Συμβουλές Ταξιδίων και Συμβουλές για την επίσκεψη στην Κίνα το χειμώνα

Ανάλογα με το πού βρίσκεστε στην Κίνα, ο χειμώνας μπορεί να τεθεί νωρίς ή αργά - ή τουλάχιστον να αισθανθεί έτσι. Αλλά θα πάρουμε τον Δεκέμβριο , τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο ως τους επίσημους χειμερινούς μήνες μας και θα δούμε τι πρέπει να κάνετε αν ταξιδεύετε εκείνη την εποχή. Πιο συγκεκριμένα, το κινεζικό νέο έτος είναι το μεγαλύτερο γεγονός που συμβαίνει κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Συγκεκριμένα αποκαλούμενο "Φεστιβάλ Άνοιξης", προσβλέπει στην ερχόμενη άνοιξη, αν και συμβαίνει συνήθως στους νεκρούς του χειμώνα.

Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες για να πάρετε κατά την επίσκεψη στην Κίνα κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Εάν βρίσκεστε στο βορρά, ίσως θελήσετε να περιορίσετε την εξωτερική σας έκθεση ή να είστε βέβαιος να βάζετε πολλά εργαλεία για τις ψυχρές καιρικές συνθήκες (τα οποία μπορούν να ληφθούν χωρίς κόστος στις τοπικές αγορές - οι Κινέζοι είναι μεγάλοι πιστούχοι σε μακριές εσωρούχων) . Αλλά αν είστε στο νότο, ο καιρός μπορεί να είναι αρκετά ήπιος, αν και υγρός, και θα μπορείτε να απολαύσετε κάποιες υπαίθριες δραστηριότητες.

Οπουδήποτε και αν βρίσκεστε, θα βρείτε πολλά στην Κίνα κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Δείτε παρακάτω για ιδέες.

Χειμερινές Εκδηλώσεις & Διακοπές

Χριστούγεννα στην Κίνα
Ημερομηνία: 25 Δεκεμβρίου

Αν και δεν είναι χριστιανικές διακοπές στην Κίνα, οι Κινέζοι έχουν την ευχαρίστηση να ντύσουν τα πολυκαταστήματα, τα καταστήματα και τα ξενοδοχεία με τα Χριστούγεννα. Εάν θα είστε στην Κίνα και χρειάζεστε την επιδιόρθωση των Χριστουγέννων cookies και γαλοπούλας, τότε θα είστε σε θέση να το βρείτε, ειδικά σε μια μεγαλύτερη πόλη όπως το Πεκίνο ή τη Σαγκάη.

Φεστιβάλ πάγου και χιονιού Harbin
Ημερομηνία: από τις αρχές Ιανουαρίου έως τα μέσα Φεβρουαρίου

Αυτό το φεστιβάλ είναι σίγουρα ένα για να δούμε αν θέλετε να απολαύσετε κάποια χειμωνιάτικα antics ένα από τα πιο κρύα μέρη στην Κίνα κατά τη διάρκεια του χειμώνα . Μεγάλα γλυπτά από πάγο και χιόνι χάρη στα πάρκα και κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ συνοδείας φανάρι , χρωματιστά φώτα φωτίζουν τα κάστρα του πάγου.

Τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια είναι καλά θερμαινόμενα, ώστε να μπορείτε να ξεφύγετε από το κρύο. Λόγω της εγγύτητάς της με τη Ρωσία, η πόλη έχει πολλή ρωσική επιρροή, ώστε να μπορείτε να βρείτε σκούρο ρωσικό ψωμί, καλό μπορς και άφθονο βότκα για να πάτε με ρύζι και ζυμαρικά.

Κινέζικη πρωτοχρονιά

Το κινεζικό νέο έτος είναι η μεγαλύτερη διακοπές στην Κίνα. Ενώ προς τα έξω θα δείτε διακοσμήσεις κινεζικών φανών, kumquat δέντρα σε κάθε είσοδο κτιρίου και σύμβολα του ερχόμενου ζωδιακού ζώου, αυτές οι διακοπές είναι για τους ανθρώπους που πηγαίνουν στο σπίτι και ξοδεύουν χρόνο με τις οικογένειές τους. Οι μετανάστες εργαζόμενοι θα αφήσουν πόλεις όπως το Guangzhou, το Shenzhen και τη Σαγκάη στα εκατομμύρια και τα τρένα θα συσκευαστούν για ημέρες και ημέρες που θα οδηγήσουν στο νέο έτος. Αλλά αν ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου δεν θα έχετε πολλά προβλήματα. Τα τουριστικά αξιοθέατα θα είναι ανοιχτά και ενώ η στελέχωση μπορεί να είναι σκελετική, ξενοδοχεία και πολλά εστιατόρια θα είναι ανοιχτά.

Φεστιβάλ φαναριών
Ημερομηνία: Πάντα η τελευταία ημέρα του φεστιβάλ της Πρωτοχρονιάς την 15η ημέρα μετά το νέο έτος.

Αυτό το πολύχρωμο γεγονός κλείνει τις διακοπές της κινεζικής Πρωτοχρονιάς . Η εκδήλωση χαρακτηρίζεται συνήθως από εκατοντάδες πολύχρωμα φανάρια που βλέπουν καλύτερα τη νύχτα - αλλά μπορείτε να τα απολαύσετε και κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Χειμερινές δραστηριότητες

Ακολουθούν ορισμένα πράγματα που πρέπει να κάνετε στην Κίνα κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Σκι Κίνα
Το σκι στην Κίνα γίνεται όλο και πιο δημοφιλές και τα θέρετρα αναπτύσσονται για να φιλοξενήσουν αυτές τις νεοσύστατες κουνελάκια σκι.

Τρώω
Όταν ο καιρός είναι κρύος έξω, το κεφάλι μέσα και να φάει. Μέρος της εμπειρίας της Κίνας τρώει το φαγητό - θα δοκιμάσετε κινέζικο φαγητό όπως δεν φανταστήκατε. Ατμού Σαγκάη dumplings, Sichuan καρυκεύματα καυτή κατσαρόλα, Χουνάνες firey τρίβονται χοιρινά πλευρά, ραγισμένα πάπια του Πεκίνου ... είναι πότισμα στόμα σας ακόμα;

Επικεφαλής Νότια

Εάν δεν είστε σε χειμωνιάτικες καιρικές συνθήκες, κατευθυνθείτε προς το νότο της Κίνας, όπου οι θερμοκρασίες είναι πιο ήπιες. Στην πραγματικότητα, σε μερικές κινεζικές νότιες περιοχές, θα βρείτε υπέροχο καιρό το χειμώνα - πολύ καλύτερα από το να βρίσκεστε στο καλοκαίρι. Οι χειμώνες της Κίνας μπορεί να είναι βρεγμένοι εντούτοις, οπότε βάλτε βροχή.