Το Προσωπικό μου Καλύτερο Δουβλίνου

Ποια είναι τα προσωπικά σας αγαπημένα στην Ιρλανδία; Αυτή η ερώτηση ήρθε πρόσφατα από έναν αναγνώστη και αποφάσισα να χωρίσω τη συνολική ερώτηση σε δύο, μια απάντηση θα ασχοληθεί με τα αγαπημένα μου μέρη στην Ιρλανδία εκτός του Δουβλίνου , ενώ αυτή η απάντηση υπογραμμίζει τα αγαπημένα μου από το Δουβλίνο.

Ποια είναι τα προσωπικά σας αγαπημένα στο Δουβλίνο;

Οποιαδήποτε απάντηση σε μια τέτοια ερώτηση πρέπει να είναι προσωπική και παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να διαφωνείτε χωρίς τέλος, συζητώντας την αίσθηση και την ευαισθησία των επιλογών μου μέχρι να έρθουν οι αγελάδες στο σπίτι, δηλώνοντας ότι είμαι τρελός που «δεν γνωρίζει το πρώτο πράγμα για το Δουβλίνο "(όπως κάποτε είχα επισημάνει ένας σθεναρός υποστηρικτής της διαφημιστικής εκστρατείας Temple Bar ).

Ειλικρινά, αγαπητέ μου, δεν έχω ... τίποτα.

Και σημειώστε ότι ένας τέτοιος κατάλογος θα απέκλειε σχεδόν αυτόματα οποιαδήποτε από τα αξιοθέατα της κατηγορίας "ήταν εκεί, έκανα αυτό, αγόρασα την υπερτιμημένη μπλούζα". Αντ 'αυτού, αυτά είναι μέρη που βρίσκω τον εαυτό μου να επισκέπτονται ξανά και ξανά όταν επισκέπτονται το Δουβλίνο - είτε για μια σύντομη ματιά αν άλλαξε κάτι, είτε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για να μουλιάσει την ατμόσφαιρα σε άλλη μια φορά. Είτε με τους επισκέπτες που θέλουν να δουν περισσότερα από τα κύρια τουριστικά αξιοθέατα, είτε με υπέροχη μοναξιά, γιατί αυτό είναι μόνο δικό μου πράγμα ...

Αλλά χωρίς περαιτέρω ελιγμούς, επιτρέψτε μου να καταγράψω, σε καμία συγκεκριμένη σειρά, μερικά από τα αγαπημένα μου μέρη στο Δουβλίνο:

Και αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα αγαπημένα μου ιρλανδικά μέρη έξω από το Δουβλίνο, ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο ...