Γιορτάστε το χειμώνα σε στυλ στο γούνα του Anchorage's Rendezvous

Ιστορικά, ο χειμώνας στο Anchorage της Αλάσκας έχει την τάση να είναι μακρύς, σκοτεινός και αρκετά κρύος. Συνδυάστε αυτό με ένα αίσθημα απομόνωσης χάρη σε μια βόρεια θέση στον πλανήτη, και οι κάτοικοι της μεγαλύτερης πόλης της Αλάσκας θα μπορούσαν να έχουν τη δυνατότητα για ένα κομμάτι εποχιακής συναισθηματικής διαταραχής. Έτσι, το 1935, αποφάσισαν να ρίξουν ένα πάρτι.

Το Fur Rendezvous, ή η Fur Rondy, είναι μια εικόνα της χειμερινής ζωής του Anchorage από εκείνες τις πρώτες μέρες, αποδίδοντας φόρο τιμής τόσο στην εποχή όσο και στους εμπόρους γούνας για τους οποίους ονομάζεται το φεστιβάλ.

Αρχικά σχηματιζόταν ως ένας τρόπος για να καλωσορίσουν τους παγιδευτές στην πόλη με τα χειμωνιάτικα γούνα τους και να χτυπήσουν ένα κομμάτι ατμόσφαιρα της κοινότητας, καθώς το ημερολόγιο έτρεξε προς την άνοιξη, τα πρωτότυπα γεγονότα της Fur Rondy αποτελούσαν ένα παιχνίδι μπέιζμπολ, αγώνα σκύλων για έλκηθρο αγοριών και μεγάλη φωτιά κατά μήκος του πάρκου Strip της πόλης. Το σημερινό φεστιβάλ έχει αυξηθεί πολύ περισσότερο για να φιλοξενήσει τόσο έναν αναδυόμενο πληθυσμό Anchorage λίγο πάνω από 300.000 και να υποστηρίξει το ευρύ φάσμα των εκδηλώσεων με σαφή "αλάσκα".

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου, ο Fur Rendezvous προσφέρει ένα ενθουσιασμένο ενθουσιασμό για την αύξηση του φως της ημέρας και την έναρξη του Iditarod Sled Dog Race το πρώτο Σάββατο του Μαρτίου, καθώς το φεστιβάλ τελειώνει. Στη συνέχεια, ορδές των ανθρώπων συρρέουν στην 4η Λεωφόρο του Anchorage στο κέντρο της πόλης για να παρακολουθήσουν τις ομάδες αναχωρούν για το Nome και να συνδυάσουν την ημέρα τους με την καρναβαλική ατμόσφαιρα του Fur Rondy. Το 2018, οι ημερομηνίες είναι 23 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου.

Χρεωμένο ως ένα από τα 10 καλύτερα χειμωνιάτικα καρναβάλια στον κόσμο, το Fur Rendezvous είναι κάτι περισσότερο από μια ευκαιρία να οδηγήσετε έναν ποδηλάτη σε παπούτσια και μπότες χιονιού. είναι μια ευκαιρία να γνωρίσετε το πνεύμα της Αλάσκας, τη φιλοξενία και τον πολιτισμό.

Πριν φύγεις

Πρώτον, λάβετε υπόψη σας αυτές τις συμβουλές για να μεγιστοποιήσετε την εμπειρία Γούνας Ρεντζήβους:

Fur Rendezvous "Καλύτερα Στοιχήματα"