Εξερευνήστε το National Geographic Museum στην Ουάσιγκτον DC

Εκθέματα και εκδηλώσεις που σας μεταφέρουν σε όλο τον κόσμο

Το National Geographic Museum απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και διαρκεί περίπου μία ώρα για να εξερευνήσετε. Τα ειδικά εκθέματα και προγράμματα αλλάζουν συχνά προσφέροντας μια διαφορετική εμπειρία για κάθε επίσκεψη. Εθνικό Γεωγραφικό Ζωντανό! τα προγράμματα παρουσιάζουν μια ποικιλία θεμάτων που παρουσιάζουν παρουσιάσεις από φωτογράφους, τυχοδιώκτες, κινηματογραφιστές, επιστήμονες και συγγραφείς.

Να φτάσετε στο National Geographic

Το μουσείο βρίσκεται βόρεια του Λευκού Οίκου και νοτιοανατολικά του Dupont Circle .

Οι πλησιέστεροι σταθμοί του μετρό είναι ο Farragut North και ο Farragut West. Δείτε ένα χάρτη . Μετρούμενος χώρος στάθμευσης διατίθεται στους δρόμους M, 17ου και 16ου. Τα κοντινά γκαράζ βρίσκονται στον 17ο δρόμο μεταξύ των οδών M και L.

Αδεια

Η είσοδος είναι δωρεάν για τοπικές σχολικές, μαθητικές και νεανικές ομάδες (18 και κάτω, απαιτούνται προκαταβολικές κρατήσεις).

Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν online, τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως στο περίπτερο εισιτηρίων του National Geographic. Ειδικά πακέτα εισιτηρίων διατίθενται για το National Geographic Live! και ειδικά γεγονότα.

Εθνικό Γεωγραφικό Ζωντανό!

Το Nat Geographic Live διαθέτει ποικιλία ταινιών, διαλέξεων, συναυλιών και οικογενειακών εκδηλώσεων που παρουσιάζονται στο Auditorium Grosvenor, ένα υπερσύγχρονο θέατρο 385 θέσεων, στο κτίριο των κεντρικών γραφείων στην Ουάσιγκτον. Τα γεγονότα διοικούνται από εξερευνητές, επιστήμονες, φωτογράφους και καλλιτέχνες. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης τρεις φοιτητές που παρουσιάζουν τροποποιημένες εκδόσεις των βραδινών παρουσιάσεων που απευθύνονται σε φοιτητές.

Για τα χρονοδιαγράμματα και για την αγορά εισιτηρίων, δείτε events.nationalgeographic.com. Στο National Geographic υπόγειο γκαράζ διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης για προγράμματα που ξεκινούν μετά τις 6 μ.μ. Οι παρουσιάσεις του National Geographic Live δίνονται σε επιλεγμένες πόλεις γύρω από τις Ηνωμένες Πολιτείες και το εξωτερικό, όπως η Νέα Υόρκη, το Σικάγο, το Λος Άντζελες, το Seattle, το Anchorage, το Eugene, το Calgary, Κοπεγχάγη, Σίδνεϊ, Στοκχόλμη και πολλά άλλα.

Κατάστημα δώρων National Geographic

Υπάρχει ένα ωραίο κατάστημα δώρων που προσφέρει μια ποικιλία από ταινίες, βιβλία, χάρτες, περιοδικά και εκπαιδευτικά παιχνίδια. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε δώρα online.

Ειδικά γεγονότα

Το National Geographic προσφέρει ένα μοναδικό χώρο για ειδικές εκδηλώσεις. Το συγκρότημα τριών κτιρίων διαθέτει μια διαμορφωμένη υπαίθρια αυλή που είναι ιδανική για δεξιώσεις. Παρουσιάσεις πολυμέσων μπορούν να δοθούν στο Auditorium Grosvenor, το οποίο περιλαμβάνει υπερσύγχρονες προβολές, φωτισμό και δυνατότητες ήχου

Αξιοθέατα Κοντά στο Εθνικό Γεωγραφικό Μουσείο