Το παλάτι του Δημαρχείου Maxim's στο Χονγκ Κονγκ

Στο σπίτι του Dim Sum, (και αν δεν είστε σίγουροι ποιο είναι το Dim Sum, θα πρέπει να δείτε το Dim Sum Guide ) Το Maxim's Place City Hall είναι το πιο διάσημο εστιατόριο Dim Sum του Χονγκ Κονγκ. Η σπηλαιώδης τραπεζαρία εξυπηρετεί το Dim Sum για δεκαετίες και είναι ένα τοπικό ίδρυμα.

Η περίληψη

Παρόλο που το Δημαρχείο του Δημαρχείου του Μαξιμού έχει τη φήμη ότι είναι τουρίστας, δεν είναι παγίδα τουριστών. Παραμένει ένας αφοσιωμένος τοπικός πελάτης, ο οποίος σφραγίζει εδώ την Κυριακή για να σκάψει σε μια ατελείωτη επιλογή Dim Sum.

Συνοδεύονται από γραφεία και μεγάλες ομάδες φίλων που γιορτάζουν γενέθλια και φεστιβάλ.

Μέρος της έλξης είναι ότι τα κατάλοιπα του Μαξίμ είναι εντελώς ακατάπαυστα. Το Dim Sum έχει φτάσει στην αγορά στο Χονγκ Κονγκ με σύγχρονες τραπεζαρίες και πιάτα σχεδιαστών. Τα ερείπια του Μαξιμού παραμένουν αμετανόητα, φρικιαστικά, λαμπερά και δυνατά.

Η κύρια αίθουσα είναι γεμάτη με τεμπέλης τραπέζια betty και λευκές καλυμμένες με ύφασμα καρέκλες διακοσμημένες με χρυσοκέντημα και φούντες. Οι μεγάλοι πολυελαίοι, οι στροβιλισμένοι χλοοτάπητες και τα παχιά κόκκινα χαλιά μπορεί να μην είναι πλέον στη μόδα, αλλά καταγράφουν την ουσία του πώς φαινόταν το εστιατόριο Dim Sum του Χονγκ Κονγκ .

Το ίδιο το Dim Dim παραδίδεται με τον παραδοσιακό τρόπο. Καλάθια τροφής τροχόσπιτα γύρω από την τραπεζαρία με ομοιόμορφη σερβιτόρες και diners μπορούν να πάρουν τα πιάτα που θέλουν - υπάρχουν αγγλικά μενού διαθέσιμα. Αυτή η παραδοσιακή μέθοδος παράδοσης έχει πληγεί στο Χονγκ Κονγκ, αλλά έχει αντικατασταθεί από κάρτες τροφίμων στο τραπέζι.

Τα καροτσάκια φαγητών είναι τρελά; Πιθανώς. Είναι διασκεδαστικό; Απολύτως.

Ίσως το καλύτερο για το Δημαρχείο του Παλατιού είναι η ατμόσφαιρα. Το Dim Sum είναι ένα κοινό γεύμα και τα τραπέζια γεμίζουν συνήθως με μεγάλες ομάδες συναδέλφων και οικογένειες που σκάβουν στο δείπνο. Όλα τα εστιατόρια Dim Sum είναι θορυβώδη - ο Maxim's είναι κακόφημος.

Τα πλήθη σημαίνουν τραπεζαρία είναι περιορισμένη, και μπορείτε επίσης να περιμένετε ουρές έξω από την πόρτα - ειδικά στις μεσημεριανές ώρες και τις Κυριακές. Ο θόρυβος και τα πλήθη μπορεί να είναι εκφοβιστικά αλλά αποτελούν ουσιαστικό μέρος της εμπειρίας Dim Sum.

Έτσι, είναι καλό;

Πιθανώς η μεγαλύτερη πηγή επιχείρησης για το Maxim είναι η ποιότητα του φαγητού. Ότι είναι καλό δεν είναι υπό αμφισβήτηση, αλλά πολλοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι μπορείτε να πάρετε πολύ καλύτερα Dim Sum αλλού φθηνότερα. Αυτό είναι πιθανόν αλήθεια. Στο Maxim's πληρώνετε ένα μικρό ασφάλιστρο για την ατμόσφαιρα και τη φήμη - θα μπορούσατε να έχετε το Michelin Starred Dim Sum για το μισό αυτής της τιμής στο Tim Ho Wan. Ενώ η τιμή μπορεί να είναι λίγο φουσκωμένη, η Maxim's δεν είναι δαπανηρή και μια επίσκεψη εδώ δεν πρέπει να βλάψει τον προϋπολογισμό σας πολύ σοβαρά.

Τα πιάτα είναι σχεδόν όλα τα κλασικά, όπως τα αγαπημένα όπως το Siu Mai (χοιρινό και γαρίδα) και το char siu bau (χοιρινό κρέας). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον οδηγό παραγγελιών Dim Sum για να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα πιάτα. Είναι καλύτερο να προετοιμαστείτε πριν πάτε όπως (όπως σε πολλά εστιατόρια Dim Sum) υπηρεσία μπορεί να είναι ζωηρό - στην καλύτερη περίπτωση.

Η κατώτατη γραμμή

Το Maxim's είναι κάτι περισσότερο από ένα εστιατόριο - είναι μια εμπειρία και αυτό είναι ό, τι κάνει ο Dim Sum. Για όσους δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ Dim Sum ή ήταν στο Χονγκ Κονγκ, αυτό παραμένει μια επίσκεψη.

Δοκιμάστε και αρπάξτε μερικούς φίλους, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορα πιάτα. Θυμηθείτε να φτάσετε νωρίς, οι ουρές μπορεί να είναι πάνω από 30mins στις μεσημεριανές ώρες και περισσότερο τις Κυριακές, ώστε να προσπαθήσετε και να φτάσετε σύντομα μετά το άνοιγμα.