Το Lakefront Anchorage είναι βολικό, κομψό και μέρος της ιστορίας

Όπως γνωρίζει ο καθένας στην ακίνητη περιουσία, ένας σημαντικός παράγοντας για τη δημιουργία ενός επιτυχημένου επιχειρηματικού μοντέλου είναι η τοποθεσία, η τοποθεσία και η τοποθεσία. Όσον αφορά τα ακίνητα του ξενοδοχείου, αυτό μπορεί να είναι ακόμη πιο σημαντικό, καθώς τα δωμάτια με γραφικές θέα ή ενδιαφέροντα αξιοθέατα πηγαίνουν πολύ μακριά προς την ικανοποίηση των επισκεπτών.

Αυτό συμβαίνει με το The Lakefront Anchorage , ένα ξενοδοχείο 248 δωματίων με μια τόσο μοναδική θέση στην Αλάσκα, δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι η ιδιοκτησία δεν έχει να ανησυχεί ποτέ για το δωμάτιο που έχει καλύτερη θέα. όλα είναι καλά.

Άνοιξε το 1986 με την επωνυμία Regal Alaskan, το Lakefront υπέστη επίσης αλλαγή ονόματος το 2001 με αγορά από το Millennium Hotels and Resorts. Κατόπιν γνωστό ως Millennium Alaskan Hotel, έγινε ένα δημοφιλές μέρος για τους επισκέπτες της Αλάσκας και επαγγελματίες ταξιδιώτες να ξεκουραστούν τα κεφάλια τους μετά από μια κουραστική μέρα εργασίας ή παιχνιδιού.

Το Lakefront απέχει 1,6χλμ. Από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ted Stevens Anchorage, 4 μίλια από το κέντρο του Anchorage και λίγα βήματα από τις όχθες της λίμνης Spenard και τη γειτονική λίμνη Hood. Ανακαινισμένη κορυφή προς τα κάτω το 2015, η νέα παρουσία της ιδιοκτησίας λάμπει τόσο φωτεινό όσο το χιόνι πάνω από τα βουνά Chugach, το οποίο, παρεμπιπτόντως, βλέπετε ζωηρά στα ανατολικά. Δείτε τι εννοώ για τις απόψεις;

Χαρακτηριστικό της υπογραφής του Lakefront είναι η πρόσβασή του στην πτήση . Είτε φτάνετε είτε ξεκινάτε από το διεθνές αεροδρόμιο ή κατευθυνθείτε προς μια περιπέτεια με ημερήσια περιπέτεια, με το αεροπλάνο float ή bush, το The Lakefront μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε εκεί που πηγαίνετε.

Μια ιδιωτική αποβάθρα floatplane βρίσκεται στην άκρη του ακινήτου και σπάνιο είναι το καλοκαιρινό πρωινό, όταν κάποιοι τυχεροί επισκέπτες δεν αναρριχούν στο πλοίο, ψαράδες ή κάμερα στο χέρι, έτοιμοι για λίγες ώρες απομακρυσμένων, τραχιά άγρια ​​λεπτά της Αλάσκας από την πόλη. Ρωτήστε στη ρεσεψιόν για μια λίστα με συνιστώμενες εταιρίες αεροπλάνων.

Επίσης, στην καρδιά του Spenard, μία από τις παλαιότερες γειτονιές του Anchorage, η Lakefront δεν μπαίνει στον αέρα. Διατηρώντας μια φιλόξενη και φιλική ατμόσφαιρα που απευθύνεται τόσο στους κατοίκους όσο και στους επισκέπτες, το προσωπικό γνωρίζει ότι η δουλειά τους είναι εξυπηρέτηση πελατών και από τα τρία εστιατόρια μέχρι το προσωπικό της ρεσεψιόν, όλοι αντιμετωπίζονται σαν οικογένεια.

Οι προσφυγές της πολυτέλειας

Επιλέξτε ένα δωμάτιο deluxe-style με πινελιές της Αλάσκας σε έργα τέχνης και διακόσμησης και βρείτε οικονομικά προσιτή και άνετη πολυτέλεια για τη διάρκεια της διαμονής σας ή επιλέξτε μια μεγαλύτερη σουίτα, ιδανική για οικογένειες ή ομάδες που χρειάζονται λίγο επιπλέον χώρο. Δειπνήστε στο εσωτερικό του εστιατορίου Flying Machine, ένα νεύμα στα γειτονικά αεροδρόμια και τη λίμνη Hood, το πιο πολυσύχναστο λιμάνι υδροπλάνων στον κόσμο. να έχετε ένα δροσερό ποτό και ορεκτικό στο Fancy Moose Lounge ενώ παρακολουθείτε μπέιζμπολ ή ποδοσφαιρικός αγώνας σε μία από τις μεγάλες τηλεοράσεις τους. ή απλά να χαλαρώσετε στο μεγαλείο της Αλάσκας σε εξωτερικούς χώρους στο νέο κατάστρωμα στη λίμνη Hood, όπου μπορείτε να κλίνετε ένα ποτήρι με έναν φίλο ή συγγενή σε εκτίμηση της επιλογής διαμονής σας. Οι οικογένειες που ταξιδεύουν με παιδιά θα εκτιμήσουν σίγουρα τα μενού των παιδιών που διατίθενται σε κάθε εστιατόριο, συμπεριλαμβανομένου του lounge Fancy Moose, όπου οι νέοι είναι ευπρόσδεκτοι.

GoTip : Τα παιδιά κάτω των 12 ετών μπορούν επίσης να επιλέξουν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα Ask Alfred με ονομαστική χρέωση, παρέχοντας ένα σακίδιο γεμιστό με καλούδια με θέμα την Αλάσκα και ένα γεμιστό αρκουδάκι. Ρωτήστε κατά την κράτηση για λεπτομέρειες.

Εάν θέλετε να περιηγηθείτε λίγο στη γειτονιά, ψάχνοντας για τοπική κουζίνα, το Spenard προσφέρει μια συλλογή από παλιά και νέα φαγητά, αλλά χωρίς μια μητροπολιτική ατμόσφαιρα κοντά στο κέντρο της πόλης. Το προσωπικό του Lakefront είναι επίσης διαθέσιμο για να προσφέρει στιγμές από το κέντρο της πόλης και της γειτονιάς και να καλέσει ένα ταξί για όσους χρειάζονται μεταφορά στην καρδιά της μεγαλύτερης πόλης της Αλάσκας.

Η υπαίθρια αναψυχή από το ξενοδοχείο είναι απλή για τους φανατικούς για να εξερευνήσετε αυτό το ιστορικό και συναρπαστικό τμήμα της βιομηχανίας του Anchorage. Από το πίσω κατάστρωμα του The Lakefront καμπύλες ένα μονοπάτι τεσσάρων μιλίων βρόχο γύρω Lakes Hood και Spenard, και συνεχίζοντας στην καρδιά της μικρής αεροπλάνο έδαφος.

Εάν έχετε την ελαστικότητα, πάρτε το επίπεδο, πλακόστρωτο μονοπάτι σε όλη τη διαδρομή, σταματώντας να παρατηρήσετε το προσωπικό στιλ των τοπικών πιλότων καθώς βρεθούν τα ιπτάμενα μηχανήματά τους. Δώστε προσοχή στη βόλτα κατά μήκος της βόρειας πλευράς του μονοπατιού, καθώς ένα τοπικό πάρκο συχνά προσελκύει αυτά τα οπληφόρα στα πινέλα και στα πράσινα χόρτα του καλοκαιριού. Στη νότια πλευρά της λίμνης Hood, swing στο Μουσείο Αεροπορίας της Αλάσκας , όπου εξηγείται μια πλήρης ιστορία της όρεξης του κράτους για την πτήση και τρία υπόστεγα αεροσκαφών για έλεγχο.

Λαμβάνοντας υπόψη μια επίσκεψη το χειμώνα; Το Lakefront είναι το επίσημο αρχηγείο του Iditarod Sled Dog Race από το 1986, και θα έρθει στις αρχές Μαρτίου, το ξενοδοχείο πρήζεται με μασέρ, ομάδες σκυλιών, εθελοντές αγώνων και πλήθος ενθουσιωδών αγώνων. Σε όλη τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας του Μαρτίου, οι κρατήσεις πρέπει να είναι πολύ πριν από την εκδήλωση, όσο το ένα χρόνο πριν, καθώς η πρόσβαση της ιδιοκτησίας στον αγώνα είναι γνωστή και πάντα εκτιμάται.

Άλλες υπηρεσίες που παρέχονται στο The Lakefront Anchorage

Τοποθεσία: 4800 Spenard Road, Άνκορατζ, Αλάσκα 99517

Κόστος : $$ - $$, που κυμαίνεται από $ 90 / νύχτα έως $ 300 / νύχτα, ανάλογα με την εποχή και τον αριθμό των επισκεπτών.