Το πάρκο ψυχαγωγίας Knoebels είναι δωρεάν

Με την αίθουσα Fascination, γενναιόδωρη συλλογή από κλασικές περιπατητικές διαδρομές, ζωντανή σειρά από χρωματιστά φώτα και άλλες ρετρό πινελιές, η Knoebels μεταφέρει τους επισκέπτες σε μια περασμένη εποχή. Για να προσθέσει την κατάστασή του ως κλασσικού ψυχαγωγικού πάρκου, το Knoebel's είναι ένα από τα λίγα δωρεάν εναπομείναντα πάρκα ελεύθερης εισόδου και πληρωμής ανά διαδρομή . Είναι επίσης οικογενειακή επιχείρηση και λειτουργεί, η οποία είναι σπάνια και αυτές τις μέρες. Στην πραγματικότητα, η οικογένεια Knoebel τρέχει την ιδιοκτησία από το 1926, και η προσωπική της πινελιά και υπερηφάνεια είναι εμφανής σε όλο το πάρκο.

Η Knoebels έχει ιδιαίτερη υπερηφάνεια στα δύο ξύλινα σουβέρ, το Twister και το Phoenix. Και οι δύο βόλτες αναστήθηκαν από άλλα πάρκα, και οι δύο είναι λατρευτές από τους ανεμιστήρες του γηπέδου. Οι Knoebels λατρεύουν τα έργα στο σπίτι και σχεδίασαν και έχτισαν το Haunted Mansion, μια κλασική σκούρα βόλτα που άνοιξε για μεγάλη επιτυχία το 1973 (και να μην συγχέεται με το Haunted Mansion της Disney ). Το πάρκο δημιούργησε επίσης το Flying Turns, ένα bobsled-style coaster που χρησιμοποιεί μια ξύλινη γούρνα και είναι μια ωδή σε μια πορεία της δεκαετίας του 1930.

Το Knoebels δεν προσφέρει ένα πλήρες θαλάσσιο πάρκο, αλλά περιλαμβάνει μερικά νεροτσουλήθρες και μια πισίνα, καθώς και μια υδατώδη περιοχή δραστηριοτήτων για τα μικρότερα παιδιά. Το πάρκο παίρνει ψηλά σημάδια για το φαγητό του, το οποίο περιλαμβάνει ένα καθιστικό, πλήρες εστιατόριο. Βρισκόμενο βαθιά στο δάσος της Πενσυλβανίας, το Knoebels αξίζει τον κόπο.

Προτεινόμενα αξιοθέατα

Πρόσφατες προσθήκες στο πάρκο

Τι να φάτε;

Το πάρκο είναι διάσημο για το νόστιμο, σε λογικές τιμές φαγητό. Το Alamo είναι ένα πλήρες εστιατόριο με πλήρη δείπνα. Η πίτσα στο Cesari είναι αρκετά καλή. Μεταξύ των πιο περίεργα στοιχεία που διατίθενται είναι τα τηγανισμένα τουρσιά, τα πατάτα κέικ, και πολωνικά platters.

Πολιτική εισδοχής

Το Knoebels είναι ένα από τα λίγα εναπομείναντα πάρκα ελεύθερης εισόδου. Οι βόλτες προσφέρονται ξεχωριστά και τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν a la carte. Προσφέρονται εκπτωτικά βιβλία εισιτηρίων. Η Knoebels προσφέρει επίσης επιλογές αμοιβής για μία τιμή. Οι μειωμένες τιμές είναι διαθέσιμες για παιδιά (κάτω από 48 ίντσες) και για άφιξη μετά τις 5 μ.μ. Ομαδικές τιμές είναι διαθέσιμες.

Πληροφορίες ξενοδοχείου

Η Knoebels διαθέτει δικό της campground. Συγκρίνετε τιμές για ξενοδοχεία στην περιοχή Knoebels-area στο TripAdvisor.

Τοποθεσία και τηλέφωνο

Elysburg, Pennsylvania

800-487-4386

Κατευθύνσεις

Η φυσική διεύθυνση είναι το 391 Knoebels Blvd.

Από το I-80 West: Bloomsburg Έξοδος 232 στο Buckhorn, PA 42 νότια προς Catawissa. Σταυρίστε τη γέφυρα και πάρτε το PA 487 νότια για 6 μίλια για να σταθμεύσετε.

Από το I-80 East: Danville Exit 224, στο PA 54 E μέσω Danville. Σε όλο το ποτάμι, το PA 54 στρίβει αριστερά στο Elysburg.

Αριστερά στο PA 487 N στο πάρκο.

Από το I-81 South: Κοντά στο Hazleton, πάρτε τη διασταύρωση I-80 και I-81. Ακολουθήστε τις κατευθύνσεις του I-80 West παραπάνω.

Από το I-81 North: Minersville Έξοδος 116. Αριστερά 901 δυτικά έως PA 54 δυτικά. Ακριβώς στο PA 487 βόρεια στο φως για πάρκο.

Επίσημη ιστοσελίδα

Knoebels

Άλλα πάρκα