Οδηγός για το Βερολίνο Τροφίμων

Το καλύτερο φθηνό τρώει στο Βερολίνο και πού να τα βρείτε

Το Βερολίνο είναι μια πόλη συνεχώς εν κινήσει, και η σκηνή τροφίμων αντανακλά αυτό. Υπάρχουν πωλητές λουκάνικων στο Alex, Späti s (κατάστημα ευκολιών) σε κάθε γωνιά και την ευκαιρία να φάτε καλά οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Αυτό που ακολουθεί είναι μια λίστα με τα αγαπημένα τρόφιμα στο δρόμο του Βερολίνου και τα καλύτερα μέρη για να τα αποκτήσετε. Πηγαίνετε, φάτε, απολαύστε!

Bratwurst

Όταν σκέφτεστε το γερμανικό λουκάνικο, μάλλον σκέφτεστε ένα Bratwurst . Παρόλο που το Bratwurst μπορεί να τηγανιστεί και να μαγειρευτεί με μπύρα, το πεντανόστιμο φαγητό στο δρόμο για φαγητό στο δρόμο είναι ένας ψησταριάς ψησταριάς από το Grillwalker.

Αυτοί οι πωλητές φορούν τις φωτεινές τους πορτοκαλί σχάρες στο επίπεδο του ισχίου, σφραγίζοντας € 1.40 bratwurst που σερβίρονται σε ρολά με την επιλογή μουστάρδας και / ή κέτσαπ. Μην ανησυχείτε ότι το λουκάνικο κρέμεται από τις δύο άκρες - αυτός είναι ο τρόπος που υποτίθεται ότι είναι.

Ψάξτε για πωλητές γύρω από την Αλεξάντερπλατς ή οπουδήποτε συγκεντρώνονται ομάδες πεινασμένων ανθρώπων.

Currywurst

Η πανταχού παρούσα wurst (λουκάνικο) της Γερμανίας έρχεται συχνά με γεύση κάρυ στο Βερολίνο. Το Currywurst μπορεί να βρεθεί σε μενού από biergartens έως αθλητικά γεγονότα μέχρι σύγχρονες εκδόσεις σε νέα γερμανικά εστιατόρια.

Το πιάτο αποτελείται από ένα bratwurst που έχει αγαπήσει τηγανητά και σερβίρεται με το δέρμα ( mit Darm ) ή χωρίς ( ohne Darm ) σύμφωνα με την προτίμησή σας. Ακολούθως φέρεται σε κέτσαπ και τελειώνει με σκόνη σκόνης κάρι. Αυτό το wurst είναι συνήθως ζευγαρωμένο με τηγανητές ( pommes ) ή ένα ρολό ( brötchen ) για να σορούς μέχρι τη σάλτσα.

Ενώ οι Γερμανοί γενικά αποφεύγουν τα περισσότερα πράγματα πικάντικα, το currywurst μπορεί να αποδώσει θερμότητα στη γλώσσα.

Παρακολουθήστε για περίπτερα που ειδικεύονται σε υψηλά επίπεδα μπαχαρικών και με δική σας ευθύνη!

Ντόνερ κεμπάπ

Οι λάτρεις των οδικών τροφίμων μπορεί να πιστεύουν ότι γνωρίζουν το kabob, αλλά οι döner είναι μόνο καλύτεροι στο Βερολίνο. Συχνά αντιμετωπίζεται ως μια πιτσιλιά αργά το βράδυ μεθυσμένο φαγητό, ένας καλός döner μπορεί να είναι πολύ περισσότερο. Αναπτύχθηκε για να ταιριάζει στις γερμανικές προτιμήσεις από Τούρκους μετανάστες, είναι ένα πιάτο συμβολικό της βαθιά πολυπολιτισμικής πόλης που έχει γίνει το Βερολίνο.

Πιθανότατα θα παρατηρήσετε τις κατακόρυφες σούβλες του κρέατος προτού να παραγγείλετε πραγματικά ένα. Οι γιγάντιοι κώνοι του αρνιού, του κοτόπουλου ή του μοσχαρίσιου κρέατος τοποθετούνται κατά κύριο λόγο στα παράθυρα του Imbiss , προτού να θερμανθούν και να ξυριστούν σε αλμυρές λωρίδες. Το κρέας τοποθετείται στη συνέχεια σε ένα πιάτο με σαλάτα και σάλτσα. Τα μπαχαρικά, το κρέας, η σαλάτα και η σάλτσα ποικίλλουν από τόπο σε τόπο, πράγμα που σημαίνει ότι οι περισσότεροι Βερολινέζοι έχουν μια αγαπημένη στάση που ορκίζονται.

Πιστεύω ότι τα αγαπημένα döners εξαρτώνται συνήθως από την τοποθεσία. Ένας ύποπτος αριθμός αγαπημένων καταστημάτων ευθυγραμμίζεται με την εγγύτητα του σπιτιού τους, γι 'αυτό μπορείτε να αναζητήσετε βολικές θέσεις. Η προσωπική μου αγαπημένη, η Imren Grill 2, ακολουθεί αυτό το μοντέλο, καθώς είναι τόσο κοντά η μυρωδιά που πραγματικά βυθίζεται στα πιο επίπεδη μου πρωινά. Για μια λίστα με άλλες συστάσεις, συμβουλευτείτε το Find the Best Döner στο Βερολίνο .

Halbes Hähnchen

Μισό κοτόπουλο μπορεί να μην φαίνεται σαν τρόφιμο στο δρόμο, αλλά μέρη όπως το Hühnerhaus 36 στο Kreuzberg έχουν κάνει ένα κοτόπουλο να σταματήσει όχι περισσότερο από 10 λεπτά υπόθεση. Δημοφιλής με όλους, από τους οδηγούς των καμπίνων μέχρι τις οικογένειες, για να κρεμαστούν οι εκπατριστές, η μικρή στάση κοτόπουλου στην είσοδο του πάρκου Görlitzer έχει συνήθως μια γραμμή. Το ραγισμένο, τραγανό δέρμα κρύβει το χυμώδες λευκό κρέας με μια πλευρά σαλάτας, πατάτες ή και οι δύο έρχονται σε ένα συνολικό ποσό περίπου 5 ευρώ.

Πρόσφατα, ο ιστότοπος έχει επεκταθεί ώστε να περιλαμβάνει εστιατόριο πλήρους κλίμακας ακριβώς απέναντι από το δρόμο. Εδώ οι τρώγοντες κοτόπουλου έχουν μεγαλύτερη ποικιλία πιάτων και μπορούν να καθίσουν, να πιουν ένα δωρεάν τουρκικό τσάι και να δειπνήσουν στα λαχανικά τουρσί διαθέσιμα σε κάθε τραπέζι.

Η πόλη είναι γεμάτη από καλά τρώει. Πηγαίνετε εξερευνήστε.