Δραστηριότητες σε Πάλο Άλτο

Σχεδιάζοντας μια επίσκεψη στη Silicon Valley; Ακολουθεί μια λίστα με μερικά από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Palo Alto και τις γειτονικές κοινότητες.

Εξερευνήστε την πανεπιστημιούπολη Stanford. Χαρακτηριστικά είναι η γκαλερί Cantor, ο πύργος Hoover και το ακαδημαϊκό τετράγωνο. Μάθετε περισσότερα για τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Στάνφορντ σε αυτόν τον οδηγό επισκεπτών του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ.

Περιηγηθείτε στην τεχνολογική ιστορία και το παρόν. Περπατήστε ή οδηγήστε από το οικιστικό γκαράζ όπου ξεκίνησε η Hewlett-Packard (367 Addison Avenue - ιδιωτική κατοικία) και το ερευνητικό πάρκο Stanford Research, η πανεπιστημιακή ερευνητική κοινότητα που άνοιξε το δρόμο για την Silicon Valley.

Επισκεφθείτε το Μουσείο Αμερικανικής Κληρονομιάς για εκθέματα για αμερικανικές τεχνολογικές καινοτομίες από το 1750 έως το 1950. Επισκεφθείτε την έδρα του Facebook στο γειτονικό πάρκο Menlo και την έδρα της Google στο γειτονικό Mountain View.

Επισκεφθείτε ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα. Επισκεφθείτε τη Hanna House του Frank Lloyd Wright (737 Frenchman's Road, Στάνφορντ, Καλιφόρνια) για να δείτε το πρώτο σπίτι του πρώτου αρχιτέκτονα στο San Francisco Bay Area και το πρώτο και καλύτερο παράδειγμα του εξαγωνικού σχεδίου του. Οι εκδρομές διατίθενται με κράτηση.

Επισκεφθείτε τον κήπο της Elizabeth F. Gamble. Οι υπέροχοι κήποι αυτού του ιστορικού σπιτιού είναι ελεύθεροι και ανοικτοί στο κοινό καθημερινά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Περιηγήσεις στον κήπο και την περιουσία διατίθενται με κράτηση.

Πάρτε το μονοπάτι. Υπάρχουν μερικές δημοφιλείς τοπικές επιλογές για πεζοπορία στο Palo Alto. Πρώτον, υπάρχει το δημοφιλές μονοπάτι Stanford Dish, ένα μονοπάτι βρόχου μήκους 4 μιλίων που περνάει από ένα ενεργό ραδιοτηλεσκόπιο ("The Dish") και προσφέρει ευρείες απόψεις της πανεπιστημιούπολης του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ και των λόφων.

Μια άλλη επιλογή είναι το μονοπάτι της φύσης Palo Alto Baylands, ένα φυσικό καταφύγιο και βόλτα με βρόχο κατά μήκος του κόλπου του Σαν Φρανσίσκο. Για μια πλήρη λίστα τοπικών επιλογών, ανατρέξτε σε αυτόν τον οδηγό για μονοπάτια πεζοπορίας στο Silicon Valley .

Μάθετε για το αγγλικό γήπεδο μπόουλινγκ. Επισκεφθείτε αυτό το πράσινο στο κέντρο της πόλης (474 ​​Embarcadero) και μάθετε για το παραδοσιακό αγγλικό γήπεδο μπόουλινγκ με το Palo Alto Lawn Bowls Club.

Πήγαινε για ψώνια. Το Palo Alto διαθέτει μερικά από τα καλύτερα καταστήματα της Silicon Valley από τις τοπικές μπουτίκ στην πανεπιστημιακή λεωφόρο, το εμπορικό κέντρο Stanford και το Town and Country Plaza. Για άλλες τοπικές επιλογές αγορών, ανατρέξτε σε αυτόν τον οδηγό για το κατάστημα στο Silicon Valley .

Απολαύστε μια ημέρα σπα. Το Watercourse Way του Downtown Palo Alto προσφέρει ιδιωτικά μπανιέρα υδρομασάζ και περιποιήσεις μασάζ. Το Immersion Spa προσφέρει περιποιήσεις σπα, καθώς και ημερήσιες εκδρομές για να χρησιμοποιήσουν το τζακούζι, τα ατμόλουτρα και τις σάουνες.

Κατάστημα φρέσκα σε μια αγορά αγροτών. Δύο από τις αγαπημένες αγορές των αγροτών της Silicon Valley είναι στο Palo Alto, στο κέντρο της αγοράς του Palo Alto Farmer και στην αγορά της California Avenue Farmer's Market. Ελέγξτε την πλήρη λίστα των αγορών του αγρότη της Silicon Valley σε αυτή τη θέση.

Αφεθείτε στο γλυκό δόντι σας. Ελέγξτε αυτή την περιήγηση στα καταστήματα γλυκών, αρτοποιείων και καταστημάτων παγωτού στο κέντρο του Palo Alto.

Διασκέδαση για όλη την οικογένεια. Το Palo Alto έχει πολλές επιλογές για πράγματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, όπως το Μουσείο και Ζωολογικό Κήπο Palo Alto Junior, το Παιδικό Θέατρο Palo Alto και τοπικά μουσεία τεχνολογίας . Για περισσότερες επιλογές, δείτε αυτή τη λίστα με τα κορυφαία πράγματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά στην Silicon Valley .

Κατευθύνετε τους λόφους προς την παραλία. Το Palo Alto απέχει μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από τις παραλίες της ακτής της Silicon Valley.

Δείτε αυτό το δρομολόγιο για μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε στον κόλπο Half Moon και στο Pescadero , CA.