Μέσα στην Ατλάντα: ο Michael Lage του Chick-fil-A

Ο Διευθυντής Ψηφιακής Εμπειρίας Chick-fil-A μοιράζεται τα αγαπημένα του σημεία στην Ατλάντα

Είμαστε πίσω με τη σειρά μας Μέσα στην Ατλάντα, κάθε εβδομάδα καθόμαστε με επιρροές ντόπιους για να μιλήσουμε για το τι σημαίνει Ατλάντα σε αυτούς. Σήμερα συζητάμε με τον Michael Lage, Διευθυντή ψηφιακής εμπειρίας για το Chick-fil-A. Ο Lage είναι η ιδιοφυία πίσω από την εφαρμογή Chick-fil-A, δίνοντας στους θαυμαστές του τηγανητού σάντουιτς κοτόπουλου ένα νέο λόγο για να τον αγαπήσετε. Η ιδέα? Χρησιμοποιήστε το για να παραλείψετε τη γραμμή στη δημοφιλή κοινότητα γρήγορου φαγητού - όσο περισσότερο το χρησιμοποιείτε, τόσο πιο ελεύθερα έχετε.

Σκορ! Χάρη στην μεγάλη παρακολούθηση της Chick-fil-A, η εφαρμογή κατέλαβε την πρώτη θέση στο iTunes Store την πρώτη εβδομάδα που άνοιξε και εξακολουθεί να είναι στην κορυφή των 10 για εφαρμογές τροφίμων και ποτών. Μια μητρική της Γεωργίας, ο Lage πήγε στην UGA και έκανε την Ατλάντα σπίτι με τη γυναίκα και την κόρη του. Σήμερα θα κάνουμε μια περιοδεία στο The Big Peach με τον ίδιο τον Lage.

Ζω στην ... "Virginia Highland. Αγαπάμε την κοινότητα και την περιπλάνησή της και καθόμαστε στη διασταύρωση των εστιατορίων, του πάρκου Piedmont και του BeltLine ».

Επιθυμώ να μάθουν οι άνθρωποι ... "ότι η Ατλάντα είναι το επίκεντρο του γλυκού τσαγιού, της φιλικής φύσης, του ποδοσφαίρου και της ισορροπίας όλων αυτών των σπουδαίων πραγμάτων. Είναι πολιτισμός της Νότιας που συναντά τον Πολιτισμό Μεγάλης Πόλης. "

Μπορείτε να με βρείτε ... "στο πάρκο του Piedmont , αν είμαι σε ένα τρέξιμο ή μιλάω την κόρη μου στην πισίνα ή πηγαίνω στην αγορά αγροτών ".

Είναι Δείπνο Χρόνος, Είμαι Επικεφαλής ... "είτε Agave επειδή είναι premium, νόστιμο Μεξικάνικο στην καρδιά της Ανατολικής Ατλάντα? ή το Original El Taco, επειδή είναι ακριβώς στη γειτονιά μας και είναι φοβερό, είτε είστε εκεί με την οικογένειά σας είτε είστε νυχτερινοί με φίλους ".

Το ρολόι χτυπά 5'αποκλεισμό, είμαι πόσιμο ... "ένα μεγάλο λουλούδι από τον κήπο του Arden επειδή είναι φτιαγμένα με φρέσκα φρούτα.

Η τοποθεσία στο κέντρο της πόλης είναι κοντά στη γειτονιά μου και είναι κοινόχρηστη, ενθαρρύνοντας τη συνομιλία και τη σύνδεση. "

Αν έπρεπε να μείνω σε ένα ξενοδοχείο, θα ήμουν Check In ... "το Intercontinental στο Buckhead. Το Buckhead είναι τόσο διαφορετικό από το Βιρτζίνια Χάιλαντ, γεγονός που κάνει τη διαμονή σας εξαιρετική και το ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά του Buckhead κοντά σε εστιατόρια και καταστήματα. "

Το Καλύτερο Διατηρημένο Μυστικό της Ατλάντα είναι ... "Skyline Park στην Ponce City Market. Έχει καρναβάλι και όμορφη θέα στην πόλη. Η γυναίκα μου και εγώ είχαμε εκεί μια νύχτα εκείνη την εποχή και αγαπήσαμε τη σφαίρα Skee και Putt Putt. "

Όταν παίζω τουριστικές πηγαίνω ... "στον Βοτανικό Κήπο της Ατλάντα - είναι ένα υπέροχο μέρος για να ξεφύγετε και να απολαύσετε τη φύση, τους ήσυχους περιπάτους και είναι διασκεδαστικό για τα παιδιά".

Παίρνω τον ιδρώτα μου ... "Προσπαθώ να χτυπήσω το BeltLine τρεις έως τέσσερις φορές την εβδομάδα ενώ ο ήλιος ανεβαίνει, περνώντας μέσα από την καρδιά της πόλης με άλλους δραστήριους ανθρώπους".

Μου αρέσει να ξοδεύω τα χρήματά μου σε ... "Αν είμαστε οπουδήποτε κοντά σε ένα καλάθι King of Pops , είτε πρόκειται για το πάρκο είτε για το BeltLine, πρέπει να σταματήσουμε και να πάρουμε ένα ποπ για την οικογένεια".