματος.

Επίσης, τραγούδια από το νέο hit ταινία "The Jungle Book" υπόσχονται να ζωντανέψουν στο Discovery River.

Επίσης, με το debut στο Animal Kingdom αυτό το καλοκαίρι, οι επισκέπτες του πάρκου μπορούν να βιώσουν το Kilimanjaro Safaris τη νύχτα κάτω από την πορτοκαλιά λάμψη ενός ηλιόλουστου ηλίου, έχοντας την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά στο πάρκο τους ύαινες και τα αφρικανικά άγρια ​​σκυλιά.

Αυτά τα σαφάρι νύχτας θα πρέπει να αποδειχθούν μια πολύ διαφορετική εμπειρία από τα καθημερινά σαφάρι, καθώς τα διαφορετικά ζώα είναι ξύπνια και ενεργά σε διαφορετικές ώρες.

Epcot:

Η νέα έλξη από την κορυφαία κινούμενη ταινία όλων των εποχών θα ανοίξει τελικά στο περίπτερο της Epcot στη Νορβηγία. Οι επισκέπτες όλων των ηλικιών θα λατρέψουν την γεμάτη μουσική έλξη, τη νέα ταινία Frozen Ever After boat ride. Οι επιβάτες θα κάνουν το δρόμο τους στο Χειμερινό Εορτασμό της Αρεντέλλας, θα επισκεφτούν το παλάτι του πάγου και θα ακούσουν αγαπημένους στίχους από την ταινία. Αν αγαπάς την Έλσα και την Άννα όσο το υπόλοιπο, σιγουρευτείτε ότι θα δείτε την επόμενη φορά που βρίσκεστε στο πάρκο.

Η δημοφιλής διαδρομή Soarin 'παίρνει επίσης ένα makeover, και οι επισκέπτες θα απολαύσουν το ντεμπούτο του Soarin' Around the World έλξη στο περίπτερο The Land. Με ένα τρίτο θέατρο Epcot, καθώς και νέες ψηφιακές οθόνες και συστήματα προβολής, η επικαιροποιημένη έλξη οδηγεί τους αναβάτες σε μια συναρπαστική πτήση πάνω από τα νέα παγκόσμια τοπία και άλλα θαύματα.

Τα Studios Hollywood της Disney:

Οι οπαδοί του Star Wars θα αγαπήσουν τα νέα εμπνευσμένα πυροτεχνήματα και την εκπληκτική προβολή στα Hollywood Studios της Disney. Υπάρχει επίσης μια νέα, ζωντανή σκηνή που γιορτάζει εικονικές στιγμές από το Saga Star Wars και περιλαμβάνει λαϊκούς χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένων των Darth Vader, Kylo Ren, Darth Maul και Chewbacca.

Η εκπομπή, που ονομάζεται "Star Wars: A Galaxy Far, Far, Away", πραγματοποιείται πολλές φορές κάθε μέρα στο Center Stage κοντά στο The Great Movie Ride.

Επίσης στο Hollywood Studios, υπάρχουν κάποια συναρπαστικά νέα πράγματα που συμβαίνουν στο Toy Story Land. Βρείτε τον εαυτό σας συρρικνωμένο στο μέγεθος ενός παιχνιδιού για να εξερευνήσετε το Backyard του Andy με όλους τους αγαπημένους σας χαρακτήρες και στη συνέχεια να δείτε τα δύο νέα αξιοθέατα που σχεδιάζονται για την περιοχή: Slinky Dog Dash, ένα οικογενειακό καράβι που ο Andy έχτισε στο κατώφλι του χρησιμοποιώντας το Mega Coaster Play Kit, και Alien Swirling Saucers, μια βόλτα που σας περιστρέφει γύρω από τους πλανήτες παιχνιδιών, ενώ το "The Claw" ξεκινάει απειλητικά πάνω από σας.

Από τις 6 Μαΐου, οι επισκέπτες στο Hollywood Studios θα έχουν επίσης την ευκαιρία να δουν εκ των προτέρων κλιπ από την επερχόμενη ταινία της Disney, "Alice Through the Glass". Η ταινία έχει προγραμματιστεί για την απελευθέρωση του θεάτρου στις 27 Μαΐου 2016 σε 3D.

Disney Springs:

Υπάρχουν τόσα πολλά που συμβαίνουν στη Disney Springs, είναι δύσκολο να παρακολουθείτε. Νέοι προορισμοί αγορών και εστιατόρια σεφ διασημότητες ανοίγουν στις τέσσερις ξεχωριστές γειτονιές της Disney Springs, καθιστώντας τον έναν προορισμό που μπορεί να απολαύσει ολόκληρη η οικογένεια. Αν δεν έχετε επισκεφθεί τη Disney Springs από τη μεταμόρφωσή της, τώρα είναι η ώρα να πάτε. Κάνετε μόνιμες αναμνήσεις ενώ απολαμβάνετε καταστήματα και καταστήματα παγκόσμιας κλάσης στο The Landing, Marketplace, West Side και Town Centre, όλα χωρίς την ανάγκη για θεματικό πάρκο.

Ορισμένες από τις πιο πρόσφατες προσθήκες περιλαμβάνουν συναρπαστικές ενημερώσεις για το " La Nouba " του Cirque du Soleil, όπως ένα νέο Threesome Breakdancing B-Boys και μια συναρπαστική ενέργεια για τα αεροπορικά μπαμπού, καθώς και τα ανοίγματα του Anthropologie, Under Armor, Sephora, Zara, Νέα Υόρκη, PANDORA, Lucky Brand, Tommy Bahama, Lilly Pulitzer, UNIQLO και πολλά άλλα. Τα νέα εστιατόρια περιλαμβάνουν το νόστιμο Morimoto Asia, το Tablas Frontera από τον Chef Rick Bayless, το Homecoming - το Florida Kitchen and Shine Bar και το STK Orlando.

Disney Water Parks:

Η Disney δεν ξεχάσει τα πάρκα νερού όταν κάνει ενημερώσεις για τη νέα σεζόν. Στην παραλία Blizzard της Disney, ο Olaf από το "Frozen," θα ζήσει το όνειρό του "το καλοκαίρι" καθώς φιλοξενεί τον φίλο Kristoff τους "παγωμένους" αγώνες διασκέδασης και φιλικών διαγωνισμών. Οι επισκέπτες στο Disney's Typhoon Lagoon μπορούν να κολυμπήσουν κάτω σε μια αμμώδη παραλία με κρύα άλατα μετά από μια συναρπαστική διαφάνεια κάτω από το Crush 'n' Gusher water coaster.

Λάβετε υπόψη ότι τα υδάτινα πάρκα της Disney τείνουν να γεμίζουν γρήγορα κατά τη διάρκεια των πιο καυτών μηνών στην Κεντρική Φλόριντα, οπότε θα θέλετε να φτάσετε νωρίς για να βεβαιωθείτε ότι είστε δεκτοί. Αγοράστε τα εισιτήριά σας online εκ των προτέρων και μην ανησυχείτε για τα τέλη στάθμευσης. Είναι ελεύθερο να παρκάρετε στο Blizzard Beach και στη λιμνοθάλασσα Typhoon.

Μελλοντικές ενημερώσεις:

Μείνετε συντονισμένοι για μελλοντικές ενημερώσεις για τα Disney Parks και Resorts του Ορλάντο. Η καινοτόμος εταιρεία προσπαθεί να κρατήσει τα πράγματα συναρπαστικά για τους ντόπιους και τους επισκέπτες, ενώ νέες προσγειώσεις και αξιοθέατα προστίθενται συνεχώς.