Νιαγάρα στη λίμνη

Επισκεφθείτε το Νιαγάρα στη λίμνη του Καναδά

Το Νιαγάρα στη λίμνη είναι ένα από τα καλύτερα μυστικά του Καναδά. Αν σχεδιάζετε μια επίσκεψη στον καταρράκτη του Νιαγάρα, αξίζει να ταξιδέψετε 20 λεπτά πέρα ​​από αυτούς τους καταπληκτικούς καταρράκτες για να επισκεφθείτε τη γοητευτική και ιστορική πόλη του Νιαγάρα στη λίμνη Οντάριο.

Για σχεδόν 50 χρόνια, οι νεόνυμφους και οι ρομαντικοί όλων των ειδών ταξίδεψαν στο Νιαγάρα στη λίμνη για το τοπίο, τα ψώνια, τα οινοποιεία και για να δουν παραστάσεις παγκόσμιας κλάσης στο Φεστιβάλ Shaw .

Ίσως το μεγαλύτερο αξιοθέατο είναι το ίδιο το Νιαγάρα στο περιβάλλον της λίμνης. Μικρή σε κλίμακα, το Niagara στη λίμνη εμπνέει πεζοπόρους, πεζοπόρους, joggers και αναβάτες ποδηλάτων για να εξερευνήσετε την ομορφιά του.

Την εποχή, οι φυτεύσεις κατά μήκος του κεντρικού δρόμου του Νιαγάρα στη λίμνη τείνουν με αγάπη, αποδίδοντας τακτοποιημένες κλίνες λουλουδιών σε κάθε χρώμα. Ένα όμορφα διαμορφωμένο πάρκο, γεμάτο με πάγκους για ονειροπόληση και απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα , έχει θέα στη λάμψη της λίμνης.

Πού να μείνετε στο Νιαγάρα στη λίμνη
Σύμφωνα με το μικρό-είναι-όμορφο ήθος, Niagara στη λίμνη δεν έχει ξενοδοχεία αλυσίδα ή υπερμεγέθη καταλύματα. Αυτό που έχει είναι γοητευτικά και ρομαντικά καταλύματα, όπου η προσωπική εξυπηρέτηση και η φιλικότητα είναι θέματα υπερηφάνειας. Πολλά καταλύματα έχουν ένα vintage αίσθηση και μια μακρά ιστορία. Τα καλύτερα μέρη για να μείνετε στο Νιαγάρα στη λίμνη περιλαμβάνουν:

Νιαγάρα στα αξιοθέατα της λίμνης
Η πόλη είναι τόσο χαλαρωτική ώστε να μην αισθάνεστε σαν να κάνετε περισσότερα από ό, τι περπατάτε τις μικρές μπουτίκ κατά μήκος του κεντρικού δρόμου της, το antiquing, παίζοντας γύρο γκολφ ή πικνίκ στη λίμνη. Εάν εμπνευστείτε για να δείτε περισσότερα, ελέγξτε έξω:

Ελάτε να πιείτε το κρασί
Το κλίμα στο Νιαγάρα στη λίμνη είναι ιδανικό για καλλιέργεια σταφυλιών. Καθώς οι επισκέπτες πλησιάζουν το Νιαγάρα στη λίμνη από τους καταρράκτες μέσω του γραφικού ποταμού Νιαγάρα, περνούν τα μίλια αμπελώνων με τα οινοποιεία.

Πολλά από αυτά αποδίδουν βραβευμένα κρασιά και φιλοξενούν εκδρομές και γευσιγνωσίες.

Η περιοχή του Νιαγάρα του Οντάριο, ο Καναδάς, είναι σήμερα ο πιο ευρέως διαδεδομένος παραγωγός οίνου με πάγο. Κατασκευασμένο από τα τελευταία σταφύλια της εποχής που παραμένουν στα αμπέλια, το κρασί πάγου είναι ένα γλυκό κρασί επιδόρπιο με πλούσιο, χρυσό χρώμα. Μετά από μια γεύση, θα θελήσετε να πάρετε μερικά μπουκάλια στο σπίτι ως αναμνηστικό δώρο.

Τα αξιοσημείωτα Niagara στα οινοποιεία της λίμνης αυτής της Νάπα της βορειοανατολικής περιοχής περιλαμβάνουν:

Για περισσότερες πληροφορίες
Επισκεφθείτε το Νιαγάρα στο Ηλεκτρονικό Επιμελητήριο Λίμνης .

Προσωπικά, μπορείτε να λάβετε οδηγίες, να παραλάβετε φυλλάδια, να χρησιμοποιήσετε την τουαλέτα και να αλλάξετε το νόμισμα.

Επισκεφθείτε καταπληκτικούς καταρράκτες του Νιαγάρα
Καθώς κανένα ταξίδι στην περιοχή δεν είναι πλήρες χωρίς να δείτε τους καταρράκτες του Νιαγάρα , προγραμματίζετε να συμπεριλάβετε ένα ταξίδι στο κεφάλαιο του μέλιτος όταν βρίσκεστε στην περιοχή. Το νερό είναι πραγματικά εκπληκτικό, τα καζίνο του Νιαγάρα Falls μπορεί να είναι διασκεδαστικό, και τα honky-tonk αξιοθέατα μια καταιγίδα. Στη συνέχεια, όταν είστε έτοιμοι για μια γαλήνια και γραφική απόδραση, κατευθυνθείτε βόρεια, για να απολαύσετε το υπέροχο μικρό χωριό του Νιαγάρα στη λίμνη.