Το σπα στο Mandarin Oriental Las Vegas

Το Spa στο Mandarin Oriental Las Vegas καταφέρνει να σας χαλαρώσει και να σας ζεσταίνει ταυτόχρονα. Έχει μια σκοτεινή, νυχτερινή αίσθηση (ακόμη και οι ρόμπες είναι μαύρες), και μεγάλες, διάχυτες φωτογραφίες κινεζικών ομορφιών που αποτελούν μέρος του ντεκόρ που εμπνέεται από την εποχή της δεκαετίας του 1930 στη Σαγκάη. Με 7 σουίτες ζευγαριών από 17 δωμάτια θεραπείας και ένα εκπληκτικό συνδιασμένο χαμάμ , το Spa στο Mandarin Oriental Las Vegas φαίνεται ότι προορίζεται να φέρει τους ανθρώπους μαζί.

Αλλά είναι ακόμα ένα θαυμάσιο μέρος για να πάτε μόνος. Όπως κάθε Mandarin Oriental έχω πάει ποτέ, μόνο περπάτημα στο ξενοδοχείο αρχίζει να σας ηρεμήσει λόγω της ασιατικής μουσικής και του σχεδιασμού.

Εάν κάνετε μια περιήγηση στο The Spa στο Mandarin Oriental Las Vegas , μπείτε στο λόμπι του ουρανού στον 23ο όροφο, όπου ένας χρυσαφένιος τοίχος εξυπηρετεί κάποιον παράγοντα μπλίστερ του Vegas, ενώ εξακολουθεί να είναι καλαίσθητος. Στη συνέχεια, παίρνετε έναν ανελκυστήρα μέχρι την υποδοχή σπα στον όγδοο όροφο. (Το σπα είναι 27.000-πόδια και εξαπλώνεται σε δύο επίπεδα.) Φτάστε τουλάχιστον 45 λεπτά νωρίτερα.

Γιατί; Κατ 'αρχάς, σας καλωσορίζουμε με ένα φλιτζάνι τσάι και σας δίνουμε ένα ζευγάρι παντόφλες ακριβώς στη ρεσεψιόν πριν πάτε στο ντουλάπι, ένα spa wonderland, με ζεστές καρέκλες tepidarium που βλέπουν στην πόλη, ντους με εμπειρία που ενσωματώνουν μυρωδιά, ήχο και φωτισμό , καθώς και ένα σούπερ ζεστό ατμόλουτρο με ένα σιντριβάνι όπου μπορείτε να δροσιστείτε.

Θεραπείες Spa Υπογραφής εμπνευσμένες από την TCM

Θα χρειαστεί επίσης χρόνος για να συμπληρώσετε μια φόρμα αν έχετε μία, 50λεπτη Spa Signature Therapies, η οποία χρησιμοποιεί τις αρχές της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής και της αρωματοθεραπείας.

Το διαγνωστικό ερωτηματολόγιο που μπορεί να χρειαστεί κάποια σκέψη. ("Πιστεύετε ότι πρέπει πάντα να συμπεριφέρεστε σωστά;") Οι απαντήσεις επηρεάζουν το μασάζ και το είδος του λαδιού που χρησιμοποιείται.

Το Spa στο Mandarin Oriental Las Vegas διαθέτει κορυφαίους θεραπευτές. Θυμήθηκα πραγματικά τον θεραπευτή μου, Τροία Stolworthy, από ένα μασάζ που είχα πριν από χρόνια στο Βέγκας επειδή ήταν τόσο καλός.

Ήμουν κουρασμένος και είχε έναν δύσκολο χρόνο να συμπληρώσω τη διαγνωστική φόρμα, οπότε καταλάβαμε απλώς ποια θεραπεία και λάδι θα ήταν καλύτερο για μένα, ενώ πλένει τα πόδια μου.

Πραγματοποιήσαμε μια δοκιμή οσμής δύο ελαίων και επέλεξα "Awake", ένα μίγμα neroli, λεβάντας, γκρέιπφρουτ και μανταρινιού. Μου άρεσε απολύτως το πετρέλαιο, ένα από τα έξι αναμιγνύεται αποκλειστικά για την Mandarin Oriental από την Aromatherapy Associates, μια κορυφαία εταιρεία του Ηνωμένου Βασιλείου. Ακόμη αγόρασα ένα μπουκάλι για να πάρω σπίτι.

Δεν ήμουν εντελώς πωλημένος στην ιδέα ότι η απάντηση σε ένα ερωτηματολόγιο θα με πήγαινε στο τέλειο μασάζ. Ενώ το μασάζ επικεντρώθηκε στις περιοχές που την χρειάζονταν (ο ανώτερος χώρος και οι ώμοι) και ο Τροί αντιμετώπισε τις ανησυχίες μου, είχα ακόμα την αίσθηση ότι υπήρχε ένα αυστηρό πρωτόκολλο που έπρεπε να ακολουθηθεί. Θα ήθελα να ήταν μια πιο αυθόρμητη επικοινωνία, καθώς τα καλύτερα μασάζ είναι.

Φυσικά μπορείτε να πάρετε ένα μασάζ 80 λεπτών εδώ (θα συνιστούσα ένα μασάζ αρωματοθεραπείας με τα έλαια Aromatherapy Associates), καθώς και ενδιαφέρουσες αποκλειστικές θεραπείες όπως το Mahjong Balance, μια διήμερη συνεδρία που επικεντρώνεται σε σημεία πίεσης και ενεργειακά κέντρα που τελειώνουν με ένα δροσερό κεραμίδι παιχνιδιού νεφρίτη για να απαλύνει και να ηρεμήσει το σώμα.

Το σπα στο Mandarin Oriental Las Vegas είναι ακριβό, όπως όλα τα λουτρά Mandarin Oriental.

Παρόλα αυτά, παρέδωσε μια θαυμάσια εμπειρία μεταφοράς και θα επέστρεφα σε ένα λεπτό. Ειδικά αν είχα κάποιον να συναντηθεί με τη μαύρη ρόμπα μου, σε μία από αυτές τις σέξι σουίτες ζευγαριών.

Το σπα στο Mandarin Oriental Las Vegas: