Μάντοβα (Μάντοβα) Ιταλία Ταξιδιωτικά στοιχεία

Τι να δείτε και να κάνετε στη Μάντοβα

Η Μάντοβα ή η Μάντοβα είναι μια όμορφη ιστορική πόλη στη βόρεια Ιταλία που περιβάλλεται από τρεις πλευρές από τις λίμνες. Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα Αναγεννησιακά Δικαστήρια στην Ευρώπη και το σπίτι της πλούσιας οικογένειας Gonzaga. Το κέντρο της πόλης είναι τρία ευρύχωρα και ζωντανά τετράγωνα που ενώνουν μαζί. Το 2008 η Μάντοβα έγινε Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς βασισμένη στον αναγεννησιακό σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική της και αποτελεί μέρος του τετραπλεύρου της UNESCO, μιας περιοχής ιστορικών πόλεων στη βορειοανατολική Ιταλία.

Mantua Τοποθεσία

Η Μάντοβα βρίσκεται μεταξύ της Μπολόνια και της Πάρμα στη βόρεια ιταλική περιοχή της Λομβαρδίας, κοντά στον ποταμό Πό. Έχει υψόμετρο 19 μέτρων και έκταση 63 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Με αυτοκίνητο, βρίσκεται κοντά στο αυτοκινητόδρομο Α22. Δείτε το χάρτη της Λομβαρδίας για τη θέση Μάντοβα.

Mantua Tourist Office

Το τουριστικό γραφείο της Mantua βρίσκεται κοντά στην εκκλησία Sant 'Andrea στην πλατεία Piazza Mantegna 6, μία από τις 3 κεντρικές πλατείες.

Σταθμοί τρένων και λεωφορείων της Μάντουα

Ο σιδηροδρομικός σταθμός βρίσκεται στην Piazza Don Leoni στο τέλος της Via Solferino e S. Martino στα νοτιοδυτικά της πόλης. Απέχει περίπου 10 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό στο κέντρο της Mantua. Ο σταθμός των λεωφορείων βρίσκεται στην Piazzale A Mondadori, κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό.

Ειδικές Τροφίμων στη Μάντοβα

Το Pike σε πράσινη σάλτσα, luccio in salsa , είναι μια ειδικότητα από τη Mantua. Ένα ειδικό ζυμαρικό από τη Mantua είναι το tortelli di zucca , το tortelli γεμισμένο με κολοκύθα ή σκουός, αραχτεριές μπισκότα αμαρέττι και mostarda . Εφόσον η Mantua βρίσκεται στην περιοχή που καλλιεργεί το ρύζι, θα βρείτε επίσης και εξαιρετικά πιάτα ριζότο.

Μάντοβα Αξιοθέατα:

Ελέγξτε το χάρτη Mantova σχετικά με την χαρτογράφηση της Ευρώπης για να δείτε τη θέση των κορυφαίων αξιοθέατων της πόλης.

Mantua Pictures

Ρίξτε μια ματιά στη Mantova με την Mantova Picture Gallery .

Κοντά στη Mantua : Το Grazie έχει μία από τις πιο ασυνήθιστες εκκλησίες που συναντάς. Η πόλη του Grazie βρίσκεται δίπλα στο νερό και υπάρχει μια αποβάθρα με τουριστικές εκδρομές με καραβάκι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και τα Σαββατοκύριακα στα τέλη της άνοιξης.