Οδηγός για το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου 2017

Το Βερολίνο ήταν κάποτε στο κέντρο του κινηματογραφικού κόσμου. Ανακτά το θρόνο του κάθε Φεβρουάριο με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου ( Internationale Filmfestspiele Berlin ) γνωστότερο ως Berlinale . Τα αναγνωρισμένα αστέρια της ασημένιας οθόνης περπατούν το κόκκινο χαλί και χιλιάδες γκράχικες θαυμάζουν τη λάμψη. Αυτή τη στιγμή, το παγκόσμιο δίκτυο κινηματογράφου συρρικνώνεται για να καλύψει πλήρως και να ενθουσιάσει μια πόλη.

Το 2017, το 67ο Φεστιβάλ θα παρουσιάσει περίπου 400 ταινίες από 130 χώρες και θα πουλήσει πάνω από 325.000 εισιτήρια.

Εκτός από τις παγκόσμιες πρεμιέρες, υπάρχουν βραβεία, φόρουμ και η ευκαιρία να κυκλοφορούν ταινίες για διεθνή διανομή. Το φετινό φεστιβάλ θα πρέπει να συνεχίσει να μεγαλώνει όλο και περισσότερο ως ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στον κινηματογράφο κάθε χρόνο και ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα των ετήσιων φεστιβάλ του Βερολίνου .

2017 Berlinale Ημερομηνίες

Το φεστιβάλ λαμβάνει χώρα από τις 11 έως τις 20 Φεβρουαρίου .

Μια ποικιλία εκδηλώσεων και προβολών πραγματοποιούνται κάθε μέρα. Το πλήρες πρόγραμμα περιγράφει λεπτομερώς το πλήρες ημερολόγιο των γεγονότων. Οι ταινίες προβάλλονται συνήθως τρεις ή τέσσερις φορές κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, ώστε να έχετε αρκετές ευκαιρίες να προσελκύσετε τα αγαπημένα σας.

Πού είναι τα γεγονότα του Βερολίνου 2017;

Ορισμένα ανεξάρτητα θέατρα σε όλο το Βερολίνο θα προβάλουν τον κόσμο της ταινίας.

Για παράδειγμα, ακόμα λαμπερό Kino Internationales είναι ένα παράδειγμα αισιόδοξου μοντερνισμού της ΛΔΓ στο πρώην Ανατολικό Βερολίνο. Έχει φιλοξενήσει πρεμιέρες από την πτώση του τείχους του Βερολίνου το 1989. Από την άλλη πλευρά, το Berlinale Palast στο σύγχρονο Potsdamer Platz φιλοξενεί τις πρεμιέρες του ανταγωνισμού και λειτουργεί ως έδρα του φεστιβάλ.

Καταχώρηση των χώρων του Βερολίνου.

Ένας χάρτης των χώρων μπορεί να βρεθεί στο χώρο του Βερολίνου .

Από πού μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια για το Berlinale 2017;

Οι πωλήσεις των εισιτηρίων ξεκινούν στις 8 Φεβρουαρίου στις 10.00. Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν 3 ημέρες νωρίτερα (4 ημέρες για επαναληπτικές προβολές ταινιών του διαγωνισμού) μέχρι την ημέρα του διαγωνισμού. Την ημέρα του Τα εισιτήρια διατίθενται μόνο στα ταμεία των ίδιων των κινηματογράφων και στη διεύθυνση www.berlinale.de.

Τα περισσότερα εισιτήρια θα είναι € 11, με την είσοδο στον διαγωνισμό ταινίες στα € 14. Οι αγορές εισιτηρίων μπορούν να περιοριστούν σε 2 εισιτήρια ανά συμβάν. Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν online ή σε διάφορα σημεία πώλησης σε όλη την πόλη.

Αγοράζω απο το Ιντερνετ

Ένας περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων μπορεί να αγοραστεί online. Για να αγοράσετε, μεταβείτε στη σελίδα προγράμματος y και επιλέξτε την ταινία που θέλετε να δείτε. Θα πρέπει να υπάρχει ένα εικονίδιο "Online Ticket" και από εκεί θα κατευθυνθείτε στον ιστότοπο Eventim (ο οποίος απαιτεί λογαριασμό "Eventim") για αγορά.

Τα εισιτήρια μπορούν να παραδοθούν ως εισιτήρια κινητής τηλεφωνίας, τυπωμένα στο σπίτι ή παραλαβή από τις 10:00 έως τις 19:30 στο μετρητή pick-up ηλεκτρονικών εισιτηρίων στο Potsdamer Platz Arkaden, με έντυπη επιβεβαίωση και ταυτότητα.

Σημειώστε ότι θα υπολογιστεί ένα τέλος επεξεργασίας αξίας € 1,50 ανά εισιτήριο.

Αγοράστε Berlinale Εισιτήρια στα γραφεία Box

Την ημέρα της ταινίας προβολής, οι θεατές μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια μόνο στα box office των κινηματογράφων και στο διαδίκτυο. Τα εισιτήρια διατίθενται μισή ώρα πριν από την έναρξη της πρώτης προβολής. Σημειώστε ότι γίνονται δεκτά μόνο μετρητά.

Αγοράστε εισιτήρια Βερολίνου στα σημεία πώλησης

Ανοιχτά καθημερινά από τις 10:00 έως τις 20:00, τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν σε αυτά τα σημεία:

Οι αγορές μπορούν να γίνουν με μετρητά, Maestro ή πιστωτικές κάρτες .

Εισιτήρια Έκπτωσης σε Berlinale

Τα εισιτήρια της τελευταίας στιγμής (μισή ώρα πριν την επίδειξη) μπορούν να διατεθούν στο Berlinale Palast με έκπτωση 50%. Υπάρχουν επίσης εκπτώσεις για ομάδες και εισιτήρια ίδιας μέρας για μαθητές, φοιτητές, άτομα σε ομοσπονδιακή εθελοντική υπηρεσία, άτομα με ειδικές ανάγκες, άνεργους, κατόχους Βερολίνου και αποδέκτες κοινωνικής μέριμνας στα γραφεία του κινηματογράφου.