Επισκεφθείτε το μουσείο του Anchorage και δείτε τη ζωή στην Αρκτική

Οι επισκέπτες στη μεγαλύτερη πόλη της Αλάσκας επισκέπτονται συχνά το μουσείο Anchorage στο Rasmuson Centre, που βρίσκεται στην οδό C Street, στο κέντρο της πόλης. Το μουσείο είναι η μεγαλύτερη τέτοια εγκατάσταση στην Αλάσκα και ένα από τα 10 πιο δημοφιλή αξιοθέατα της πολιτείας. Με αποστολή να «συνδέει ανθρώπους, να διευρύνει τις προοπτικές και να ενθαρρύνει τον παγκόσμιο διάλογο για τον Βορρά και το ξεχωριστό του περιβάλλον», το Μουσείο Anchorage προσφέρει μια ποικιλία από μόνιμα και ταξίδια εκθέματα που προσελκύουν ένα ευρύ φάσμα ηλικιών.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για πολλούς επισκέπτες είναι οι λεπτομέρειες που αφορούν τις περιοχές της Αρκτικής του Circumpolar North, ιδίως την Αλάσκα. Χώροι όπως Shishmaref, Nome, Barrow, Point Hope. Ζώα ζουν εδώ, όπως caribou, αλεπούδες, φάλαινες και πολικές αρκούδες, ένα είδος που απειλείται ιδιαίτερα από τις αλλαγές στον πάγο της Αρκτικής.

Η έκθεση " View From Up Here, η Αρκτική στο Κέντρο του Κόσμου " προσπαθεί να εξηγήσει, να συνδέσει και να εμπνεύσει οποιονδήποτε, κάτοικο ή επισκέπτη, με αυτό που συνέβη στην Αρκτική και τι συμβαίνει τώρα.

Το Μουσείο Anchorage φιλοξενεί αυτή τη διεθνή σύγχρονη έκθεση για να αναδείξει τις έρευνες στις περιπλοκές του χώρου, των ανθρώπων και να τοποθετηθεί μέσα από μια ποικιλία μέσων. Τα φιλμ, οι φωτογραφίες, τα γλυπτά και οι εγκαταστάσεις που εγγυάται ότι θέτουν ερωτήσεις στο μυαλό σας και τα συναισθήματά σας στην καρδιά σας είναι εμφανή. Ορισμένα εκθέματα είναι ακόμη σε εξωτερικούς χώρους, όπως το δάσος τροφίμων, ένα γλυπτό με βρώσιμα φυτά που τελικά θα συγκομιστούν αργότερα το καλοκαίρι.

Οι περιοχές της Αρκτικής δεν είναι τόσο απομακρυσμένες όσο φαίνεται οπτικά. Η Αρκτική και οι λαοί και τα ζώα της, που επηρεάζονται από την ανθρώπινη πρόοδο και την υποδομή που έχει τη μορφή πετρελαϊκής παραγωγής, στρατιωτικής παρουσίας και άλλων μορφών ανάπτυξης πόρων, βρίσκονται σε μια ενδιαφέρουσα κατάσταση ροής. Τα εκθέματα παρασύρουν τις υπενθυμίσεις της αλλαγής που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και τίθενται ερωτήσεις σχετικά με το πώς και αν θα πρέπει να παρέμβει η ανθρωπότητα.

Το Polar Lab κοιτάει βαθύτερα στην Αρκτική. σήμερα, χθες και αύριο, και ζευγάρια καλά με την έκθεση της Αλάσκας Native Cultures , μια διαδραστική βόλτα μέσα από τις μοναδικές φυλές που εμφανίζονται στο Κέντρο Μελετών της Αρκτικής. Σε ένα μακροπρόθεσμο δάνειο από το Smithsonian Institution, οι επισκέπτες μπορούν να δουν τα είδη ένδυσης, τα εργαλεία και τις περιοχές που κατέχουν αυτά τα άτομα εδώ και αιώνες.

Άλλα σημαντικά αξιοθέατα του μουσείου

Στον δεύτερο όροφο του μουσείου, οι επισκέπτες θα πρέπει να φροντίσουν να δουν την Αλάσκα Gallery, χώρο 15.000 τετραγωνικών ποδιών αφιερωμένο στην παρουσίαση της ιστορίας και της εθνολογίας του διαφορετικού τρόπου ζωής και των πολιτισμών της Αλάσκας. Περπατώντας ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον, οι επισκέπτες θα γνωρίσουν τα σημαντικά γεγονότα που διαμορφώνουν την Αλάσκα του σήμερα.

Οι νέοι που επισκέπτονται το Μουσείο Anchorage δεν θα θέλουν να χάσουν το δημοφιλές Κέντρο Ανακάλυψης Imaginarium , ένα χώρο έκθεσης 80 θέσεων για παιδιά οποιασδήποτε ηλικίας. Ταξιδεύοντας με βρέφος ή μικρό παιδί; Παίξτε τα τρένα ή αφήστε τα μωρά να κουνάσουν στους χώρους του μαλακού δαπέδου ακριβώς γι 'αυτούς. Ενδιαφέρεστε για τη φυσική ή το διάστημα; Το κανόνι αέρα και η παρακολούθηση θερμότητας είναι πάντα ένα χτύπημα. Μην χάσετε ούτε τα εκθέματα του ηφαιστείου και του σεισμού, καθώς και τα δύο αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του σχηματισμού και της ζωής στην Αλάσκα. Το προσωπικό του Imaginarium είναι άρτια εξοπλισμένο για να εξηγήσει κάθε έκθεση και να θέσει τις σημαντικές ερωτήσεις για να ενθαρρύνει τα παιδιά να σκέφτονται έξω από το κουτί της σχολικής εκπαίδευσης.

Οι τακτικές "Discovery Talks" προγραμματίζονται καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας και το καλοκαίρι φέρνει ευκαιρίες για κατασκηνώσεις ημέρας για να εμπλουτίσουν περαιτέρω τη ζωή των μελλοντικών επιστημόνων.

Ειδικά μετά την προβολή των εκθεμάτων που παρουσιάζουν αλλαγές στην Αλάσκα, είναι σημαντικό να αναπτυχθεί μια αίσθηση του τι είναι η Αλάσκα από τότε που ο άνθρωπος κατοικήθηκε για πρώτη φορά το τεράστιο τοπίο του χιλιάδες χρόνια πριν. Αφήστε τουλάχιστον δύο ώρες για να εξερευνήσετε πλήρως το μουσείο, περισσότερο εάν θέλετε να πάρετε μια επιστολή περιήγηση, επισκεφθείτε το κατάστημα δώρων για εξαιρετικές αναπαραστάσεις της Αλάσκας Native τέχνης, ή να έχετε ένα γεύμα στο Muse , το εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Μια σειρά από ειδικές εκδηλώσεις προγραμματίζονται όλο το χρόνο στο Μουσείο Anchorage, με την Πρώτη Παρασκευή, τις συνομιλίες καλλιτεχνών και τις δραστηριότητες των παιδιών από τις πιο δημοφιλείς.

GoTip: Συνδυάστε την επίσκεψή σας στο Μουσείο της Αλάσκας με μια σύντομη επίσκεψη στο κέντρο φυσικής κληρονομιάς της Αλάσκας με ένα πέρασμα πολιτισμού .

Με δωρεάν μεταφορά σε οποιαδήποτε από τις εγκαταστάσεις, είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να δείτε και τα δύο αξιοθέατα.