Ο Νοέμβριος μπορεί να είναι ένας πολύ καλός μήνας για να επισκεφθείτε την Κίνα

Ο Νοέμβριος δεν είναι ένας μεγάλος μήνας ταξιδιού στην Κίνα. Αλλά για τους ξένους επισκέπτες, μπορεί να είναι ένας πολύ καλός μήνας για να ταξιδέψετε στην Κίνα. Όσον αφορά τα πλήθη και τους ναύλους, είναι λιγότερο απασχολημένος και λιγότερο δαπανηρός. Τον Οκτώβριο, έχετε τις εβδομαδιαίες δημόσιες αργίες για την Εθνική Ημέρα της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, γεγονός που κάνει τα ταξίδια πιο γεμάτα και πιο ακριβά. Και τον Δεκέμβριο, είναι ήδη αρκετά κρύο, ειδικά στα βόρεια της Κίνας φτάνει.

Ως εκ τούτου, το Νοέμβριο μπορεί να είναι ένα σχετικά ήσυχο μήνα για να ταξιδέψετε.

Νοέμβριος ο καιρός στην Κίνα

Ο καιρός της Κίνας τον Νοέμβριο είναι μεταβλητός - όπως είναι όλο το χρόνο. Επειδή είναι μια τόσο μεγάλη χώρα, θα βρείτε εντελώς διαφορετικούς καιρούς από βορρά προς νότο και ανατολικά προς δύση. Η Βόρεια Κίνα θα αρχίσει να βλέπει κάποιες πολύ ψυχρές θερμοκρασίες στα τέλη Νοεμβρίου, αλλά η αρχή του μήνα μπορεί ακόμα να είναι αρκετά ζεστή για ευχάριστες υπαίθριες δραστηριότητες. Η Κεντρική και Νότια Κίνα θα εξακολουθεί να βλέπει μέτριες και άνετες θερμοκρασίες, έτσι θα είναι πολύ ωραίο για ταξίδια και υπαίθρια περιπέτεια.

Θερμοκρασίες και βροχοπτώσεις τον Νοέμβριο

Ακολουθούν καταχωρήσεις για τις μέσες θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της ημέρας και έναν μέσο αριθμό βροχερών ημερών για μερικές πόλεις στην Κίνα. Κάντε κλικ στους συνδέσμους για να δείτε τα στατιστικά στοιχεία ανά μήνα.

Προτάσεις συσκευασίας

Τα στρώματα είναι απαραίτητα για τη συσκευασία τον καιρό το φθινόπωρο / το χειμώνα . Μπορείτε να πάρετε μια ωραία ζεστή μέρα στο βόρειο και υγρές και κρύες μέρες στο νότο.

Θα θελήσετε να είστε σε θέση να ζεσταθεί ή να κρυώσει, ανάλογα με το τι κάνει ο καιρός. Έτσι η συσκευασία θα πρέπει να είναι αρκετά απλή. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τον πλήρη οδηγό συσκευασίας για την Κίνα .

Τι είναι μεγάλη για την επίσκεψη στην Κίνα το Νοέμβριο

Όπως προαναφέρθηκε, με τις επίσημες αργίες της εβδομάδας τον Οκτώβριο, οι τιμές των εγχώριων αεροπορικών εισιτηρίων μειώνονται (συνήθως) και είναι σχετικά ήρεμη περίοδος για τους εγχώριους ταξιδιώτες. Ως εκ τούτου, είναι μια καλή στιγμή για να επισκεφθείτε κορυφαία αξιοθέατα της Κίνας που δεν θα είναι τόσο γεμάτο όσο και σε ώρες αιχμής.

Ο ήπιος καιρός στις κεντρικές και νότιες περιοχές της Κίνας είναι αρκετά κατάλληλος για περιηγήσεις στα αξιοθέατα και περιηγήσεις σε εξωτερικούς χώρους. Μπορείτε να αποφύγετε εντελώς τη βόρεια Κίνα και να κάνετε την περιήγησή σας στα μέρη που είναι πιο ζεστά στην Κίνα.

Το 'είναι υπέροχο. γιατί το κρύο έρχεται αργότερα στο νότο, ίσως να είστε σε θέση να πάρετε κάποια όμορφα τοπία πτώσης μέχρι το Νοέμβριο.

Στην πραγματικότητα, τα δέντρα gingko στη Σαγκάη δεν μετατρέπουν αυτό το πανέμορφο χρυσό χρώμα μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου.

Τι δεν είναι τόσο μεγάλη για την επίσκεψη στην Κίνα τον Νοέμβριο

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα του Νοεμβρίου είναι ότι αν προγραμματίζετε ταξίδια στο βόρειο τμήμα, ακόμα και στο Πεκίνο, τότε θα πρέπει να ζήσετε κάποιες πολύ κρύες και χειμωνιάτικες συνθήκες, αργότερα θα φτάσετε στο Νοέμβριο. Ανάλογα με το σχέδιο σας, μπορεί να είναι πολύ κρύο για να παραμείνετε πολύ πάνω από το χιονισμένο Σινικό Τείχος .