Κατανόηση του Φόρου Προσωπικής Περιουσίας της Πενσυλβανίας

Περιφέρειες, πόλεις και σχολικές περιφέρειες Φορολογικά Προσωπικά Ακίνητα

Το κράτος της Πενσυλβάνια δεν επιβάλλει ή εισπράττει φόρους επί ακίνητης περιουσίας ή προσωπικής ιδιοκτησίας. Αντ 'αυτού, οι φόροι αυτοί προορίζονται για τοπικές κυβερνήσεις, όπως οι κομητείες, οι δήμοι και οι σχολικές συνοικίες. Στις περισσότερες περιοχές της Πενσυλβανίας, και οι τρεις ομάδες επιβάλλουν φόρους ακίνητης περιουσίας ή περιουσίας. Αλλά πολύ καλά θα μπορούσατε να πληρώσετε διαφορετικά ποσοστά από τους κατοίκους άλλων κομητειών, πόλεων ή σχολικών περιοχών, επειδή κάθε δικαιοδοσία μπορεί να καθορίσει τα δικά της ποσοστά.

Ποια περιουσία φορολογείται στην Πενσυλβάνια;

Οι φόροι ιδιοκτησίας στην Πενσυλβάνια ισχύουν μόνο για ακίνητα, που σημαίνει γη και κτίρια, και δεν εισπράττονται σε αυτοκίνητα, επαγγελματικό απόθεμα ή οποιοδήποτε άλλο είδος προσωπικής ιδιοκτησίας. Ορισμένα είδη ιδιοκτησίας απαλλάσσονται από φόρους ιδιοκτησίας στην Πενσυλβάνια. Αυτά περιλαμβάνουν τόπους λατρείας, χώρους ταφής, φιλανθρωπικούς και εκπαιδευτικούς οργανισμούς και κυβερνητική ιδιοκτησία.

Πώς να υπολογίσετε τους φόρους ιδιοκτησίας σας

Οι φορολογικοί συντελεστές ιδιοκτησίας στην Πενσυλβάνια αναφέρονται ως ρυθμοί εκσκαφής και υπολογίζονται σε ελαιοτριβεία. Ένας μύλος ισούται με το 1 / 1.000 ενός δολαρίου. Αυτά τα ποσοστά άλεσης στην Πενσυλβάνια καθορίζονται από μεμονωμένους δήμους και σχολικές συνοικίες. Αυτός είναι ο λόγος που οι φόροι ακίνητης περιουσίας ακινήτων μπορεί να διαφέρουν από το ένα μέρος στο άλλο σε ολόκληρη την πολιτεία. Το ποσό του φόρου ακίνητης περιουσίας που οφείλετε βασίζεται σε συνδυασμό της εκτιμώμενης αξίας της ιδιοκτησίας σας όπως καθορίζεται από το γραφείο αξιολόγησης κομητείας και των ρυθμών άλεσης του δήμου και της σχολικής περιοχής στην οποία ζείτε.

Οι περισσότεροι κάτοικοι της Πενσυλβανίας καταβάλλουν φόρο ακίνητης περιουσίας που κυμαίνεται από 1 έως 2% της εκτιμώμενης αξίας των ακινήτων τους. Για παράδειγμα, ένας κάτοικος που είναι κάτοχος ενός σπιτιού στο Beaver County της Πενσυλβάνια, ο οποίος εκτιμάται σε 250.000 δολάρια, θα πλήρωνε φόρο προσωπικής ιδιοκτησίας ύψους περίπου 4.300 δολαρίων, από τον Ιανουάριο του 2018.

Pennsylvania Φόρος Ακινήτων και Πρόγραμμα Εκπτώσεων Ενοικίασης

Οι φορολογούμενοι που πληρούν τις προϋποθέσεις μπορούν να καταθέσουν Φόρο ακίνητης περιουσίας και εκμίσθωση ενοικίου στην Πενσυλβάνια και να τους επιστραφούν έως και 650 δολάρια ετησίως για το ποσό που κατέβαλαν σε φόρους ακίνητης περιουσίας ή ενοίκιο.

Συμπληρωματικές εκπτώσεις για τους ιδιοκτήτες σπιτιών μπορούν να το αυξήσουν σε $ 975. Οι αιτούντες πρέπει να υποβάλουν έντυπο PA-1000 μέχρι την 1η Ιουλίου του φορολογικού έτους. Το πρόγραμμα αυτό είναι διαθέσιμο σε εκείνους 65 ετών και άνω, χήρες ή χήρους ηλικίας 50 ετών και άνω ή άτομα με ειδικές ανάγκες που πληρούν άλλες προϋποθέσεις. Υπάρχουν όρια εισοδήματος ύψους 35.000 δολαρίων ετησίως για τους ιδιοκτήτες σπιτιού και 15.000 δολάρια για ενοικιαστές, με το μισό των εσόδων από την κοινωνική ασφάλιση να αποκλείεται. Αυτά τα οφέλη, τα όρια και οι απαιτήσεις ισχύουν από τον Ιανουάριο του 2018.

Pennsylvania Homestead / Farmstead Act Αποκλεισμός 50

Ο νόμος 50 του 1998 επιτρέπει στις συμμετέχουσες σχολικές περιφέρειες, επαρχίες και δήμους της Πενσυλβανίας να προσφέρουν μειώσεις του φόρου ακίνητης ιδιοκτησίας σε μόνιμους κατοίκους της δικαιοδοσίας τους. Αυτός ο αποκλεισμός γης μειώνει τις εκτιμώμενες αξίες μονοκατοικιών, συγκυριαρχιών, αγροκτημάτων και άλλων τόπων μόνιμης διαμονής, μειώνοντας τους φόρους ακίνητης ιδιοκτησίας.

Ο αποκλεισμός από το Homestead διατίθεται μόνο σε δικαιοδοσίες που το έχουν εγκρίνει με διάταγμα ή δημοψήφισμα. Για να λάβετε μια εξαίρεση κατοικίας ή αγροκτημάτων στην ιδιοκτησία σας, θα πρέπει να υποβάλετε μια αίτηση με τον αξιολογητή του νομού σας.