Πύργοι του Άιφελ

Scenic δείπνο στο πιο διάσημο μνημείο του Παρισιού

Ο Πύργος του Άιφελ είναι το πιο πολυσύχναστο αξιοθέατο της Γαλλίας (πάνω από 6 εκατομμύρια επισκέπτες το 2006), οπότε αναμένετε να βρείτε τουλάχιστον ένα αξιοσημείωτο εστιατόριο στους χώρους του. Εάν ελπίζετε για μια βραδιά γραφικής και ρομαντικής τραπεζαρίας και είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε απότομες τιμές για το απαράμιλλο σκηνικό που προσφέρεται στα δύο εστιατόρια του μνημείου (το ένα μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα αστέρι Michelin) αξίζει σίγουρα μια δοκιμή.

Διαβάστε παρακάτω για να αποφασίσετε ποιος χώρος θα μπορούσε να είναι ιδανικός για την ειδική βραδιά σας.

Διαβάστε τα σχετικά: Top 10 πράγματα που πρέπει να κάνετε τη νύχτα στο Παρίσι

Le 58 Tour Eiffel

Βρίσκεται στο πρώτο επίπεδο του πύργου, το Le 58 Tour Eiffel διαθέτει μενού με παραδοσιακή γαλλική κουζίνα. Τα μεγάλα παράθυρα προσφέρουν θέα στο μεγαλοπρεπές τμήμα του χλοοτάπητα έξω από τον πύργο γνωστό ως Trocadero και το Champs de Mars. σας επιτρέπουν επίσης να δείτε με λεπτομέρεια το περίτεχνο σχεδιασμό σιδήρου του ίδιου του πύργου. Αυτό είναι ένα απίστευτα δημοφιλές σημείο, όπως ίσως φανταστείτε: προσπαθήστε να κάνετε κράτηση τουλάχιστον δύο εβδομάδων μπροστά, καθώς είναι κάτι το κατόρθωμα για να πάρετε ένα τραπέζι. Ένα μήνα ή δύο εκ των προτέρων μπορεί ακόμη και να είναι εντάξει, αν σκοπεύετε να δειπνήσετε εδώ κατά τη διάρκεια της κορυφαίας τουριστικής περιόδου (περίπου Απρίλιος-Οκτώβριος).

Κάντε κράτηση online εδώ

Δείπνο και εκδρομές κρουαζιέρας για το Le 58 Tour Eiffel: Το Isango προσφέρει δείπνο ποταμού Σηκουάνα / Πύργο του Άιφελ και πακέτο καμπάρε Moulin Rouge (Book direct)

Εστιατόριο Le Jules Vernes

Το Le Jules Vernes είναι ένα εστιατόριο Michelin ενός αστεριού που βρίσκεται στο δεύτερο επίπεδο του πύργου και είναι επίσης ένα επίπεδο επάνω στην κλίμακα του διυλιστηρίου. Πρόκειται για μια παραδοσιακή γαστρονομική γαλλική κουζίνα που τυχαίνει να διευθύνεται από τον παγκοσμίου φήμης σεφ Alain Ducasse. Οι απόψεις της πόλης είναι αξιοσημείωτες από τον Le Jules Vernes και το εισιτήριο θεωρείται εξαιρετικό, αν και αρκετά ακριβό. Όπως μπορεί να αναμένεται, το Jules Vernes κρατείται σταθερό τις περισσότερες ημέρες, γι 'αυτό προσπαθήστε να κάνετε κράτηση το συντομότερο δυνατόν, ακόμη και εβδομάδες εκ των προτέρων.