Προειδοποίηση ταξιδιωτών: πορνεία στην Κίνα

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν πάτε

Η παλαιότερη κατοχή στον κόσμο είναι παράνομη, αλλά όπως και στις περισσότερες χώρες, η πορνεία στην Κίνα ακμάζει. Είναι σχετικά εύκολο να αποφύγετε τις κυρίες της νύχτας αν γνωρίζετε τι να ψάξετε, αλλά σε ορισμένα, ειδικά μικρά ή τοπικά διαχειριζόμενα ξενοδοχεία, μπορεί να γίνει ενοχλητική καθώς το τηλέφωνο κουδουνίζει στις 11 μ.μ. για να δείτε αν θα θέλατε ένα " μασάζ ". Εδώ είναι μερικές πληροφορίες για το τι πρέπει να προσέξουμε για να μην τελειώσει σε μια κολλώδη κατάσταση .

Αποφυγή προσέγγισης Getting Approached

Κυρίες της νύχτας συνήθως κρέμονται γύρω από όπου σκέφτονται ότι οι πελάτες θα είναι (και πού έχουν πετύχει να τους πάρουν). Αυτά περιλαμβάνουν μπαρ, ξενοδοχεία και αίθουσες μασάζ . Πιθανόν δεν χρειάζεται να πει κανείς, αλλά πιθανότατα να πείτε αν μια γυναίκα ενδιαφέρεται πραγματικά για εσάς για την προσωπικότητά σας ή για κάτι άλλο.

Μπαρ και κλαμπ

Ήμασταν σε κάποια λέσχες στη Σαγκάη, όπου φαινόταν ότι οι περισσότερες γυναίκες που εργάζονταν ήταν "εργάζονται". Ενώ η φίλη μου και εγώ χόρευα, ο σύζυγός μου και η δική της προσεγγίστηκαν όχι μόνο από τις γυναίκες, αλλά και από τους άνδρες που συντονίζουν την εργασία για τα κορίτσια τους. Είναι συνήθως καλοήθη και μια απλή "όχι ευχαριστίες" θα κάνει. Αν νιώθετε απειλητικά ή άβολα, απλώς αφήστε την εγκατάσταση και συνεχίστε.

Ξενοδοχεία

Τα κορίτσια που εργάζονται βγαίνουν στα μπαρ και τα σαλόνια του ξενοδοχείου. Η προσέγγιση θα είναι πιθανώς λεπτή εάν βρίσκεστε σε ένα διεθνές ξενοδοχείο, καθώς αυτά τα καταστήματα προσπαθούν πολύ σκληρά να κρατήσουν αυτές τις γυναίκες έξω από τα ξενοδοχεία τους.

Σε μη διεθνή ξενοδοχεία, ειδικά σε μικρότερες πόλεις, η πορνεία είναι μερικές φορές τυλιγμένη ακριβώς στη λειτουργία του ξενοδοχείου. Για παράδειγμα, το "spa" στο χώρο μπορεί να είναι μόνο μια κάλυψη για τις εσωτερικές πόρνες. Ενδέχεται να λάβετε κλήσεις στο δωμάτιό σας αργά το βράδυ από γυναίκες που αναζητούν πελάτες. Συνήθως ρωτούν αν θα θέλατε ένα μασάζ στο δωμάτιό σας.

Είναι ενδιαφέρον ότι ορισμένα ξενοδοχεία είναι εξοπλισμένα για την αφοσίωση: τα έλαια, τα προφυλακτικά και τα ειδικά καθαριστικά μπορεί να προσφέρονται ως μέρος των ανέσεων δωματίου. Έχω επίσης αναφορές γυναικών που χτυπούν τις πόρτες των επαγγελματιών ταξιδιών με προσφορές μασάζ καθώς και δικαιολογίες όπως "Είμαι διψασμένος, μπορώ να έρθω για ένα ποτήρι νερό;" Και πάλι, συνήθως ένα απλό "όχι, ευχαριστώ" ή "Λυπάμαι, δεν μπορείτε να έρθετε" αρκεί. Αλλά αν γίνει άσχημο, καλέστε τη διεύθυνση του ξενοδοχείου ή την αστυνομία.

Μασάζ και αίθουσες "Ομορφιάς"

Υπάρχει πιθανώς ένα νόμιμο σπα για κάθε αίθουσα που θέτει. Υπάρχουν μερικά υπέροχα σαλόνια μασάζ από high-end σε φθηνά "τυφλά" μασάζ. (Οι τυφλοί άνθρωποι παραδοσιακά έλαβαν τον προσανατολισμό ως μασέρ.) Και είναι κρίμα να μην βιώσετε ένα σωστό κινέζικο μασάζ ποδιών με το φόβο μήπως πλησιάζετε το λάθος πράγμα. Συνήθως, μασάζ ή αίθουσες ομορφιάς που προσφέρουν περισσότερα από απλά μασάζ ή περικοπές είναι στελεχωμένα με μεγάλο αριθμό νεαρών γυναικών που φορούν ενδυμασία που δεν είναι κατάλληλο για μασάζ ή κούρεμα. Και πάλι, εάν βρεθείτε τυχαία σε μια κατάσταση στην οποία δεν θέλετε να βρίσκεστε, μπορείτε συνήθως να παραβιάζετε ό, τιδήποτε υπηρεσία προσφέρεται και να φύγει.

Karaoke μπαρ και ψυχαγωγικές λέσχες

Πολλοί επιχειρηματίες βρίσκουν την ψυχαγωγία τους από τους κινέζους οικοδεσπότες τους.

Είναι συνηθισμένο να πηγαίνεις από το επίσημο banket σε ένα καραόκε μπαρ ή κλαμπ όπου οι "οικοδέσποινες" έρχονται για να βοηθήσουν τους άνδρες επισκέπτες. Οι επισκέπτες αγοράζουν ποτά για τα κορίτσια που διασκεδάζουν τραγουδώντας ή συζητώντας φιλικά με τους άνδρες. Συχνά, αυτά τα κορίτσια μπορούν να πληρώνονται για να συνοδεύσουν τους άνδρες στα δωμάτια τους. Αν βρεθείτε σε ένα από αυτά τα κλαμπ, δεν υπάρχει καμία ζημιά σε αυτό. Αλλά να είστε σταθεροί στις επιθυμίες σας να παραμείνετε ενιαίοι για τη νύχτα. Δεν θα θεωρηθεί αγενής.

Τι να κάνετε εάν αισθάνεστε άβολα ή απειλητικά

Αν βρεθείτε σε μια κατάσταση στην οποία δεν θέλετε να είστε, έχετε κάθε δικαίωμα να βγείτε από αυτό. Έχουν υπάρξει πολλές αναφορές για επαγγελματίες ταξιδιώτες που πρόκειται να πάρουν ένα νόμιμο μασάζ μόνο για να βρεθούν οι προτάσεις . Ακόμα και οι γυναίκες μπορούν να πάνε για μασάζ και να τους ρωτήσουν αν θα ήθελαν κάτι περισσότερο από ένα μασάζ πλάτης.

Όταν συμβαίνει αυτό, είναι καλύτερο να δώσετε μόνο μια επιχείρηση "όχι". Πληρώστε για οτιδήποτε παρέχεται υπηρεσία και εγκαταλείψτε τις εγκαταστάσεις.

Σημειώσεις για αυτές τις ατυχείς γυναίκες

Νομίζω ότι είναι αυτονόητο ότι η πορνεία είναι μια θλιβερή και φρικτή κατοχή. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι αυτά τα κορίτσια πιθανώς δεν καταλήγουν ως πορνεία κατ 'επιλογή. Πολλοί πωλούνται ή απαγούνται και στη συνέχεια αναγκάζονται να εργαστούν ως πόρνες. Συχνά έρχονται σε πόλεις από την ύπαιθρο με υποσχέσεις για αξιοπρεπή δουλειά ως σερβιτόρες και στη συνέχεια δεν έχουν κανένα τρόπο να επιστρέψουν στο σπίτι όταν καταλάβουν τι αναμένεται από αυτούς. Η ζήτηση για κορίτσια είναι, φυσικά, ένα ουσιαστικό μέρος του προβλήματος. Κανείς δεν πηγαίνει στην απλή πορνεία, αλλά σκέφτεται πολύ σκληρά αν σκέφτεστε να συμμετάσχετε σε αυτό το παράνομο και επικίνδυνο σεξ . Παρά τους προφανείς κινδύνους για την υγεία, είναι πολύ πιθανό να εκμεταλλευτείτε μια κοπέλα που εξαναγκάστηκε στην πορνεία και παίρνει λίγα, αν υπάρχει, από το τέλος που πληρώνετε.