Το προσωπικό μου καλύτερο της Ιρλανδίας

Ποια είναι τα προσωπικά σας αγαπημένα στην Ιρλανδία; Αυτή η ερώτηση ήρθε πρόσφατα από έναν αναγνώστη και αμέσως αποφάσισα να χωρίσω αυτήν την περιληπτική ερώτηση σε δύο μέρη, καθώς αυτή η απάντηση θα ασχοληθεί με την Ιρλανδία εκτός του Δουβλίνου, ενώ μια άλλη απάντηση θα δώσει το προβάδισμα στα αγαπημένα μου από το Δουβλίνο .

Ποια είναι τα προσωπικά σας αγαπημένα στην Ιρλανδία;

Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι, φυσικά, καθαρά προσωπική και ως εκ τούτου υποκειμενική - επομένως παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να διαφωνείτε.

Ειλικρινά, περιμένω από τους ανθρώπους να το κάνουν. Όχι μόνο όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με την τουριστική επιχείρηση. Όπως και οι λαοί που πληρώνονται για να εμπορευθούν την έλξη τους για να κατατάσσονται υψηλά στην κοινή γνώμη και τις αναζητήσεις Google.

Θα ήταν συνετό να συμπεριληφθεί ένα σημείωμα ότι ένας τέτοιος προσωπικός κατάλογος θα απέτρεπε αμέσως κάθε έλξη του "υπήρξε εκεί, που είδα ότι αγόρασε την ποικιλία του φανταστικού t-shirt" - πρόκειται για μέρη που βρήκα εγώ ο ίδιος επισκέπτονται ξανά και ξανά - μερικές φορές με τους επισκέπτες που θέλουν να δουν περισσότερα από τα κύρια τουριστικά αξιοθέατα, συχνά σε υπέροχη μοναξιά, γιατί αυτό είναι μόνο το δικό μου πράγμα ... σημειώνοντας ότι αυτή η μοναξιά συχνά συνδέεται με την ύπαρξη σε παράξενους χρόνους, όπως νωρίς το πρωί.

Επομένως, χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, επιτρέψτε μου να καταγράψω, με συγκεκριμένη σειρά, μερικά από τα αγαπημένα μου μέρη στην Ιρλανδία:

Και, φυσικά, υπάρχει το Δουβλίνο ... αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία .