Μια ανασκόπηση στιγμιότυπων της Camper's Coleman

Η στιγμιαία σκηνή Coleman είναι πραγματικά άμεση και είναι ιδανική σκηνή για κάμπινγκ ή οικογενειακή σκηνή . Το σύστημα του εσωτερικού πόλου διαρκεί περίπου ένα λεπτό μέχρι το βήμα, με το πάτημα της σκηνής να διαρκεί λίγα λεπτά και μετά τελειώνετε το στρατόπεδο και μπορείτε να απολαύσετε το ύπαιθρο.

Μια κριτική του Camper

Είναι εύκολο να είστε σκεπτικοί σχετικά με την διαφημιστική ρύθμιση του Instant Tent 60 δευτερολέπτων και να μην νομίζετε ότι είναι εφικτό, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ γρήγορο και εύκολο στην ανύψωση, το οποίο καθιστά το στρατόπεδο και τη δημιουργία λιγότερο αγχωτικό.

Το πιο χρονοβόρο μέρος δεν είναι στην πραγματικότητα να ρίχνει τη σκηνή, αλλά να το τοποθετεί κάτω.

Η Instant Tent διατίθεται σε τρεις διαφορετικές βαθμολογίες μεγέθους έτσι ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τη σωστή σκηνή μεγέθους για τις ανάγκες σας. Ωστόσο, τα μεγέθη είναι λίγο μικρά, οπότε προτείνεται να παραγγείλετε ένα μέγεθος ώστε να έχετε αρκετό χώρο. Η στιγμιαία σκηνή 4 είναι αρκετά μικρή και δεν είναι αρκετά ψηλή για να παραμείνει, οπότε ακόμα και αν δεν χρειάζεστε περισσότερο χώρο, συνιστάται να πάρετε τα 6, ώστε να μπορείτε να ξεκουραστείτε και να μετακινηθείτε εύκολα.

Το ύφασμα της σκηνής είναι πλήρως αδιάβροχο με κολλημένες ραφές, έτσι δεν είναι απαραίτητη μια βροχή. Τα παράθυρα ματιών ανοίγουν για εξαερισμό. Παρόλο που η σκηνή είναι αδιάβροχη, δεν είναι ιδανική σκηνή για βροχερό καιρό γιατί δεν υπάρχει προθάλαμος. Αν σκοπεύετε να κάμπινγκ σε βροχερό καιρό, θα πρέπει πάντα να φέρει ένα tarp για επιπλέον προστασία από τις καιρικές συνθήκες.

Η Instant Tent είναι ιδανική για ένα ταξίδι ταξίδι οικογένειας αυτοκινήτων.

Αγαπημένη λειτουργία

Το καλύτερο χαρακτηριστικό και σημείο πώλησης είναι η άμεση ρύθμιση.

Είναι μια ευχάριστη έκπληξη πόσο απλή και γρήγορη ήταν η σκηνή, αν και σόλο. Μια γρήγορη ρύθμιση σας επιτρέπει να μεταφέρετε εύκολα στρατόπεδα συχνά σε κατασκήνωση και / ή να έχετε περισσότερο χρόνο για να χαλαρώσετε όταν φτάσετε στο στρατόπεδο.

Υπέρ και κατά

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Προδιαγραφές Από τον κατασκευαστή

Γνωστοποίηση: Τα δείγματα ανασκόπησης παρέχονται από τον κατασκευαστή. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Δεοντολογίας μας.