Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα Squat τουαλέτα στην Κίνα

Οι τουαλέτες Squat εξακολουθούν να κυριαρχούν στην Κίνα . Ενώ η "δυτική" τουαλέτα κάνει επιδρομές - σε μεγάλες πόλεις και αεροδρόμια, θα βρείτε μερικές από αυτές στη σειρά των τουαλετών στο μπάνιο. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά και πολλά και πολλά "squatty δοχεία" και πιθανότατα δεν είναι, θα σας πάρει μέρος σε ένα.

Αλλά μην φοβάστε! Χρησιμοποιώντας μια τουαλέτα squat είναι. Υπάρχουν τεχνάσματα για το εμπόριο και αν είστε έτοιμοι, θα είστε σε θέση να κάνετε την επιχείρησή σας με σιγουριά.

Αλλά συνιστώ να είμαι προετοιμασμένος. Παρόλο που δεν είναι τόσο σκληρό όσο φαίνεται, είναι καλό να γνωρίζετε σε τι μπαίνετε πριν πάτε.

Τι είναι μια τουαλέτα Squat;

Πολύ δίκαιο ερώτημα. Έτσι, ποτέ δεν συναντήσατε μια τουαλέτα καταλήψεων; Πέταξε ποτέ στο δάσος; Είναι έτσι, μόνο με τοίχους, μια πόρτα (μερικές φορές) και μια κεραμική τρύπα στο έδαφος που (μερικές φορές) ξεπλένει.

Υποτίθεται ότι χρησιμοποιώντας τουαλέτες squat είναι καλό για το σύστημά σας. Είναι ακριβώς όπως υποδηλώνει ο τίτλος τους. Μπορείτε squat να κάνει την επιχείρησή σας αντί να κάθεται σε μια τουαλέτα, όπως συνηθίζαμε να κάνουμε σε άλλα μέρη του κόσμου.

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα Squat τουαλέτα στην Κίνα

  1. Πακέτα ιστοτόπων. Πριν φύγετε από το ξενοδοχείο, βεβαιωθείτε ότι έχετε μαζί σας φορητό χαρτί υγείας. Πολλές δημόσιες τουαλέτες δεν το παρέχουν. Τα υγρά μαντηλάκια και τα απολυμαντικά χεριών είναι επίσης καλά για να έχουν μαζί σαν να υπάρχει νεροχύτης, μπορεί να μην υπάρχει σαπούνι, και πιθανότατα όχι και πετσέτες.
  2. Σχεδιάστε την επιχείρησή σας 1. "Προληπτική Peeing" ή πηγαίνοντας πριν πάτε είναι ένας καλός τρόπος να αποφύγετε να πιάσετε σε ένα μέρος που δεν θα έχει μια ωραία τουαλέτα. (Η Νίκαια δεν σημαίνει απαραίτητα τη Δύση από το δρόμο.) Προσποιείτε ότι είστε πέντε ετών και βεβαιωθείτε ότι ο καθένας πηγαίνει πριν φύγετε από το σπίτι.
  1. Σχεδιάστε την επιχείρησή σας 2. Εάν πρόκειται να είστε έξω και γύρω, σκεφτείτε πού θα είστε και προσπαθήστε να σχεδιάσετε κάποιες στάσεις pit-in μεταξύ. Ειδικά στις μεγάλες πόλεις, τα διεθνή ξενοδοχεία, τα πολυτελή εστιατόρια και τα εμπορικά κέντρα θα έχουν καθαρές τουαλέτες με τις περισσότερες ανέσεις (χαρτί υγείας, δυτικές τουαλέτες, σαπούνι και πετσέτες). Τοποθεσίες για την αποφυγή της χρήσης του μπάνιου: μεγάλες αγορές (κυρίως υπαίθριες αγορές), κοινόχρηστα μπάνια (αν και βελτιώνονται), τουριστικά σημεία .
  1. Χειροκίνητη τσάντα. Αν μπορείτε, παραδώστε τυχόν άχρηστες σακούλες σε έναν φίλο ενώ χρησιμοποιείτε την τουαλέτα. Δεν υπάρχουν γενικά άγκιστρα και θα χρειαστείτε τα χέρια σας για να εξισορροπήσετε, να σκάψετε το πορτοφόλι σας για τους ιστούς και να κρατήσετε την πόρτα σε περίπτωση σπασίματος της κλειδαριάς.
  2. Περικοπή επάνω. Εάν βρεθείτε έξω από την άνεση του ξενοδοχείου σας, μην πανικοβληθείτε. Δεν θα είναι ανυπόφορη. Οι ουρές στην Κίνα δεν λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο που κάνουν και τα κράτη. Οι γυναίκες γενικά ευθυγραμμίζονται μπροστά σε ένα ιδιαίτερο πάγκο αντί να κρεμάσουν πίσω καθώς ανοίγουν. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει μια ελεύθερη για όλους, ώστε είναι καλύτερο να κολλήσει σε μια πόρτα και να κρατήσει το βλέμμα σας σε αυτό. Αν συμβεί να μην είναι μια δυτική τουαλέτα, καλύτερα να μπείτε εκεί από την αναμονή. Πολλές φορές, οι πόρτες έχουν εικόνες ή πινακίδες που υποδηλώνουν δυτικές τουαλέτες ή σκουός. Επίσης, ελέγξτε το κλείδωμα, αν είναι κόκκινο, τότε είναι κατεχόμενο. Το πράσινο σημαίνει ελεύθερο, αλλά πάντα χτυπάει.
  3. Παντελόνια Ελέγξτε. Δεν θέλω να σας φοβήσω, αλλά μερικές τουαλέτες είναι μάλλον βρεγμένες - είτε από την επίδραση της εκτόξευσης είτε από την υπηρέτρια τουαλέτας (συνήθως υπάρχει κάποιος που πρέπει να καθίσει στην τουαλέτα και να την καθαρίσει) τρέχοντας amok με τη σφουγγαρίστρα της. Είτε έτσι είτε αλλιώς, δεν είναι η υγρασία που θέλετε στα καινούρια σας παντελόνια. Εάν είναι βρεγμένο, γυρίστε τα πάνω, ειδικά αν βρίσκεστε στη γραμμή για μια απομονωμένη τουαλέτα. Εάν βλέπετε άλλες κινεζικές κυρίες να κυλούν, τότε βεβαιωθείτε. Ξέρουν κάτι που δεν έχετε.
  1. Το κορίτσι. Εντάξει, βρήκατε τον εαυτό σας σε ένα squatty ασήμαντο. Δεν είναι πραγματικά τόσο κακό και πολλοί υποστηρίζουν ότι είναι πραγματικά υγιέστερο να πάει με αυτόν τον τρόπο από το να καθίσετε. Οποιοσδήποτε, εάν δεν το συνηθίσετε, η κατάκλιση μπορεί να είναι πραγματικά δύσκολη. Προχωρήστε προς τα εμπρός και προσπαθήστε να αφήσετε τα παντελόνια σας κάτω εξασφαλίζοντας ότι οι άκρες είναι επάνω (ελπίζουμε ότι έχετε έλασης) και δεν αγγίζετε το πάτωμα. Υπάρχουν αυλακωτές θέσεις για τα πόδια σας σε κάθε πλευρά της τουαλέτας. Προσπαθήστε να πάτε κάπου στη μέση, με τα πόδια στο πάτωμα (δεν θέλετε να πέσετε, πιστέψτε με) και να στοχεύσετε για την ασήμαντη.
  2. Απορρίψτε το χαρτί - όχι στο δοχείο! Οι κινεζικές υδραυλικές εγκαταστάσεις σε δημόσιες τουαλέτες γενικά δεν χειρίζονται χαρτί. Εάν μπορείτε να θυμηθείτε, παρακαλούμε να τοποθετήσετε οτιδήποτε άλλο εκτός από # 1 ή # 2 στο καλάθι. Δοκιμάστε τόσο σκληρά όσο δεν μπορείτε να κοιτάξετε το καλάθι, είναι συνήθως ανοιχτό και γεμάτο με πράγματα για τα οποία προτιμάτε να μη βάλετε τα μάτια.
  1. Τελειώνω. Εκτός από εσάς, καταφέρατε να καταλάβετε τον κάτοχο τουαλέτας. Ξετυλίξτε τα παντελόνια σας, πλύνετε τα χέρια σας, αν μπορείτε, και βρείτε τους φίλους σας να σας περιμένουν έξω.

Πώς να βοηθήσετε τα παιδιά να χρησιμοποιούν μια τουαλέτα Squat

Ω ναι, εδώ είναι η στιγμή της αλήθειας. το νεόκτιστο τριτάχρονο που έχει εκπαιδευτεί με αστέρι πρέπει να πάει και το μόνο μέρος είναι μια τουαλέτα καταλήψεων. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε:

  1. Παντελόνια κάτω στην πλευρά. Βοηθήστε να βγάλετε τα παντελόνια του παιδιού σας πριν αρχίσει η οκλαδόν.
  2. Τοποθέτηση ποδιών. Είναι σημαντικό να καλέσετε το παιδί σας να ξετυλίξει την τουαλέτα πριν να καταλάβει.
  3. Υποστηρίξτε το παιδί σας. Θεωρώ ότι είναι καλύτερο να κλαδεύω μπροστά από το παιδί μου ενώ το κρατάω γύρω από την πλάτη κάτω από τα χέρια, ώστε να αισθάνεται άνετα. Θα μπορούσατε επίσης να σταθείτε και να κρατήσετε τα χέρια / τα χέρια του παιδιού σας, αλλά αυτό μπορεί να γίνει δυσάρεστο για αυτούς.
  4. Κρατήστε τα Παντελόνια. Εάν είναι δυνατόν, ειδικά για τα κορίτσια που κάνουν ούρηση, κρατήστε τα παντελόνια μακριά από αυτήν (ίσως ακόμη και να τα απομακρύνετε) για να μην τα βυθίσετε.

Συμβουλές από τον εμπειρογνώμονα σας

  1. Δεν είναι πραγματικά τόσο άσχημα όταν θα το κρεμάσετε. Και δεν είναι καλύτερα από το να αιωρείται πάνω από ένα κοινό κάθισμα τουαλέτας;
  2. Μια σημείωση σχετικά με το κατώφλι . Όσο πιο θορυβώδες ακούγεται αυτό, υπάρχουν χώροι όπου υπάρχουν ακόμα καμινάδες στα δημόσια μπάνια. Σε αυτούς τους τύπους δημόσιων τουαλετών, υπάρχουν συνήθως πάγκοι χωρίς πόρτα που κοιτάζουν μέχρι ένα μακρινό κατώφλι με νερό να τρέχει από το ένα άκρο στο άλλο. Οι λαοί ξανά και ξαπλωμένοι πάνω από τη χαράδρα και τα πάντα επιπλέουν. Αυτοί οι τύποι τουαλέτας μπαίνουν στον δρόμο του δεινόσαυρου, αλλά θεωρείτε τον εαυτό σας προειδοποιημένο.
  3. Η φήμη της Κίνας για φρικτά δημόσια λουτρά ήταν άξια, αλλά αυτές τις μέρες, η κυβέρνηση κάνει πολλά για να βελτιώσει την κατάσταση των εγκαταστάσεων. Θα βρείτε συχνά δημόσιες τουαλέτες με αστέρια. Υπάρχει μια υπέροχη δημόσια τουαλέτα 4 αστέρων στο Ιερό Δρόμο έξω από το Πεκίνο, για παράδειγμα.
  4. Έχετε μερικά νομίσματα (1-2rmb) μαζί σας για χρήση σε δημόσιες τουαλέτες. Υπάρχει συνήθως μια χρέωση και χαρτί υγείας θα δοθεί με το τέλος.
  5. Προσπαθήστε να μην ξεφύγετε από τις τουαλέτες. Πιθανότατα, δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα και αν το κάνετε, είναι όλα μέρος της εμπειρίας.